Връзвате ли се на предизвикателства
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Връзвате ли се на предизвикателства
И какво общо има настоящата тема, с някакви други? Както подчертах, това не е тема за хвалба от моя страна, някой ако смята за нуждно, никой не го спира. Никой не е Дева Мария или майка Тереза, ни на пътя, ни в останалия живот. Добре е да сме реалисти, да можем да признаваме грешки и да се учим от провали. Добре и да оценавяме по достойнство постиженията си и на другите. Тъпи теми има из всички форуми, а BMW форума не е някаква секта на богоизбраните и безгрешните.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
arnold написа:Точно заради такива тъпи теми , във някой форуми Ви взимат за мезе.
Като "НИ" взимат, да ти пропомня едно правило на форума "НИ", ако случайно не си го чел

14. Ако сте фен на друга автомобилна марка, имайте предвид, че това е BMW форум и постинги, свързани с други марки, може да не бъдат приети равнодушно... Помнете къде се намирате!
Помни къде са намираш!!!

titto написа:Отклонихме се доста от темата, но:
Някои Is-ки правят 230 със сигурност.Виж ми снимката в галерията(това е с 4 човека), оборотите и т.н.....има мегдан до 230 ако съм сам, правил съм ги, но за съжаление няма фото!
Ся кажете, че и 20-ката ми не може да напраи 230 и веднага слагам снимка

По темата: Почти винаги

Веднъж се някво ауди се позасилихме на Околовръстното и накрая на светофара на Пушкин, изненадаа, и за нея

Общо-взето когато го правя гледам да е безопасно... но съм правила и големи глупости, признавам... Тръпка, адреналин, емоция... Понякога е глупаво, понякога има доза съжаление след като премине "екшъна", но... едва ли скоро ще се откажа от такива закачки

Последна промяна Apassionata на 13 Авг 2011, 11:18, променена общо 2 пъти
Apassionata написа:Ся кажете, че и 20-ката ми не може да напраи 230 и веднага слагам снимка![]()
Когато бях с оригиналния диф, на 220, 220 и малко по километраж удряше прекъсвач на 5та...

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
И аз с мойта 320ка съм правил около 225-227 и удряше прекъсвач на 5та но ИС-а в тия обороти не може да се сравни с 20ка. просто си умалява..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Elesar74 написа:И какво общо има настоящата тема, с някакви други? Както подчертах, това не е тема за хвалба от моя страна, някой ако смята за нуждно, никой не го спира. Никой не е Дева Мария или майка Тереза, ни на пътя, ни в останалия живот. Добре е да сме реалисти, да можем да признаваме грешки и да се учим от провали. Добре и да оценавяме по достойнство постиженията си и на другите. Тъпи теми има из всички форуми, а BMW форума не е някаква секта на богоизбраните и безгрешните.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
uCnaHeTcA написа:Apassionata написа:Ся кажете, че и 20-ката ми не може да напраи 230 и веднага слагам снимка![]()
Когато бях с оригиналния диф, на 220, 220 и малко по километраж удряше прекъсвач на 5та...

И 230 направи, в момента на снимката газта е отпусната, както се вижда по разходомера... Абе, бегачки са си 20-ките и тва е

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
смени си габаритите 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
И като свалите 2-3% отклонението на скоростомера + още малко ако сте с някакви по-малки гуми, и максималната скорост си става баш като по каталог - 215, макс 220
ПП: Какво значение имат някакви си цифрички
Карайте и не спорете за глупости.
ПП2: Аз повече от 210 по скоростомер надали мога да вдигна, но пък някоя 20-ка може да ме пробва на ускорение
(със сток диф и кутия съм
)

ПП: Какво значение имат някакви си цифрички

ПП2: Аз повече от 210 по скоростомер надали мога да вдигна, но пък някоя 20-ка може да ме пробва на ускорение

2-3% ? по-скоро 5-6 %... нали говорехме вече, в темата за GPS и скоростомер 

тия лампи отзад не са за габаритите, а за нагорял кабел на масата на стоповете 

Последна промяна © на 13 Авг 2011, 11:55, променена общо 1 път
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
vlad0 написа:2-3% ? по-скоро 5-6 ... нали говорехме вече, в темата за GPS и скоростомер
Е аз съм засичал с ГПС и при 100 скоростомерни реално са 98. Това със 195/65/15, които мисля са един от фабричните размери. И действително 20-ката на 6500 е със 220, по каталог и дават 214 ако не се лъжа, което са си точно 2-3% разлика.
Dirty M5 driveR написа:vlad0 написа:2-3% ? по-скоро 5-6 ... нали говорехме вече, в темата за GPS и скоростомер
Е аз съм засичал с ГПС и при 100 скоростомерни реално са 98. Това със 195/65/15, които мисля са един от фабричните размери. И действително 20-ката на 6500 е със 220, по каталог и дават 214 ако не се лъжа, което са си точно 2-3% разлика.
Засечи и при 200 км/ч, колкото по-голяма е скоростта се увеличава процентно отклонението

- ///Явор
- Летящия холандец
-
аз с 5цата вдигнах 307 по жипиес,а километража беше малко след 300
..с 20цолови гуми 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Явор написа:аз с 5цата вдигнах 307 по жипиес,а километража беше малко след 300..с 20цолови гуми
Т'ва да не е 28ца с чипс?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
520ка:winky: