Samsung Galaxy S II срещу Iphone 4
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Samsung Galaxy S II срещу Iphone 4
Много хейтъри тук на Айфона имало 
За Джипиеса/навигацията, аз незнам кво му е куцото, ама дори и Google мапс който му е вграден е повече от перфектен, и зверски точен, и по никакъв начин не остъпи на Нокията неква умна с тубо добра навигация и т,н както и едно HTC и то некво турбо добро, пътувахме в 1 кола, и се получи,че Айфончето леко ги засрами с вградения google
За батерията, не ми се говори мойта искарва по 3 дни като на ден имам над 2 часа разговори, като пусна Скайп фейс бук и още 10 приложения искарва 1.5 дни, което пак е зверски добре.
Сега да ви питам за дисплея, само аз ли като хвана друг телефон и като пипам тъч-а и нищо нестава, треа да натискам, даже и с Айфон 3 има разлика по бавен е и е по зле тъч-а, за последно си играх с едно HTC за 1300 лева не помна модела с 4" дисплей, ми то тъч-а му е бахти пръчката, пръста ме заболя докато се задейства
За мен вече това е марката телефони и компютри.

За Джипиеса/навигацията, аз незнам кво му е куцото, ама дори и Google мапс който му е вграден е повече от перфектен, и зверски точен, и по никакъв начин не остъпи на Нокията неква умна с тубо добра навигация и т,н както и едно HTC и то некво турбо добро, пътувахме в 1 кола, и се получи,че Айфончето леко ги засрами с вградения google

За батерията, не ми се говори мойта искарва по 3 дни като на ден имам над 2 часа разговори, като пусна Скайп фейс бук и още 10 приложения искарва 1.5 дни, което пак е зверски добре.
Сега да ви питам за дисплея, само аз ли като хвана друг телефон и като пипам тъч-а и нищо нестава, треа да натискам, даже и с Айфон 3 има разлика по бавен е и е по зле тъч-а, за последно си играх с едно HTC за 1300 лева не помна модела с 4" дисплей, ми то тъч-а му е бахти пръчката, пръста ме заболя докато се задейства

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
щом ще го ползваш за браузване на нета- взимаш самсунга. просто защото има флаш. ябълката не подържа флаш и повечето уеб сайтове изглеждат доста недъгаво.
на мене ябълката ми харесва просто защото интерфейса й е готин и е относително малка.
на мене ябълката ми харесва просто защото интерфейса й е готин и е относително малка.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
rado_e30m40b16 написа:Htc disire HD...е доста по евтин и е със същите параметриhttp://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... -desire-hd
Аз съм с Desire HD

Последна промяна Веселин|Василев на 03 Авг 2011, 9:00, променена общо 1 път
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
наистина не знам за какво ви трябва флаш. обикновено флаша е реклами или някакви безумни интерфейси.
цитирайте ми ги тези "важни" сайтове, които не може да гледате без флаш? какво толкова браузвате на тези телефони не ми е ясно
цитирайте ми ги тези "важни" сайтове, които не може да гледате без флаш? какво толкова браузвате на тези телефони не ми е ясно

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
steeN написа:наистина не знам за какво ви трябва флаш. обикновено флаша е реклами или някакви безумни интерфейси.
... Без да изпадам в подробности- бързо отивай и си предавай your man card. Не я заслужаваш...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и аз така без да изпадам в подробности - i call bullshit on that 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
С тоя долар на цената на Desire HD може да си вземеш Sensation от Щатите. Просто да дадеш пари за Desire e пълна набутвация. Също така мога да кажа, че на Сензацията тъчскрийна и изобщо не е бъгав и е доста чуствителен. Мога да щракам малките цифрички за страница на тема във форума без проблеми. Е естествено цветовете на Айфона са по-добри.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Galaxy S 2 e телефона. Ябълката 4 беше добра колкото Галакси С 1-цата, която аз притежавам и мултитъча и тъчскрийн-а като цяло са безгрешни и в пъти по-добри от на HTC-тата, които излизаха тогава (Desire беше страхотната издънка...).
Моя е със Супер АМОЛЕД, а 2-ката е вече и със Супер АМОЛЕД Плюс дисплей, предполагам ще е по-добър
Моя е с 4" екран и вече ми омаля, не мога да си представя с 3.5 инча как трябва да ровиш из интернет..
И аз мислех, че ще съжалявам че съм дал толкова пари, но реално аз компютъра вече го ползвам само за 15 мин сутрин докато закусвам и това е. През останалото време само телефона. По всяко време. Навсякъде. С мобилен интернет.
Моя е със Супер АМОЛЕД, а 2-ката е вече и със Супер АМОЛЕД Плюс дисплей, предполагам ще е по-добър

Моя е с 4" екран и вече ми омаля, не мога да си представя с 3.5 инча как трябва да ровиш из интернет..
И аз мислех, че ще съжалявам че съм дал толкова пари, но реално аз компютъра вече го ползвам само за 15 мин сутрин докато закусвам и това е. През останалото време само телефона. По всяко време. Навсякъде. С мобилен интернет.
- chl
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower
Apple > all 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Тая тема за пореден път се върти - като цяло е Андроид vs. iPhone
Андроида е много по-близък до windows потребителите.
Ако не си изпозлвал Mac OS, iPhone-a не е за теб.
За да кача една mp3-ка в iPhone трябва да използваш програма
За да направиш mp3-ка в ring tone пак трябва програма.
Почти всички по-яко неща за iPhone са платени или ако искаш да кракваш - процеса е доста сложен!
Андроида си прави update на ОС, докато iPhone спира поддръжка на стари модели, за да си купиш нов.
В момента доста сайтове имат FLASH банери и самото любопитство какво е имало там те дразни ...
Андроида е много по-близък до windows потребителите.
Ако не си изпозлвал Mac OS, iPhone-a не е за теб.
За да кача една mp3-ка в iPhone трябва да използваш програма
За да направиш mp3-ка в ring tone пак трябва програма.
Почти всички по-яко неща за iPhone са платени или ако искаш да кракваш - процеса е доста сложен!
Андроида си прави update на ОС, докато iPhone спира поддръжка на стари модели, за да си купиш нов.
В момента доста сайтове имат FLASH банери и самото любопитство какво е имало там те дразни ...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
N.Mihaylovski написа:Много хейтъри тук на Айфона имало
За Джипиеса/навигацията, аз незнам кво му е куцото, ама дори и Google мапс който му е вграден е повече от перфектен, и зверски точен, и по никакъв начин не остъпи на Нокията неква умна с тубо добра навигация и т,н както и едно HTC и то некво турбо добро, пътувахме в 1 кола, и се получи,че Айфончето леко ги засрами с вградения google![]()
![]()
Сега да ви питам за дисплея, само аз ли като хвана друг телефон и като пипам тъч-а и нищо нестава, треа да натискам, даже и с Айфон 3 има разлика по бавен е и е по зле тъч-а, за последно си играх с едно HTC за 1300 лева не помна модела с 4" дисплей, ми то тъч-а му е бахти пръчката, пръста ме заболя докато се задейства![]()
Темата е за съвет, а не за заблуждение.
Обсъждано беше в една друга тема ...
Аз мисля, че каквото и да реши няма да съжалява, тук малко стана като с многото баби ...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Samsung Galaxy S II срещу Iphone 4
Навигацията какво значение има на какво у-во е? Картите за Бг са все едни. Вградените карти от Гугъл в Айфона нямат навигация, но в момент на зор са доста ефективни. Иначе аз имам всички програми достъпни за iOS на телефона ама полза никва. От някакво време насам ми се налага да го ползвам главно за работа, шервам си нета на лаптопа от него, чета си пощата, правя си разписанията и в комбинация с Макбука просто си е един незаменим подвижен офис.
За флаша ме боли тично левия кестен. Не съм усетил да ми липсва.
За флаша ме боли тично левия кестен. Не съм усетил да ми липсва.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аиде и аз да се изкажа, имам приятелче с iphone4 малко е като за малоумни явно янките затова му се кефят толкова и някакси е ръбат и найстина губи обхват лично го проверих това и негов пряк съперник е не samsung galaxy s II a по-стария galaxy S който в с пъти по-добър от iphone4, бързина/особенно след флашване/, приложения, по-тънък/поне така се усеща/, по-добър екран нищо че е малко по-малък, а новото двуядрено галакси с новия екран не ми се мисли!
Аз досега бях фен на самсунг с дядото d900, сега си поръчах чисто нов iphone 3g за 400лв просто нямам възможност/главно не ми се дават
/ 700лв за галакси s, или 1000лв за iphone4/galaxy s2!
Аз досега бях фен на самсунг с дядото d900, сега си поръчах чисто нов iphone 3g за 400лв просто нямам възможност/главно не ми се дават

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4