Питане относно заек

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Питане относно заек

Мнение от randity » 09 Сеп 2011, 21:26

A колеги, нали казахте вие или ветеринаря не помня вече :mhihi: някаква пръчка да му дам на зайо да гризе? Е да де с малко мъки взех една от едно дърво ама се замислих да няма нещо във самото дърво и да взема да го отровя :dunno:
П.С.Побърках се колегииииииии :help:
П.С.2. Вече пие вода и си хапва доволно. Много мерси на всички колеги отзовали се на темата !!!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 10 Сеп 2011, 0:49

стига с тая гранулирана храна...моя заек яде микс от 30 елемента, има го във всеки магазин за животни и разните там земеделски фуражи и дрън, дрън :) в него има всичко - сушени банани, смокини, ябълки, круши и разни семена и пуканки :mhihi: пробвах да му давам гранули, но явно не го кефят пред шукарийте, които съдържа микса :mhihi:
държането на пухчето постоянно в клетката също не е много удачно, все пак като порасне и най-голямата клетка му е малка :) моя вече една година живее под масата на свободна практика и незнайно как знае къде трябва да отиде, когато има нужда от тоалет :P с изяждането на разни неща също нямам проблем, минах тънко само с едно зарядно :lol:
never drive faster, than your guardian angel can !

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 10 Сеп 2011, 1:04

А бе то и аз знам, че не е хубаво само в клетката да седи ма какъвто е фърфалак му е перфектна. Иначе ще изпреяде всички жици и ще се завре някъде не мога да го намеря, а пък и какъвто е незабележим ще взема да го стъпча някъде.
Поздрави :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Radinka » 10 Сеп 2011, 1:50

и не се стряскай толкова, издръжливи са гадинките, за една нощ в кутия нищо няма да му стане, най-много да му хареса :) поилката е по-скоро за твое удобство, на него му е се тая откъде ще пие вода, просто в паница, чаша или в твоя случай пепелник ще си натопи я гъза, я нещо друго...и ще я разсипе :) не прочетох всички постове, признавам си :oops: , та затова ще повторя сигурно, че най-важното е минералното блокче и клечките, на които си пили зъбите :) :bchug:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 10 Сеп 2011, 2:18

Ами аз написах малко по-нагоре за такива пръчки. Откъснах една ама според мен има някакъв сок вътре и ще взема да го отровя. Четох, че от плодово дръвче, най-добре ябълково да му откъсна ама къде ябълки у тая пуста София ..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Radinka » 10 Сеп 2011, 2:28

хахахах оставяй ги да съхнат 1-2 дни :) и плодове и зеленчуци може да му даваш така престояли, няколко дни ще си поживеете с гадината и ще си научите номерата, кой, какво и как обича :lalala:
ама дали ти изнесох лекция :mhihi: :oops: :mhihi:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 10 Сеп 2011, 2:41

Нека, нека. Аз за това съм пуснал тема, че като ми го дадоха го гледах като пребузало маче. Плодове и зеленчуци не смея, че ми казаха, че се образували киселини и можело да пукне. Да го кара на сено, гранули и вода. Пръчка ще му търся, дано да намеря, че тука освен джанки друго няма .. :banghead:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Radinka » 10 Сеп 2011, 2:53

джанката е идеална :) моя няма оплакване от нея :lol: ама не клонки, а такива баш си пръчки..."тояги" хаахаха да има кво да бели от тях :) давай му сушени плодове, от тях няма да се надуе, не ги мъчете с тия гранули :> на Медун преди 1-2 седмици му рязаха зъбите...мислех, че ще умра до него, ама и двамата вече сме добре, ма то туй щото е проклетник и не иска да си яде минералното блокче :banghead: твоя е малък, ама занапред му ги следи колко са дълги и чакаме да кажеш заек ли е, зайка ли е :mhihi:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 10 Сеп 2011, 3:14

Мерси за съветите! Еми ушкем го гледахме с една приятелка и женско се оказа ма *бали го.
Ще го видим след време.
Поздрави :bchug:

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW e92 320d

Мнение от bmw_ninja » 10 Сеп 2011, 11:02

Колега, ветеринарият, при които водим наща зайка каза в никакъв случай да не й даваме да гризе случайни клони и дървета от улицата, че щяла да се натрови и да се стигне до разни подобни неприятни резултати :D Така че вместо това може да му даваш на малкия калпазанин едни готови кракери за гризане, има ги в магазините за домашни любимци или т.н. четки за зъби за заек, които се изяждат на 100 % и са от витамини :) До сега нашият не е върнал ни една.
Относно кабелите! Пази го много докато обикаля стаята, защото заради нащо изгърмя захранването на целия етаж :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 10 Сеп 2011, 11:29

След толкова изписано, ще е грехота да не си вземеш и на тебе зайче :mhihi:
Последна промяна ogata на 22 Сеп 2011, 2:08, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 10 Сеп 2011, 14:06

Еми ще видиме, след време може и да се сдобия с едно маниче.
Поне вече знам к'во, как, кога и защо :mhihi:

Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 21 Сеп 2011, 21:58

Малко да ъпна темата. Зайо си остана за мен, сестра ми се радва и то доста много съответно и аз съм радостен. Расте и скоро ще ходим при ветеринар да го прегледа. Наистина както каза колегата @ogata, че зайците са с цитирам:
животни природно дарени с заварка на дифа, спортен филтър, чип и сликове
Наистина хвърчи като обезумял по паркета и се опитва да имитира Тодор Дунев :mhihi:
Поздрави и още веднъж мерси на всички колеги които помогнаха :bchug:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Radinka » 21 Сеп 2011, 22:42

дай снимки, не се обяснявай :mhihi: :mhihi: :bchug:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 21 Сеп 2011, 22:46

Утре ще го снимам, че сега се е разплул в клетката и го мързи да диша.
П.С. Не се обяснявам :mhihi: :mhihi:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата