Мнение за Мондео '09
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: Мнение за Мондео '09
Когато излезе това Мондео на снимката първия екземпляр,който видях беше аварирал на Лукойла на изхода от Пловдив за Стара Загора
...братовчед ми иначе имаше по-стария модел 2.0 тдци и ме будеше като запали сутринта,а го взе почти нов на 45 000км.Лятото на отворен прозорец пък и ме тровеше със сажди...Карал съм го няколко пъти и само дето вървеше готино.Иначе като цялo не ме грабна.Спомням си,че даде и много лев за смяна на съединител,продаде го и сега кара е39
Аз ако разполагах с толкова лев бих проверил какви са мненията за Алфа 159.Аз нямам никакви лични впечатления,но 1.9 дизела е 150 коня,а 2.4-ката - 200 коня.Дизайна е без коментар-пак са с няколко години по-напред.Големият въпрос е дали са сполучливи

Аз ако разполагах с толкова лев бих проверил какви са мненията за Алфа 159.Аз нямам никакви лични впечатления,но 1.9 дизела е 150 коня,а 2.4-ката - 200 коня.Дизайна е без коментар-пак са с няколко години по-напред.Големият въпрос е дали са сполучливи

8.32
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
знаех си че ще се стигне до италианските кошери като последен и най изгоден вариант 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то,че ще е форд,форд ще е.поне баджанака да почерпи подобаващо,та белким кара безаварийно 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
PIONEER написа:Аз ако разполагах с толкова лев бих проверил какви са мненията за Алфа 159.Аз нямам никакви лични впечатления,но 1.9 дизела е 150 коня,а 2.4-ката - 200 коня.Дизайна е без коментар-пак са с няколко години по-напред.Големият въпрос е дали са сполучливи

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
От Форд на италианска.... бангия... Момчета, гледам тука много хора си купуват служебни коли за лични... Форд, ама бил 2009... Ама Форд бе братчето ми .... Ма 2009... Ех значи... В тоя форум сме г/д все некрофили, които си взимат по-старо но по-читаво с по-ефтина поддръжка, пред младо ама с шини, без цици и кофти задник, което на всичкото отгоре има сприхав характер и киха на 1000лв. поне, а постоянно настинало, понеже е младо и не се пази
...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
абе истината е ,че повечето които не могат да си позволят по нова и скъпа кола ги дрънкат тия глупости .. имал съм Е36 знам каква кошара и чупялник става като понатрупа годинки отделно частите са по скъпи от на нов форд това ти го гарантирам ..
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Alexi написа:абе истината е ,че повечето които не могат да си позволят по нова и скъпа кола ги дрънкат тия глупости .. имал съм Е36 знам каква кошара и чупялник става като понатрупа годинки отделно частите са по скъпи от на нов форд това ти го гарантирам ..
Е ти да не реши че ми е мечтата е36 ? Пфф, просто това ми е в момента възможността за поддръжка. Ако трябва да го сравнявам е все едно да си взема Форд като твоя, ранните години... Еми не мерси, за мен е далеч по-истинско БМВ-то във всички аспекти... И вярвай ми (ако искаш де

- Alexi
- старши ентусиаст
-
не се изказвай неподготвен 

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Alexi написа:не се изказвай неподготвен

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колега @Alexi. Този филтър не може да бъде премахнат, защото има сензор който следи неговото състояние
.
Иначе ходовата част е много здрава на този автомобил

Иначе ходовата част е много здрава на този автомобил

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Alexi
- старши ентусиаст
-
не думай ! ами ако на ЕКУто се каже да не гледа сензора ( той даже не е един ама нейсе ) .. те стотици хора си махнаха филтрите вече на всякакви коли ..
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
И как по-точно става номера ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
много се смях като прочетох , че един пич си взел алфа 159 д 200к и вика като чукна 3-та или 5-та , си удрям кокалчетата на пръстите в екрана на жпс-а , а отделно вика тези 200коня май са ги анонсирали , за да плашат гаргите 
пс по-добре форда

пс по-добре форда

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
PIONEER написа:Аз ако разполагах с толкова лев бих проверил какви са мненията за Алфа 159.Аз нямам никакви лични впечатления,но 1.9 дизела е 150 коня,а 2.4-ката - 200 коня.Дизайна е без коментар-пак са с няколко години по-напред.Големият въпрос е дали са сполучливи

Аз за толкова лев бих се огледал за някое е46 , метанов инжекцион и smg ск.кутия

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3