Каъв продукт/стока бихте препоръчали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 16 Дек 2005, 2:01

абе с тея мотори Ви пращам да спите веднага :) Gixxer 1000 :)
Сузуки знае как... :twisted:
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 16 Дек 2005, 2:12

SlipKnoT написа:Davidoff.. особенно "Cool Water".. ;)

Hugo Boss - Bottled :!: Тествано е мнооооогократно и ефекта почти винаги е оптимален! :D
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e38 » 16 Дек 2005, 2:45

ами микровълнови пуканки"ELLIE"ели защото стават много лесно и бързо когато имам време гледам да похапна popcorn :) SONYERICSSON P910I е много добър телефон досега не съм имал никакви проблеми с него :P

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Дек 2005, 3:09

аз ше си поръчам на дядо коледа това
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Дек 2005, 4:30

идеята НЕ ми беше да пишете кои марки харесвате. а какво сте пробвали и мислите че си струва и много ви харесва.

примерно пича със сузукито.. карал ли си зх-10, джиксер1000, ямаха узф1000, хонда си би ар 969 или там колкото е последната версия или дък 996 че да знаеш че джиксера е най-добър? 8) ако си ги карал - напиши една тема за това, че да се поучиме и ние простосмъртните.. ама провиквания от сорта "само левски" или "само сузуки"...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Дек 2005, 6:26

много забавна тема ;)

маратонките reebok (rbk) най-вече класик линията вече 4-5 години. много са удобни и изчистени на външен вид.
WD40 уникална смазваща и водоизместваща течност, има безброй приложения - от скърцащата врата на кухнята до мокри кабели из колата...
canon ixus подкрепям - влиза в цигарена кутия, ако някой не вярва да пробва, пасва идеално ;)
концерти, за които харесва китарите - Steve Vai - няма такъв шоумен и толкова добър китарист взети заедно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 16 Дек 2005, 10:00

[steeN] написа:...концерти, за които харесва китарите - Steve Vai - няма такъв шоумен и толкова добър китарист взети заедно...
:OT: Ееее - а аз си мислех, че нямам съмишленици тук :yes: :guitarist: :guitarist: И след двата концерта бях като отнесен от ураган :lol: :lol: :!:
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 16 Дек 2005, 12:13

снайпер-"Драгунов" :twisted: опеделено е най-добрия ,създаден от Евгений Драгунов през 61-ва(май) на базата на АК47 ;)
But does a human form display to those who dwell in realms of day

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 16 Дек 2005, 12:20

също горнобанската минерална вода. не разбирам какво толкова им харесват на разните скъпи води от италия, скандинавия и тн. по-сладка вода от горнобанската не знам.. всъщност единствената дето се доближава по вкус е .. софийската чешмяна... съвсем сериозно... (хехе - щото е едно и също?

Преди да дойда в София все едно не бях пил вода :bowdown: Щом съм се замислял да си пълня в 1о литровите туби от минерална вода като ходя някъде, значи работата сериозна.
Бира- Загорка, друго от българските не признавам, а чуждите не мога да ги усетя така.
Ракия- Перла, Бургас 63 :bowdown:
Виски- само Джак!
Домашна туршия и кисели краставички :!:
8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 16 Дек 2005, 16:17

Фидел Кастро написа:
[FF]GODFLESH написа:водка - Nemiroff
боен пистолет - Глок
Невероятен познавач... :bowdown: :yes:

Незнам защо но Немироф ми се струва че не е много известна в България.Та тва си е 100% елексир :drinking: ,гледам ги по заведенията всеки ми пие Собиески и тва новото Смиронф зелена ябълка :puke:.А Глока е ясен по издръжлив пистолет не съм виждал на тая земя... :bowdown:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 16 Дек 2005, 17:32

Шопска салата
Таратор
Кецове - Globe
GSM - Нокиа 7210
Водка - Абсолют цитрон
Натурален сок Пфанер - Грейпфрут
Витамини - Центрум
Овесени ядки - Виола
Кисело/Прясно мляко - Верея 0,1% масленост и повече Калции
Вестник - Капитал
Бира - Корона с лимон
Тенис ракета - HEAD
Тенис маратонки - ASICS

и като стана въпрос за продукт -> УНСС, няма начин да си платиш и да не получиш необходимито :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 16 Дек 2005, 17:56

[FF]GODFLESH написа:
Фидел Кастро написа:
[FF]GODFLESH написа:водка - Nemiroff
боен пистолет - Глок
Невероятен познавач... :bowdown: :yes:

Незнам защо но Немироф ми се струва че не е много известна в България.Та тва си е 100% елексир :drinking: ,гледам ги по заведенията всеки ми пие Собиески и тва новото Смиронф зелена ябълка :puke:.А Глока е ясен по издръжлив пистолет не съм виждал на тая земя... :bowdown:

За Смирноф не знам обаче съм забелязал че на всеки селянин любима му е Собиески...не че всеки който пие Собиески е селянин :mhihi:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Дек 2005, 18:08

xterminat0r написа:Тенис ракета - HEAD

добри са, но повече ми допада Wilson Pro Staff :twisted: въпреки, че е малко тежичка. вечната ракета просто...

THUNDER написа:
[steeN] написа:...концерти, за които харесва китарите - Steve Vai - няма такъв шоумен и толкова добър китарист взети заедно...
:OT: Ееее - а аз си мислех, че нямам съмишленици тук :yes: :guitarist: :guitarist: И след двата концерта бях като отнесен от ураган :lol: :lol: :!:

втория концерт просто беше размазващ наистина. накрая се молеше на публиката да изсвири още една песен... през половината време бях със :++ . дали ще го пуснат на дивиди някъде ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 18 Дек 2005, 14:04

С почти всекиго съм съгласен за по нещо ама Slipknot ме разби с домашния течен шоколад - от него по-вкусно няма, сега ще се обадя на майка да ми направи :!: :lol:

иначе лаптоп IBM thinkpad ползвам от 1год, пробвал съм доста други (говоря за такива дето се продават в бг до 2000лв не някви супер скъпи екзотики) и тоя най ме кефи строг изчистен леко консервативен дизаин и супер удобен (като БМВ), не като повечето другите приличат на детски играчки пластмасови бронзирани и супер неудобни.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 18 Дек 2005, 14:09

:OT: [steeN] - ЩЕ има DVD, което ще включва изпълнения от доста гигове (не като последното Live in Astoria запис само от един концерт), включително и от София :D Засега правят обработка на материала (а той по количество е огромен ;) ).

Но за да си в течение на това най-добре посещавай сайта на Стив http://www.vai.com/ :guitarist:
Live and let Die!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата