ах тези сервизи
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: ах тези сервизи
А на мене ми е чудно защо темата е одобрена изобщо?И защо не доволните досега си мишкуваха,а сега започнаха да лаят?!?
Само ви трябва повод да оплюете всичко и всеки маи
ПС Темата може да е пусната от съседноия сервиз например
Защо вярвате на глупости и уронвате авторитета на човек,който със всички сили се е опитал да си го изгради 
Само ви трябва повод да оплюете всичко и всеки маи

ПС Темата може да е пусната от съседноия сервиз например

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: Re: ах тези сервизи
(bubsa) написа:А на мене ми е чудно защо темата е одобрена изобщо?И защо не доволните досега си мишкуваха,а сега започнаха да лаят?!?
Само ви трябва повод да оплюете всичко и всеки маи![]()
ПС Темата може да е пусната от съседноия сервиз напримерЗащо вярвате на глупости и уронвате авторитета на човек,който със всички сили се е опитал да си го изгради
Аз не виждам някой да си съчинява, освен може би съмнителната авторка. Останалото е чисто изразяване на мнение. Нали знаеш, че имидж лесно се разбива и може би хората са проявили учтивост към Рашо като са си мълчали.
Аз също съм си патил от форумни сервизи и за техния имидж, да ти кажа, си разплетох чорапа - казваш кое как е, да знаят другите потенциални клиенти. Да са мислили преди да ми дрискат на доверието.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
(bubsa) написа:А на мене ми е чудно защо темата е одобрена изобщо?И защо не доволните досега си мишкуваха,а сега започнаха да лаят?!?
ПС Темата може да е пусната от съседноия сервиз напримерЗащо вярвате на глупости и уронвате авторитета на човек,който със всички сили се е опитал да си го изгради
а ти от същия сервиз ли се обаждаш

темата престоява втори ден, и доколкото познавах рашо няма шанс да не я е видял... ако тук няма какво да каже, надявам се поне се е свързал с клиентката да се изяснят и решат проблема... който не работи, той и не греши...
а в момента дежурните гъзолизци му правят много лоша услуга...
здраве и успехи на всички

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Аз съм от "дежурните гъзолизци"
Лично аз съм доволен от Рашо, няколко пъти вече ходя там. Според мен ако има проблем, Рашо е мъжкар и ще се разберете, нека колежката да каже какво е станало като говори с него

Лично аз съм доволен от Рашо, няколко пъти вече ходя там. Според мен ако има проблем, Рашо е мъжкар и ще се разберете, нека колежката да каже какво е станало като говори с него

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
напротив колега... много си далеч от тях...
те си личат как влизат брутално в темата с двата крака и бутоните напред
...
рангел разполага с чудесна база... някой се е поиздънил, с гаранция не е той /не вярвам и васето да е
/... но се закача за него...
те си личат как влизат брутално в темата с двата крака и бутоните напред

рангел разполага с чудесна база... някой се е поиздънил, с гаранция не е той /не вярвам и васето да е

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Владо написа:рангел разполага с чудесна база... някой се е поиздънил, с гаранция не е той /не вярвам и васето да е![]()
/... но се закача за него...
И аз така мисля колега,както казах направи ми много добро впечатление Рашо (макар и да съм го виждал и говорил с него 1 път...дори предложи да ме закара с приятеля ми до центъра на София или на където бяхме тръгнали,докато чакаме колата да стане)... също така исках да си поддържам колата само и единствено в един сервиз... та издадоха ми сервизна книжка от там всичко 6...викам си в София майната му,ще минавам на разходка от там и ще си правя колата като има нужда...но явно някой от "екипа" някъде се е издънил и така...
п.с. определено трябва много строг контрол над персонала,когато става дума за тази област (и не само)
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Владо написа:(bubsa) написа:А на мене ми е чудно защо темата е одобрена изобщо?И защо не доволните досега си мишкуваха,а сега започнаха да лаят?!?
а ти от същия сервиз ли се обаждаш...
темата престоява втори ден, и доколкото познавах рашо няма шанс да не я е видял... ако тук няма какво да каже, надявам се поне се е свързал с клиентката да се изяснят и решат проблема... който не работи, той и не греши...
а в момента дежурните гъзолизци му правят много лоша услуга...
здраве и успехи на всички
Я ни осветли кои са гъзолизците

Със Рашо сме израстнали от деца в един блок и е нормално да ме хване яд,когато някой си без никаква история в тоя форум започне да обвинява!Поне едни снимки можеше да пусне

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Като цяло тая история намирисва доста, щото "авторката" така и не се вясна повече, да покаже снимка, да даде повече подробности дали се е опитала да се свърже с Рашо и да оправят нещата.... ако до понеделник няма разясняване, ще изтрия темата. От scam тоя форум няма нужда.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:Като цяло тая история намирисва доста, щото "авторката" така и не се вясна повече, да покаже снимка, да даде повече подробности дали се е опитала да се свърже с Рашо и да оправят нещата.... ако до понеделник няма разясняване, ще изтрия темата. От scam тоя форум няма нужда.
+1
Всеки може да се регне и да напише 100 обвинения и клевети за някого

Като цяло темата е адски не коректна!!!
Добре де, като има приятели от дете тука рашо явмо му е сведено за темата. Защо не напише два реда?
Аз ако бях на мястото на момичето, щях и аз да се регна във форума на бмв ако нямах регистрация, да напиша каквото имах да пиша и да не се вестна повече защото бих бил бесен.
Ако е случаен пост, рашо да каже - тази не я познавам и готово.
Ако е направил грешка екипа му може и това да каже. И най- добрите гаражи имат пропуски. Професионализма се мери не само по това какво правиш добре, но и по това дето не си го направил добре как го обгрижваш после.
Не го познавам рашо, но шапка му свалям за бизнеса които е направил в българските условия. Ако нещо е сбъркал- да казва, да го оправя и напред и нагоре.
Н знам какво толкова го бистрите...
Аз ако бях на мястото на момичето, щях и аз да се регна във форума на бмв ако нямах регистрация, да напиша каквото имах да пиша и да не се вестна повече защото бих бил бесен.
Ако е случаен пост, рашо да каже - тази не я познавам и готово.
Ако е направил грешка екипа му може и това да каже. И най- добрите гаражи имат пропуски. Професионализма се мери не само по това какво правиш добре, но и по това дето не си го направил добре как го обгрижваш после.
Не го познавам рашо, но шапка му свалям за бизнеса които е направил в българските условия. Ако нещо е сбъркал- да казва, да го оправя и напред и нагоре.
Н знам какво толкова го бистрите...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
xpl0d написа:Dimo написа:xpl0d написа:Dimo написа:Газкома в Младост е твоето място за пастиране и полиране, просто опитай и пиши дали си доволна
Aйде точно там да не ходи, че хептен ще ѝ прецакат колата. Моята къде си е най-обикновен металик я прецакаха, какво остава за Е90.
Иначе от форумни сервизи и аз си патих и не ходя вече. За пастиране и полиране аз мога един друг да препоръчам, който буквално прави чудеса.
Айде точно да си задържиш мнението!
Kво да си го задържа ве, нали съм ходил и ги знам кви са келеши. Ся ако бачкаш там или ги познаваш тва е друга работа.
Аз ходя там от 5 години и до момента нямам никакво оплакване нито от автомивката, нито от сервиза, нито от момчетата които полират/пастират. Случвало ми се е да ползвам услугите и на други и мога да кажа, че качеството на работа на Газкома е на отлично ниво, а и цените са съвсем прилични.
п.с. не бачкам там и познавам собственика, но никога не се е налагало да приказвам с който и да е за да работят перфектно, просто отивам оставям колата и всичко е на 6. СМятам че съм ходил доста за да имам малко по реалистично мнение от теб и въпреки това не коментирам твоето, а ти казах да си го задържиш без да взимаш отношение към това което съм написал, като съвет!!!!!!!!!!!!!!!!

- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
- Кара: САМО БМВ
- Мечтае да кара: МИНИВАН BMW
Съжалявам,че чак сега пиша,но за съжаление чак сега видях темата.По въпроса за Е90-ката която била "НАДРАНА" В МОЯ АВТОКОМПЛЕКС И ОТ МОИТЕ ХОРА АЗ ПОНЕ НЕ ЗНАМ ЗА ТАКАВА КОЛА И ТО ДА Я Е ДОКАРАЛА ЖЕНА.Единственото Е90 което е пастирано при мен го докара един човек,който си беше взел ваучер от ГРАБО.БГ където бях пуснал промоционални цени на пастиране.Колата дойде за боядисване все едно 3-ма човека я бяха драли нарочно с ключове казахме на човека,че колата му е за боя,а не за паста и той каза,че знае но си бил взел ваучер вече.60% от драскотините които бяха по колата излязоха,но дълбоки деруги няма как да излязат.Същия господин поиска да му се направи диагностика на автомобила и преглед ходова част и се оказа,че клапата на генерацията му е в отворено положение непрекъснато и се разбрахме,че когато се върне от провинцията ще я докара да я погледнем.След няколко дни ми звънна да ме попита дали може веднага да я докара колата да отстраним проблема и аз му казах да дойде.Въпросния дойде и спря на плаца на комплекса и понеже всички подемници бяха пълни и трябваше да изчака 10-15 мин. да изкараме някой от автомобилите започна да бучи да недоволства,да обеснява как трябва на момента да влезне колата и аз му казах,че до десет мин.ще я вкараме.Той завъртя заканително глава и се качи в колата без да каже на никой довиждане отпраши и не се върна повече.Колата в деня на докарването и в деня на взимането след пастирането беше видяна от колегата Dimitroff,който също тъка я диагностицира и разговаря с въпросния господин.Даже той самия попита господина защо я е пастирал след като е за боя колата,но той му каза че така я е взел и скоро щял да я продава.Понеже въпросната ( колежка - колега ) ще каже тук може би ако въобще влезне повече във форума,че не е същата кола и тя я е докарала въпросното Е90,то мога да кажа,че е едно Е90-което сме пастирали за този сезон,даже въпросния господин е казал същите работи и в ГРАБО.БГ на момчето което се занимава с пускането на офертите ТИНО,който също ми се обади по този повод след оплакване в ГРАБО.БГ,а аз имам подписан договор с тях в който пише АКО ВЪРНЕМ КЛИЕН,ОТКАЖЕМ ДА ГО ВЗЕМЕМ,ПОВРЕДИМ ДЕТАИЛ ИЛИ Т.Н. ДЪЛЖИМ НЕУСТОЙКА НА ГРАБО.БГ И ТРЯБВА ДА ВЪСТАНОВИМ СУМАТА НА КЛИЕНТА и след като му се обадиха на господина да му кажат,че са ми прегледали записите от камерите и колата е била по зле като е дошла,и че няма да му се върнат парите за пастирането защото сме си свършили работата и той решил да се регистрира като жена и да попише тъпотии по адрес на мен и персонала ми.АКО НЯКОГА Е ИМАЛО РЕКЛАМАЦИЯ ИЛИ НЕДОВОЛЕН КЛИЕНТ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО И МИ СЕ Е ОБАДИЛ ВЕДНАГА Е БИЛ ОТСТРАНЕН ПРОБЛЕМА ОТ КАКВОТО И ДА Е ЕСТЕСТВО.КЛИЕНТИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ НЕДОВОЛНИ ОТ НЕЩО И НЕ СА МИ СЕ ОБАДИЛИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА КАК ДА ИМ ПОМОГНА.ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ПОЗНАТИТЕ МИ КЛИЕНТИТЕ МИ И ХОРА КОИТО МЕ ПОЗНАВАТ ЗНАЯТ КАК СЕ ПРОЦЕДИРА, ПРИ МЕН И ЧЕ ЗА МЕН Е ПО ВАЖНО ЧОВЕШКОТО ОТНОШЕНИЕ ОТ КОЛКОТО КАКВАТО И ДА Е СУМА И КАКВАТО И ДА Е ДРУГА ПРИЧИНА.Поздрави на всички които са се включили в дебата пожелавам лек и много успешен уикенд.А на ( КОЛЕЖКАТА - КОЛЕГА 0 С НЕ УСТАНОВЕН ПОЛ 0896188888 РАШО можем да прегледаме записите на камерите едната е в помещението на мивката където е пастиран и автомобила,за да не изчезват неща от колите до като се мият.Та коле.Ж...ГА....
ПУКАНКИТЕ СА ОТ МЕН ПОЗДРАВИ РАШО

Последна промяна РАШО-АУТО на 30 Юли 2011, 11:38, променена общо 1 път
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Егати тъпаците има на тоя свят. Такива не БМВ да им дадеш, а тупаници по цял ден.
Човека си е мислел явно, че като е с БМВ трябва да не си чака реда....ходи ги разбери такива индивиди.
Човека си е мислел явно, че като е с БМВ трябва да не си чака реда....ходи ги разбери такива индивиди.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Към Рашо - само не казвай, че си вкарал звук щото веднага ще те осъдят.
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4