Отново тежко ПТП с 2 жертви и за пореден път с участието...
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- doktormik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Re: Отново тежко ПТП с 2 жертви и за пореден път с участието...
ок,не отричм фактите,(макар ,че изнесени факти от медийте е едно,а истината-съвсем друго...) обаче,що не си помислят всички първо-и ние сме хора като всички бре,караме същите коли,по същите пътища и същото скъпо шибано гориво...линйките ли са виновни заради двама малоумници,решили да си мерят малките пи..ки и убили двама невинни??? линеиките карат по гадните пътища,предимство-йок,мъчим се с такива малоумници като тия двамата...всеки пациент си мисли ,че той е най-спешен,ама не става да зарежеш някой ей така и да тръгнеш при друг,нали??? да не се увличам в тая тема,щото е огромна,и да не разводнявам същността на основната-разберете колеги-докато има такива псевдо-каубои по пътищата БЕЗНАКАЗАНО-няма оправия!!! не линейки,ама хеликаптери да докарат-все тая!!!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
doktormik написа:ок,не отричм фактите,(макар ,че изнесени факти от медийте е едно,а истината-съвсем друго...) обаче,що не си помислят всички първо-и ние сме хора като всички бре,караме същите коли,по същите пътища и същото скъпо шибано гориво...
работата ви е социално отговорна и ако ви тежи или не сте способни да я вършите, просто я сменете ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
drago_pavlov написа:Коментар след статията в dnes.bg:
Искам да спомена някои подробности за инцидента, т.като се случи пред моя блок. Линейката дойде след 40 минути и то само една, а бяха повикани две. Откара мъжа, а когато пристигна втората линейка, жената вече нямаше пулс..... Друг лек детайл е, че на предното стъкло на сравнително новичкото БМВ (което най-вероятно е причинило трагедията) имаше лепенка "Съдебна полиция". Бащата на шофьорът най-вероятно ще вземе необходимите мерки за синчето си."
Май виновни няма да има...
"По информация, отново от очевидци, БМВ-то се е движело с нормална скорост, но покрай него профучало Ауди-то. Двете коли се забиват в тревните площи и помитат пешеходците. "
Тва с очевидците май-май има две страни...
- doktormik
- кандидат ентусиаст
-
_galio_ написа:doktormik написа:ок,не отричм фактите,(макар ,че изнесени факти от медийте е едно,а истината-съвсем друго...) обаче,що не си помислят всички първо-и ние сме хора като всички бре,караме същите коли,по същите пътища и същото скъпо шибано гориво...
работата ви е социално отговорна и ако ви тежи или не сте способни да я вършите, просто я сменете ...
хаха,не става въпрос за работата на никой тук...моята си я харесвам и затова съм 15 г.в спешната...само че няма място за коментари по проблемите на спешната,при положение ,че по пътищата има хаос и беззаконие,и само правото на по-силния и по-бързия важат у нас...между другото,социално отговорни са и работите на адвокати,икономисти,полицаи и мн.други,там има мнооого пове4е убити хора и разрушени животи,отколкото в медицината...но това е друга тема
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Минах снощи точно след катастрофата,като чак сега разбирам че е било катастрофа с таксиджията мислехме ,че нещо се е запалила,карахме много бавно по България и коли не видях ,как е станало това просто нямам думи.
Дали Аудито или БМВ-то е виновно ми е се тая,просто е безумно точно на този булевард подобна трагедия достатъчно широк е пътя абе ужас.
Дано има осъдени поне за това а не да се измъкнат - макар ,че като прочетох коментара за лепенката на "съдебна полиция" - която е забранено да присъства,както и всеки подобен отличителен знак на цивиелн автомобил ми става ясно ,че ще го отнесе 1.
Дали Аудито или БМВ-то е виновно ми е се тая,просто е безумно точно на този булевард подобна трагедия достатъчно широк е пътя абе ужас.
Дано има осъдени поне за това а не да се измъкнат - макар ,че като прочетох коментара за лепенката на "съдебна полиция" - която е забранено да присъства,както и всеки подобен отличителен знак на цивиелн автомобил ми става ясно ,че ще го отнесе 1.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
доктора е апсолютно прав и нямате право да го нападате така .. не може да има 10 линейки примерно за цяла София .. хората не са загинали заради закъснялите линейки ,загинали са щото са ги блъснали 2 малоумни пишлемета като единия 100% е от форума ... само че ще отърве кожата ,то вече се накланят натам нещата .. дали е връзкар не знам ,то не е нужно да си връзкар за да отървеш кожата с малоумното ни законодателство .. ако някога искам да пречукам някого и да не лежа ще го блъсна ,и то нарочно пред очите на всички след което ще получа 1 година условно ...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
doktormik написа: ... само че няма място за коментари по проблемите на спешната ...
разбира се, че има място за коментари

законите навън са законите, които ние правим, които ние толерираме с действие или бездействие ...
а споменатият коментар може да го е пуснал както очевидец, така и платен бот и едва ли могат да се вадят категорични изводи ...
но днес трима души ги няма вече поради шоферска комплексарщина, редно е да се позамислим ...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Alexi написа:доктора е апсолютно прав и нямате право да го нападате така .. не може да има 10 линейки примерно за цяла София ...
е хайде стига

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
_galio_ написа:doktormik написа: ... споменатият коментар може да го е пуснал както очевидец, така и платен бот и едва ли могат да се вадят категорични изводи ...
Донякъде е прав лекарят, ама сега гледах репортаж за проишествието и един възрастен човек
от блока зад спирката, каза че линейки са дошли след повече от половин час!
Та искам да попитам, какво са виновни двамата загинали, които си плащат осигуровки и данъци,
че имало малко линейки в София????????????????????????????????????????????????????????????????
Аз за виновните за катастрофата, само затвор!!! Убил си човек, следователно трябва да си понесеш
последствията....
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Марката на автомобилите не е от значение,важното е че са управлявани от български шоферчета..
Броиката на линейките също не е от значение-важното е че в 1ч. след полунощ първо български диспечер е приел обаждането,после български екип на спешна помощ се е стегнал на път за мястото а български шофьор е карал.
Двамата загинали също по български ще бъдат посмъртно обвинени че са били на неподходящото място в неподходящ момент.
Тоя форум също е български и типично по български всеки ще си даде гениалното мнение по въпроса и след една седмица ще си кара както и с каквато скорост си иска в населено място.
Нали се сещате кое е виновно--българската липса на морал,липса на ценностна система,липса на уважение към другия,липса на зачитане на пo-слабия,по-бавния,по-бедния и по-евтиния и то не само на пътя.
Едно нещо ме зарадва-че все пак се намират българи които да се обадят ВЕДНАГА на спешен телефон в подобни случаи.
Спрем ли и тва да правим--ебем ти и нацията.
Човеци умират всеки ден,нека останалите все още живи се опитваме да бъдем повече хора.
Броиката на линейките също не е от значение-важното е че в 1ч. след полунощ първо български диспечер е приел обаждането,после български екип на спешна помощ се е стегнал на път за мястото а български шофьор е карал.
Двамата загинали също по български ще бъдат посмъртно обвинени че са били на неподходящото място в неподходящ момент.
Тоя форум също е български и типично по български всеки ще си даде гениалното мнение по въпроса и след една седмица ще си кара както и с каквато скорост си иска в населено място.
Нали се сещате кое е виновно--българската липса на морал,липса на ценностна система,липса на уважение към другия,липса на зачитане на пo-слабия,по-бавния,по-бедния и по-евтиния и то не само на пътя.
Едно нещо ме зарадва-че все пак се намират българи които да се обадят ВЕДНАГА на спешен телефон в подобни случаи.
Човеци умират всеки ден,нека останалите все още живи се опитваме да бъдем повече хора.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
zAcK написа:_galio_ написа:doktormik написа: ... споменатият коментар може да го е пуснал както очевидец, така и платен бот и едва ли могат да се вадят категорични изводи ...
Донякъде е прав лекарят, ама сега гледах репортаж за проишествието и един възрастен човек
Та искам да попитам, какво са виновни двамата загинали, които си плащат осигуровки и данъци,
че имало малко линейки в София????????????????????????????????????????????????????????????????
Аз за виновните за катастрофата, само затвор!!! Убил си човек, следователно трябва да си понесеш
последствията....
Съгласен съм - до тука само оплаквания от спешната помощ,не може да ме убедите,че точно там където има поне 4-5 болници да не изброявам на по-малко от 10 мин точно в това време на денонощието да закъснеят,а ако бяха дошли 40 мин по-рано ,дали можеше да са живи дори и с тежки наранявания пешеходците ,ммм?
Некадърна дръжава,глупави шофьори и пешеходци (за през деня),лоши пътища,лошо подсигуряване на движението,лошо управление - абе то има ли нещо нормално.
Не могат ли да набият бетонните колчета покрай спирки и пешеходни зони,да вдигнат бордюрите да са по 35+см,и да предпазят от подобни ситуации ,нещо нещо и да поне 50 линейки за този град.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
jordanpar написа:Марката на автомобилите не е от значение,важното е че са управлявани от български шоферчета..
Прав си,малко извън темата,в неделя се прибирах от Бургас тръгнах към 20:00 часа,точно след карнобат убиствена колона и естествено - ето такива,като тези дватама в лява лента,и незнам от къде то зи кураж ,че ние "бавните" ще им дадем път да се приберат,а ние карахме с 20-30км/ч чак до Венец ,че и след това,онемях е кипна ми и звъннах на 112 - до преди това говорих с приятели по пътя - Бургас - софия брой патрулки 2!!!И то незнам дали не са защото се обадих и им крещях ,как може никой да не организира движението 4 катастрофи с 12 автомобила за 15 мин!!!!

zAcK написа:_galio_ написа:doktormik написа: ... споменатият коментар може да го е пуснал както очевидец, така и платен бот и едва ли могат да се вадят категорични изводи ...
последствията....
Ами първо, сигнала ако е подаден на тел 112, има голяма вероятност, диспечарката да си е чоплила носа 25 мин, след което да го е прехвърлила към бърза помощ

Не Мы такие, Жизнь такая
- doktormik
- кандидат ентусиаст
-
всички сме прави мисля,с малко уточнение-аз си позволявам да пиша и давам мнение по тая тема,с мисълта,4е и аз обичам да си карам баварката,и аз искам да ме уважават на пътя,както аз уважавам другите,защото за 15 г.съм се нагледал на какви ли не безумия по пътищата,и след това в огромен брой от случаите се търсят виновни навсякъде другаде,само не и там,дето трябва.давам пример за размисъл:когато стана катастрофата с автобуса на магистрала Тракия,бяхме 9 линейки-като 6!!!!!1 сме от Пловдив,и другите от близките филиали на спешната в околноста.всички колеги бяжме извадени от случаи при други пациенти,за да търчим на катастрофата!!!! това е цяла нощ.ако по това време в града беше станал друг тежък инцидент,кой щеше да отиде???и какво правим тогава,обвиняваме и псуваме спешната,4е закъснява???? е това е едно от малоумията на""държавата""
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Докторе, недей, че да не почвам с примерите за "Бърза помощ" и твоите "колеги"... "чакай да си допуша цигарата...." - тва ако е лекар, аз съм космонаФт...
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5