Нова измама,внимавайте като пращате по еконт!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Re: Нова измама,внимавайте като пращате по еконт!
zBoost написа:BMWACSCHNITZER написа:zBoost написа:BMWACSCHNITZER написа:неприятно много, но щом не си обявил стойност на пратката (или както му викате застраховка) малко ми е странно как ще ти го изплатят тоя телефон?
Ааа колега,ако обявената стоиност значи застраховка,значи имам застраховка.5 стотака стойност писах!
еми да нямаш грижи тогава. ще се оправят с бъркотията, която са направили в такъв случай или с 2 думи ще трябва да плащат
Ще плащат не ами...

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Развитие по темата-днес ми се обадиха от еконт и ми съобщиха че в момента разглеждат жалбата ми и до няколко дена ще проучат какво е станало и ще решат какво ще правят.Надявам се поне те да покажат коректност след като те са виновни! 

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Колега, повече нерви ще изхабиш докато процеса приключи... Пий една студена вода с лимон, отиди на басейн и ги е*и в г*за. Няма оправия в тая скапана държавица.

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Няма и да има оправия, докато хората не си търсят правата.
Бори се до дупка с тези измекяри.
Бори се до дупка с тези измекяри.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Ето заради това сме ........... Всеки вика не си търси правата а пий една студена вода... Аз ако съм ще търся не само парите а и онзи глупендер който е взел телефона, защото с правилните познати ще си вземеш парите от него и отделно и от еконт. Трябва да бъде наказан.LizarD написа:Колега, повече нерви ще изхабиш докато процеса приключи... Пий една студена вода с лимон, отиди на басейн и ги е*и в г*за. Няма оправия в тая скапана държавица.
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
LizarD написа:Колега, повече нерви ще изхабиш докато процеса приключи... Пий една студена вода с лимон, отиди на басейн и ги е*и в г*за. Няма оправия в тая скапана държавица.
Ако ти открадна пари и телефон и знаеш че съм аз, пак ли така ще си кажеш, "Ще пия една студена вода" ?

Колега, този на който си изпратил телефона никак не е прост май. Избрал е най - забутания офис на Еконт, със сбъркани служители. Не мога да разбера как ги назначават тези хора, явно обученията им за нищо не струват. Според мен, служителката там е виновна, живея в Овча купел и често ходя да си плащам нета там. Имат един барплод, отзад са й компютъра, каса и Най- важното - всички пратки стоят зад нея, наредени до стената или по етажерката.Няма как за мен да не види този Идиот какви ги е свършил.Пожелавам успех и дано ти върнат парите. 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ИМЕИ на телефона, освен в менюто, има и напечатан някъде, обикновено на лепенка под задния капак или батерията. Потърси го, дори да са се опитали да го заличат. Една цифра да личи, може да помогне.
Never mistake motion for action...
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Leon написа:ИМЕИ на телефона, освен в менюто, има и напечатан някъде, обикновено на лепенка под задния капак или батерията. Потърси го, дори да са се опитали да го заличат. Една цифра да личи, може да помогне.
На нокия Н8 ИМЕИ-а го има под HDMI порта или със клавишна комбинация.Аз го карах телефона в един сервиз,ония вика на тоя телефон само там го пише или ако не работи да се пробва да се прочете чрез компютър,обаче нищо не стана.Въпроса е че служителката в Еконт която ми в нашия офис е говорила там с ония дето разглеждат жалби и е потвърдила че моя телефон е бил изправен и си е пишело ИМЕИ адрес на него а този които доиде нямаше нищо,което също не малко!За да махнеш тая лепенка тия в Еконт тряаа да са малоумници да не забележат!

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Избрал е най - забутания офис на Еконт, със сбъркани служители. Не мога да разбера как ги назначават тези хора, явно обученията им за нищо не струват.
Сестра ми преди работеше за 2 месеца в Еконт, имам и една приятелка в друг офис, имай на предвид че има много франчайзери, при тях се работи без договор за 300лв, обучение уж е задължително за всички служители след назначаването ама сестрата не я пратиха щото имало много работа и нямало кой да работи вместо нея

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Колега може би си прав, но има ред и всеки ще стои и ще чака, за да може всичко да е ОК.А не да се случват такива ситуации, както с другия колега.Аз няма да съм съгласен да изпращам нещо, и тя същевременно да обслужва още 3 човека. точно заради това стават тези грешки.Убеден съм, че жената която е била на работа, сега едва ли й е добре, след като е разбрала какво се е случило от това недоглеждане и обслужване на още няколко човека. Надявам се поне да му върнат парите. 

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
stoevro написа:Колега може би си прав, но има ред и всеки ще стои и ще чака, за да може всичко да е ОК.А не да се случват такива ситуации, както с другия колега.Аз няма да съм съгласен да изпращам нещо, и тя същевременно да обслужва още 3 човека. точно заради това стават тези грешки.Убеден съм, че жената която е била на работа, сега едва ли й е добре, след като е разбрала какво се е случило от това недоглеждане и обслужване на още няколко човека. Надявам се поне да му върнат парите.
Ще ги върнат,ще ги върнат,то си е в техен интерес!

Добър вечер, някакво развитие има ли, колега?
Аз не разбрах, Еконт ще ти върнат ли парите, въпросния телефон ще се търси ли от полицията (проследяване и прочие), или Еконт просто изгаря с 500лв?
Успех, дано Еконт върнат парите.
Аз не разбрах, Еконт ще ти върнат ли парите, въпросния телефон ще се търси ли от полицията (проследяване и прочие), или Еконт просто изгаря с 500лв?
Успех, дано Еконт върнат парите.
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
Еконта са пълни тъпанари. Най-скъпите на пазара и определено не са с най-високо качество на услугите. Фирмената политика на мозъците в Русе е равна на мисленето на вкиснат таксиметров шофьор - т.е. дребнава, с прецакване на дребно. Дори отношението към собствените им служители е дребнаво и некоректно.
besniaa написа:Еконта са пълни тъпанари. Най-скъпите на пазара и определено не са с най-високо качество на услугите. Фирмената политика на мозъците в Русе е равна на мисленето на вкиснат таксиметров шофьор - т.е. дребнава, с прецакване на дребно. Дори отношението към собствените им служители е дребнаво и некоректно.
Ако е така, защо цяла България използва техните услуги?
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5