БИОМЕТ-мнения?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: БИОМЕТ-мнения?
а докато се пътува кво може да се прави за да минава времето..
очевидно филмите не стават
очевидно филмите не стават

No bling at the Ring
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Веднъж пътувах и аз с автобус до Варна ама е отврат страшна. Седалките не се регулират по височина и нямат добра странична опора. Даже не са от алкантра, ебаси и нямат лумбално регулиране.....Климатроника духа отгоре и не могат да му се регулират градусите. Филмите не бяха в HD формат
За аудиото така и не намерих от къде да си пусна някое парче. Стюардесата старичка ми се видя, на 29. Нета под всякаква критика. Опитах се да си пусна някакво безобидно клипче от Youtube с резолюция 720p и сечеше. И униформата на шофьора на автобуса, като че ли беше изгладена не чак толкова старателно. Сега не че съм някакъв претенциозен и изнежен, ама храната дето я сервираха по пътя май съдържаше ГМО.
И те такива работи.
Пак започвам да си мисля, че трябва да върнат казармата.......

Пак започвам да си мисля, че трябва да върнат казармата.......
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
еееее, нИ моЪ да Ни сА изкажа тука.... като видна студентка колко години го взимах това разстояние за норматив с Биомет....
(броих ги около 70 ходения, да се разбира София - Варна - София
)
Тъй то, ами.. за автобусите им ... ми те имат и Скания и Мерцедес, естествено 2рия вид са по-комфортни, но и 1вите не са зле... (сравнение с другите фирми, които ходят до там)
За местата - отиди си купи билет по-рано, за да можеш да си избереш. Но не повече, от седмица по-рано, т.к. си изготвят графика за автобусите седмица за седмица и няма да знаят какъв автобус ще е предвид тогава. Това от гледна точка на местата.
Ако смяташ да спиш (за нощен преход става перфектно) - вземи си мястото отдясно (от страната на вратата), което е до прозореца, точно пред втората врата ( плюса е, че зад теб няма никой и може да си пуснеш седалката, колкото искаш
. Минуса е, че втория телевизор ти е точно над главата и няма как да го зяпаш, а 1вия е далече / и е обикновено малък/)
Ако ще пътуваш през деня и смяташ да зяпаш филми или пейзажи, си избери 1втото място веднага след 2рата врата. (мястото от страната на вратата). Хем пред теб няма никой, хем имаш поставка, хем не си никак далече от тв-то.
Биомет спират само във В. Търново (много голям плюс пред другите, които обикалят села и паланки). Около 15- 20 минути е почивката. Ако пътуваш през нощта, след почивката внимавай на кой автобус се качваш
Имам предвид, че там се засичат 2 автобуса (този тръгнал от Варна, и този от София) и т.к. освен по табелите и номерата по нищо друго не се различават, доста често стават обърквания в просъница хора да се качват в другия автобус
Относно филмите - ами, хора, не го настройватйте че са тъпи, защото това зависи само от екипажа
За тея 3 години, повечето пъти съм гледала все готини филмчета..
Разстоянието се взима за различно време, пак в зависимост от екипажа... стигала съм и за 5.30, стигала съм и за 6.3-40... абе горе долу, лятото 6 часа...
Апропо, до преди 1 година караха доста бързо, но откакто има по-затегнат контрол си спазват ограниченията.
И в заключение, ще те посъветвам да си провериш първо цената за самолета...
За да стигнеш ще ти отнеме само около половин час... (не, че тва БАЕ, дето лети до Варна отвътре се различава много от интериора на автобуса, ама все пак...
)

Тъй то, ами.. за автобусите им ... ми те имат и Скания и Мерцедес, естествено 2рия вид са по-комфортни, но и 1вите не са зле... (сравнение с другите фирми, които ходят до там)
За местата - отиди си купи билет по-рано, за да можеш да си избереш. Но не повече, от седмица по-рано, т.к. си изготвят графика за автобусите седмица за седмица и няма да знаят какъв автобус ще е предвид тогава. Това от гледна точка на местата.
Ако смяташ да спиш (за нощен преход става перфектно) - вземи си мястото отдясно (от страната на вратата), което е до прозореца, точно пред втората врата ( плюса е, че зад теб няма никой и може да си пуснеш седалката, колкото искаш

Ако ще пътуваш през деня и смяташ да зяпаш филми или пейзажи, си избери 1втото място веднага след 2рата врата. (мястото от страната на вратата). Хем пред теб няма никой, хем имаш поставка, хем не си никак далече от тв-то.
Биомет спират само във В. Търново (много голям плюс пред другите, които обикалят села и паланки). Около 15- 20 минути е почивката. Ако пътуваш през нощта, след почивката внимавай на кой автобус се качваш

Относно филмите - ами, хора, не го настройватйте че са тъпи, защото това зависи само от екипажа

Разстоянието се взима за различно време, пак в зависимост от екипажа... стигала съм и за 5.30, стигала съм и за 6.3-40... абе горе долу, лятото 6 часа...
Апропо, до преди 1 година караха доста бързо, но откакто има по-затегнат контрол си спазват ограниченията.
И в заключение, ще те посъветвам да си провериш първо цената за самолета...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
M2PR написа:И в заключение, ще те посъветвам да си провериш първо цената за самолета...За да стигнеш ще ти отнеме само около половин час... (не, че тва БАЕ, дето лети до Варна отвътре се различава много от интериора на автобуса, ама все пак...
)
тва беше първоначалната идея - да ходя със самолет
но се оказа доста дебело, българия еър е с оферти м/у 100 и 140 евра в едната посока..
иначе видях, че за извън сезона, след октомври са между 30 и 45 евра в посока, ама...
то май тази зима ще е затворено летище варна, заради ремонт и ще се пренасочат полетите към бургас
и после от бургас към варна пак с рейса ще бъде

No bling at the Ring
- M2PR
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:M2PR написа:И в заключение, ще те посъветвам да си провериш първо цената за самолета...За да стигнеш ще ти отнеме само около половин час... (не, че тва БАЕ, дето лети до Варна отвътре се различава много от интериора на автобуса, ама все пак...
)
тва беше първоначалната идея - да ходя със самолет
но се оказа доста дебело, българия еър е с оферти м/у 100 и 140 евра в едната посока..
иначе видях, че за извън сезона, след октомври са между 30 и 45 евра в посока, ама...
то май тази зима ще е затворено летище варна, заради ремонт и ще се пренасочат полетите към бургас
и после от бургас към варна пак с рейса ще бъде
Да, малко е ши*ано сега с България Еър... обаче е хубаво периодично да им преслушваш цените през сайта, т.к. понякога до последно държат високи цени, след което в 1 момент се усещат че няма да могат да напълнят самолета и пускат цените доста надолу.
Иначе един самолетен билет, винаги еднопосочен е по-скъп, отколкото двупосочен - факт (Та понякога е добра идея да си купиш двупосочен, въпреки, че ще пътуваш само в едната посока).
Иии да, летище Варна, доколкото помня затваря някъде от края на Септември - Октомври за около 5 месеца, за ремонт.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
ами на мен ми се налага инцидентно да пътувам, защото трябва да докарам една кола от варня до софя, а не ми се иска да ангажирам 2ри човек
та, за конкретния момент офертата с автобуса и после такси от автогарата май е най-удачна
притеснявам се само дали като цяло пътуването с рейс е безопасно и дали няма да ми стане скучно, щото все пак като се возиш с кола си намираш заигравки, слушаш музика и т.н...
та, за конкретния момент офертата с автобуса и после такси от автогарата май е най-удачна
притеснявам се само дали като цяло пътуването с рейс е безопасно и дали няма да ми стане скучно, щото все пак като се возиш с кола си намираш заигравки, слушаш музика и т.н...
No bling at the Ring
- M2PR
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:ами на мен ми се налага инцидентно да пътувам, защото трябва да докарам една кола от варня до софя, а не ми се иска да ангажирам 2ри човек
Е като за 1 път ще ти се стори дълго и изморително, няма начин

пп. И като си взимаш такси им гледай предварително тарифите, дори преди да се качиш пак питай.... стандартните тарифи са им малко по-скъпи от софийските, което е ок, но пак гледай...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе земи влака,баси и темата 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BadAngel написа:защо колега
какви са предимствата на влака пред биомет?
Във влака може да се разхождаш,има кенефи които може да посещаваш а ако си в 1 ва класа си е добре,може да открехнеш джама и да пушиш,абе къде къде е по-спокойно,в рейса като ти се допика-мамата си трака,пък има и вагон ресторант-мое и да апнеш...
Иначе тия неща ги знам от познати,на влак не съм се качвал от минимум 15-18 години а на рейс от поне година и то е било-София Пловдив,като ми се беше прецакала колата
Е.Димитров написа:BadAngel написа:защо колега
какви са предимствата на влака пред биомет?
Във влака може да се разхождаш,има кенефи които може да посещаваш а ако си в 1 ва класа си е добре,може да открехнеш джама и да пушиш,абе къде къде е по-спокойно,в рейса като ти се допика-мамата си трака,пък има и вагон ресторант-мое и да апнеш...
Иначе тия неща ги знам от познати,на влак не съм се качвал от минимум 15-18 години а на рейс от поне година и то е било-София Пловдив,като ми се беше прецакала колата
Колега , верно не си пътувал с влак от 15-18 години - вече удоволствието да пушиш във влака струва 20 лв

Не Мы такие, Жизнь такая
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Vra4anin написа:M2PR написа:Вземи си лаптоп, и си гледай предварително свалени филмчета
Какъв ще е този лаптоп, който ще изкара 6 часа и нещо гледане на филми![]()
Макбук еър.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
ukelichko написа:Vra4anin написа:M2PR написа:Вземи си лаптоп, и си гледай предварително свалени филмчета
Какъв ще е този лаптоп, който ще изкара 6 часа и нещо гледане на филми![]()
Макбук еър.
Всеки с 9 cell батерия, интел процесор, изключен wifi, и лек димер на LED мониторa...
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5