Страшни филми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Страшни филми

Мнение от BMW_RIDER » 29 Юли 2011, 13:43

Добре де навихте ме да го гледам тоя Сръбски филм.

Към автора "halloween" на Роб Зомби също е добър.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Юли 2011, 13:48

BMW_RIDER написа:Добре де навихте ме да го гледам тоя Сръбски филм.

Към автора "halloween" на Роб Зомби също е добър.

До колкото разбрах - баща изнасилва сина си , секс и клане едновременно , секс със трупове - приятно гледане ;)

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Юли 2011, 9:50

За съжаление ми се искаше да се похвала че съм го гледал, ама тя ме изненада "случайно" с билети за кино за един много готин филм и се размина. Та гледането ще е след 14-ти, че заминавам на вилата. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 30 Юли 2011, 17:23

Ако искаш да имаш някакви взаимоотношения с девойката не гледайте сръбския филм. Не само няма да иска да правите секс и ще и се отврати ами ще се откаже завинаги от него :kuku:

п.п. Препоръчвам ти The Grudge, мадамата ще е в ръцете ти целия филм, и ще усеща как настръхват космите ти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Ivo_Borisov на 30 Юли 2011, 19:39, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Юли 2011, 20:43

"Екзорсистът", "Предизвестена смърт"
Сръбският филм е супер гаден, не е за всеки...
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 31 Юли 2011, 17:49

Mpower84 написа:
justboy написа:И аз да ти кажа... НЕ ГЛЕДАЙ СРЪБСКИЯ ФИЛМ С МОМИЧЕ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Подлъгах се от тази тема и го гледах.... Невъобразимо потресен съм от невменяемата гнусотия на тоя ш***н филм. Отвратителен във всяко едно отношение и пак слабо се изразявам. Няма и капчица нормално нещо! Главата не ми го побира как може човешко същество да създаде нещо толкова отвратително?! BMWgiunter ти луд ли си да го препоръчваш? Не го гледайте, напълно сериозен съм!!!!! Филмите са създадени за забавление, а този ще ви изтърбуши психиката най-брутално! Отивам на психиатър..... :censored:

Абе минал съм няколко психо теста и казаха че съм нормален :dunno: ,и не съм го препоръчвал горещо като филм който на всяка цена трябва да се гледа,а даже подчертах че филма е брутален,в крайна сметка всеки сам за себе си преценява кое да гледа и кое не ,никой не съм го вързал за стола да го гледа ! :paranoid:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 31 Юли 2011, 18:22

Подлъгах се от тази тема и го гледах.... Невъобразимо потресен съм от невменяемата гнусотия на тоя ш***н филм. Отвратителен във всяко едно отношение и пак слабо се изразявам. Няма и капчица нормално нещо! Главата не ми го побира как може човешко същество да създаде нещо толкова отвратително?! BMWgiunter ти луд ли си да го препоръчваш? Не го гледайте, напълно сериозен съм!!!!! Филмите са създадени за забавление, а този ще ви изтърбуши психиката най-брутално! Отивам на психиатър..... :censored:

Аз казах , че точно от любопитство много хора ще го гледат и ще съжаляват горчиво после . В моята тема "киномания" помолих изобщо да не се говори за това извращение . . .

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 31 Юли 2011, 19:25

Филм като филм.Вие пък на международен въпрос го направихте.По света се случват далеч по-брутални неща,но ние не искаме да знаем за тях както и за този филм,но това не означава,че те не се случват.
Както и да е аз лично препоръчвам "Dead silence" http://zamunda.net/details.php?id=239688&hit=1 наистина добър филм с невероятен край. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 01 Авг 2011, 15:22

paranormal activity
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 02 Авг 2011, 10:46

Лично на мен ми харесват тези филми където бъркат по-дълбоко в психиката така, че това е част от предложенията ми за сега, които вдигат косъма :) REC и Quarantine са едни и същи филми, но мен специално испанската версия по ми допада :)
The Fourth Kind
Paranormal Activity
Paranormal Activity2
REC
REC2
Blair Witch
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 02 Авг 2011, 15:11

Комшийскя филм е пълна пародия на кино. Чак се разсмях като го гледах. Това е някаква боза, ни риба ни рак. Пълна загуба на време. Викам, ще се уплаша, ще се отвратя (това донякъде), ама то това на нищо не прилича. Не си губете времето с тоя тъй наречен "филм".
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 23 Окт 2011, 1:22

Някой знае ли дали ще има трета част на Хълмовете имат очи? Завършека на втората ме накара да се замисля за евентуално продължение..

Може ли да ми кажете филми с изоставени хотели,санаториуми, болници и прочие. Благодаря предварително. :bchug:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 23 Окт 2011, 1:59

Skeleton Crew :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 23 Окт 2011, 9:34

Kroki написа:Не ве, сериозно искаме само да гледаме страшни филми. Моля без спам...
За днеска сме избрали The mist, Сръбския и House of Wax :yes:

пази се от тая :mhihi: чеееее-.....Изображение
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 23 Окт 2011, 12:13

Те нещата отдавна приключиха, а аз продължвам да си гледам страшни филми 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата