е46 320D или 323i(328и)
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: е46 320D или 323i(328и)
bioz написа:Благодаря за съветите колеги... лошо е само е оскъдния избор на 323 още по малко 328...
Изобр има, пари няма

Dirty M5 driveR написа:bioz написа:Благодаря за съветите колеги... лошо е само е оскъдния избор на 323 още по малко 328...
Изобр има, пари нямаНали се сещаш, че половината 23-ки и 28-ци дето ги гледаш по 7-8к лв. привидно са БМВ-та.
Не си съвсем прав, но не ми се влиза във излишни спорове...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Че избор в БГ няма тва е повече от ясно - особенно ако търсиш конкретни неща
като погледнеш обявите уж има ама -
няколко англичанки,
тук таме автоматик,
някоя с невъзможна цветова подборка на салона
и то не остана да търсиш и читава на всичко отгоре
а като няма пари ептем няма щото те и такива се вкарват като за нямащи пари
или по-скоро като да се изкарат доволно пари - те тия къщи да не ги дават назад
едит:
да не съм съвсем офф-топик
+1 за 323 или 328 с ръчна кутия
особенно при пробег под 15к никакъв смисъл от дизел няма
помисли и за данъци и застраховки обаче щото и те са част от сметката все пак
като погледнеш обявите уж има ама -
няколко англичанки,
тук таме автоматик,
някоя с невъзможна цветова подборка на салона
и то не остана да търсиш и читава на всичко отгоре
а като няма пари ептем няма щото те и такива се вкарват като за нямащи пари
или по-скоро като да се изкарат доволно пари - те тия къщи да не ги дават назад

едит:
да не съм съвсем офф-топик
+1 за 323 или 328 с ръчна кутия
особенно при пробег под 15к никакъв смисъл от дизел няма
помисли и за данъци и застраховки обаче щото и те са част от сметката все пак

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Айде сега, нямало читави, а тези пък, които са читави били много скъпи. В подраздел "Продава" от кое време се мъдрят няколко супер наточени и читави 46-ци. Да не казвам сега имена и никове, но се сещам за една 323-ка и 2 328-ци на съвсем нормални цени за това, което предлагат. А е отделен факта, че всеки иска за 7к е46 28-ца с правилната дирекция, ръчка и ексти фул макс, само дето за толкова се взима аналога в е36 вариант 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

тука си прав и аз се сетих за една 328-ца доста добра

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
почнахте и виде да избирате колите по цвят и салон.
Пък после нямало читави...
Има ама не става... тая е хубава, на малко километри, поддържана добре обаче няма еди какво си (ксенон, мулти, СД, рекаро) и волана е изтъркан за това няма да я взема.
Избор в магазина!
Има ама не става... тая е хубава, на малко километри, поддържана добре обаче няма еди какво си (ксенон, мулти, СД, рекаро) и волана е изтъркан за това няма да я взема.
Избор в магазина!

Аз лично ги избирам по броя врати... не обичам коли тип стани да седна... а тези дето продават по 10к++ преди фейслифта да ме извиняват ...
Моля да се придържаме към темата...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bavarcho написа:почнахте и виде да избирате колите по цвят и салон.
Избор в магазина!
значи пълно щастие няма ама и няма много смисъл (поне за мен)
да вземеш нещо което тепърва да го довеждаш до вида, който искаш
едно две неща да смениш да ама я ходи си намери рекаро примерно в цвета на салона и тн
тия дето са на малко километри и изтъркани волани ги знаеме как се получават

bioz написа:Аз лично ги избирам по броя врати... не обичам коли тип стани да седна... а тези дето продават по 10к++ преди фейслифта да ме извиняват ...
читавите неща струват пари независимо дали са преди или след еди кое си
и темата е тая - ти каза, че няма избор - да не беше дърпал дявола за опашката

избор има ама всичко се плаща ...

...
K_Ilkov написа:читавите неща струват пари независимо дали са преди или след еди кое си
и темата е тая - ти каза, че няма избор - да не беше дърпал дявола за опашката![]()
избор има ама всичко се плаща ...
Взимам си думите назад тогава

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bioz написа:Аз лично ги избирам по броя врати... не обичам коли тип стани да седна... а тези дето продават по 10к++ преди фейслифта да ме извиняват ...
Айде сега

Надявам се нямаш погледа на масовия ограничен (умствено) купувач - гледаме най-евтината и се чудим що има 2 пъти по-скъпи и едва ли не последните са за идиоти .
Виж внимателно какво включва офертата на 328ца за 10к примерно .
В повечето случай говорим за - БГ регистрация, 2 комплекта джанти с гуми , платено КАСКО (което си поне 600-700лв) , гражданска (250+лв) и от там вече екстрите - ел.кожени седалки с памет например . Така като си направиш една калкулация , още преди да си видял колата на място може да се окаже всъщност по-евтина от 323ка за 7 бона без регистрация , ръждясали калници , китайски гуми на подметки , стокови седалки (които от опит ти казвам са много зле) , грозен едноцветен салон .
Не знам колко пари си отделил , но не е зле да ни светенеш , за да можем да те ориентираме , щот ако мислиш за 6500-7000 28ца ... трядбва да се научиш да караш с дясната ръка

acho.rs написа:bioz написа:Аз лично ги избирам по броя врати... не обичам коли тип стани да седна... а тези дето продават по 10к++ преди фейслифта да ме извиняват ...
Айде сега![]()
Надявам се нямаш погледа на масовия ограничен (умствено) купувач - гледаме най-евтината и се чудим що има 2 пъти по-скъпи и едва ли не последните са за идиоти .
Виж внимателно какво включва офертата на 328ца за 10к примерно .
В повечето случай говорим за - БГ регистрация, 2 комплекта джанти с гуми , платено КАСКО (което си поне 600-700лв) , гражданска (250+лв) и от там вече екстрите - ел.кожени седалки с памет например . Така като си направиш една калкулация , още преди да си видял колата на място може да се окаже всъщност по-евтина от 323ка за 7 бона без регистрация , ръждясали калници , китайски гуми на подметки , стокови седалки (които от опит ти казвам са много зле) , грозен едноцветен салон .
Не знам колко пари си отделил , но не е зле да ни светенеш , за да можем да те ориентираме , щот ако мислиш за 6500-7000 28ца ... трядбва да се научиш да караш с дясната ръка
Да виждам добре разликата в кола нов внос, и регистрирана с бг номера и платени застраховки кола... но темата не е за избиране на кола, и обсъждане на цените им

ПП: с дясна ръка ще се науча да карам само ако емигрирам от тук
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
xpl0d написа:А е отделен факта, че всеки иска за 7к е46 28-ца с правилната дирекция, ръчка и ексти фул макс, само дето за толкова се взима аналога в е36 вариант

Днес един колега точно това сподели - цитирам: "Гледам в Практикер китайско фенерче за 2лв... Това фенерче има корпус, батерия, крушка, прекъсвач... Внася се чак от Китай, тук продавача му слага надценка... Е какво е това фенерче за 2лв.?!" Аз повече няма да коментирам в тая тема, щото да си чеша езика смисъл няма, а и като гледам наличния брой мнения са предостатъчни на автора да помисли малко и да прецени какво да прави.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Е така ама пазара определя цената...
пример... преди три години (май толкова бяха
) години купихме Е39 525Д с доста екстри, доста запазено от приятел на цена около 25хил (даже малко отгоре), за това време дето е в нас колата е минала смешни километри (сметката за това лято е смешна и надали някой ще ми поярва, но е под 2хил км., това са ходене до нашто море и ходене до гръцкото море, през другото време е седяла под навес и чат пат е имала кратки извънграски пътувания), колата е поддържана в Дару Кар (к'ва поддържка като се кара толкова малко) и в момента няка кой да я отцени и на 13 - 14хил (е може и да се намери)...
Което сметнато са си 10хил надоло от цената... ама какво да правиш като другите Италиянски и Австрииски милионници са по-евтини.
пример... преди три години (май толкова бяха

Което сметнато са си 10хил надоло от цената... ама какво да правиш като другите Италиянски и Австрииски милионници са по-евтини.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е да има го и проблема с недооценяването на дадена кола. Моята ми е стъпала на няколко пъти повече отколкото я взех, а в момента не мога да я продам на по-малко от половината на които ми е излязла именно поради този факт - никой не гледа колко е запазена и изправна колата, важното е да е евтина, пък че е кенеф и ти трябват една торба пари да я оправиш няма значение 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Отклонявате се 

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4