Пит Бул

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Пит Бул

Мнение от acer » 21 Сеп 2011, 19:07

има истина, имахме и подобен случай в който за сефте видях психически нестабилна немска овчарка, защото човека я биеше! само казвам, че е породата питбул е много далече от топ 5 най-интелигентни кучета! колко да е озлобено едно куче, че след раждане на бебе да го приеме като конкурент и да му изяде лицето?!? а не е един такъв случай!
отгледай една родословна овчарка (мога и да ти продам) и само като те погледне имаш чувството, че ще ти проговори..
http://imageshack.us/photo/my-images/685/darapuppy.jpg/
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36
Мечтае да кара: BMW
Детайли за колата: Стара но лачена

Мнение от MAFID » 21 Сеп 2011, 19:16

Благодаря колега но си имам куче,умно -тъпо мене ме радва :yes:
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e53 3.0 d

Мнение от go6o_lud » 21 Сеп 2011, 23:11

Колега те ушите ще му се променят докато израстне, няма да се плашиш :) не ги режи, давай му хубава храната, казах ти, роял канин джуниър и не прекалявай с калция който се дава допълнително и ушите ще му стабат мн хубави дори и да не са рязани, но ако прекалиш с калция може и да му се изправят- което не е приятно. НЕ се озлобява кучето ако му се отрежат ушите, тва са глупости :kuku: :mhihi:

ПП: много са си умни и питбулите, това че са упорити, не ги прави тъпи!!!
To be the best, you have to fight to beat the best !!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Сеп 2011, 23:41

аз питбул в къщата си не бих завъдил.

застрахователните компании (поне в америка) са според мене хората които са най-наясно със рисковата статистика. е, точно тези компании като им кажеш че искаш да си застраховаш семейството първия въпрос които ти задават е имате ли питбул.

за мене поне всичко е ясно.

сигурно има и готини кучета ама айде без.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 22 Сеп 2011, 0:09

go6o_lud написа:ПП: много са си умни и питбулите, това че са упорити, не ги прави тъпи!!

откъде ли идва тогава тая приказка "тъп, но упорит" ? :roll: и аз съм на мнение, че не са от най-умните...ама пък са красиви, едното оправдава другото :mhihi:
never drive faster, than your guardian angel can !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от go6o_lud » 22 Сеп 2011, 0:36

Radinka написа:
go6o_lud написа:ПП: много са си умни и питбулите, това че са упорити, не ги прави тъпи!!

откъде ли идва тогава тая приказка "тъп, но упорит" ? :roll: и аз съм на мнение, че не са от най-умните...ама пък са красиви, едното оправдава другото :mhihi:

:mhihi: ами приказката е "тъп И упорит" което няма нищо общо в случая но както и да е :mhihi:
alx написа:аз питбул в къщата си не бих завъдил.

застрахователните компании (поне в америка) са според мене хората които са най-наясно със рисковата статистика. е, точно тези компании като им кажеш че искаш да си застраховаш семейството първия въпрос които ти задават е имате ли питбул.

за мене поне всичко е ясно.

сигурно има и готини кучета ама айде без.

Колега не мисля че без да си имал поне 1 такова куче можеш да стигаш до такива заключения. Както казах имал съм не 1 и 2 и не 5 и6 а доста повече. Някои направо съм ги взимал на по 1- 2 години и съм ги отвръзвал от синджирите на собствените им къщи. Родителите ми също мислеха като булшинството незапознати от вас хора и бяха много против.. а сега не се отделят от кучето ми и го гледат като тяхно дете. Злобата на питбула е вродена САМО към себеподобни, и тя се проявява ако не са обучени или са третирани зле. Към хората са много любящи и мили, освен ако не са обучени за пазачи и нарочно са съскани срещу хора (което при всяка друга порода би било същото).

ПП. При хората като има убийци- всички ли сме такива? прочетете това http://www.zoomania.org/%D0%B4%D0%B0%D0 ... D0%B0-3920

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Сеп 2011, 0:45

Ти знаеш 10 питбула и техния живот и кого са или не са в твоя случай нападнали. Застрахователната компания знае много повече от тебе и... Първия им въпрос като определят риска в семейството е "имате ли питбул?"

Кой мислиш че има по- обширен поглед?
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от go6o_lud » 22 Сеп 2011, 0:53

alx написа:Ти знаеш 10 питбула и техния живот и кого са или не са в твоя случай нападнали. Застрахователната компания знае много повече от тебе и... Първия им въпрос като определят риска в семейството е "имате ли питбул?"

Кой мислиш че има по- обширен поглед?

Колега повярвай ми че знам ... да не кажа голяма дума но... поне 150 питбула ако не и повече.. и поне 40 стопанина от доста различни краища на БГ. Пак казвам кучетата от 100 има 1 агресивно към хора- защото така е научено. С всички породи е идентично. Бащата на моето куче също е от американска линия.. ако всички питбули в САЩ са толкова опасни че засрахователите не се наемат дори .. защо моето е толкова добричко :mhihi: И още едно нещо към което съм много против- защо казваш когато определят риска в семейството? Значи да посегне кучето на член от семейството това за мен е просто абсурд.. Те са толкова силно привързващи се кучета, че дори и да ги биеш всеки ден, пак ти се радват когато те видят :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Сеп 2011, 1:07

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от go6o_lud » 22 Сеп 2011, 1:22

steeN написа:http://www.google.bg/search?client=opera&rls=en&q=%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B1%D1%83%D0%BB+%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

:wave:

http://www.google.bg/search?client=oper ... 80&bih=607
Колко случая за колко години? Това е един пример за ротвайлер, сигурно и за други породи ще излезе същото..

ПП- Дайте да не бъркаме темата на колегата :wave:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 22 Сеп 2011, 10:31

Както каза колегата, наистина е както го научиш. Но аз споменах и в предишния си пост, че знам за случай в който стопанина храни кучето си и то почва да скача да го хапе. Когато обаче е гладно седи мирно. Аз също не бих си взел пит бул в къщата по-простата причина, че имам голям страх от кучета, а да не говорим за това.
П.С. Дайте статии от гугъл: Булонка нахапа дете :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 22 Сеп 2011, 10:54

randity написа:...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://www.google.com.tr/search
Оргазъм с булонка и KFC - Лична драма : Лична драма
http://www.lichnadrama.com/orgazm-s-bulonka-i-kfc/
4 февр. 2011 – Розовото езиче всъщност принадлежи на бялята булонка на нашите. Те отидоха да живеят на къщата ни във едно село край София, ...

По добре питбул ротвайлер да те ухапи :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 22 Сеп 2011, 11:10

randity написа:Както каза колегата, наистина е както го научиш. Но аз споменах и в предишния си пост, че знам за случай в който стопанина храни кучето си и то почва да скача да го хапе. Когато обаче е гладно седи мирно. Аз също не бих си взел пит бул в къщата по-простата причина, че имам голям страх от кучета, а да не говорим за това.

а и ще ти изяде заека :mhihi:

а това с хапането е относително...хапало ме е коли, което щеше да го блъсне кола и аз просто се опитах да го преместя :( не винаги кучетата хапят от злоба, просто си им е инстинкт :cry:
хиляди пъти съм виждала как на улицата някой просто минава и решава да ритне уличното куче, което си лежи някъде на припек...много ясно, че днес като минат и го ритнат 5 човека то ще започне да се пуска на всеки. хората сме най-гадната порода, ако ме питате мен :)
never drive faster, than your guardian angel can !

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 22 Сеп 2011, 11:54

Куче с порода нарочно селектирана хиляди години да е безчувствена и упорита "гад" идеална за боеве, както и е написано в статията на колегата (която уж защитава пит бул-ите), ако ще и с най-голямата любов и внимание на света да е гледано, срещу гените/природата си няма как да върви. Може да е кротко и да обича всички и всичко до един кофти момент, когато някакво събитие ще "отпуши" истинската му същност и тогава ... черната хроника всички я четем и цъкаме с езици!

П.С. Нали я знаете приказката за вълка дето козината си мени, а нрава не :). Нищо лично към точно това кученце на снимките, обаче термина е домашен любимец не бомба със закъснител.
Only dead fish follow the stream...

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 22 Сеп 2011, 12:09

Аве всичко зависи от това как е гледано.Не трябва да му се посяга,да е обиколено от хора, да свикне с тях,не само с членовете на семейството.Имам един познат с женски Пит Бул,който постоянно се води с едно пак женско куче от улицата,когато го разхождат,агресия проявява само към котките като всяко куче,а и към балоните. :mhihi: Дори аз съм ходил да го завръщам ,без да ме познава изобщо и това за ушите,че като ги режат се озлобяват не е вярно,въпросния Пит Бул е с рязани.Всичко е до човека.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата