търся мнения за ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 25 Дек 2005, 17:04

Хайде да си гледаме нашия форум и да не се занимаваме с другите ;)
Сега за Алфите-по принцип ми харесват много като дизайн,а четох скоро,
че и по-надеждни били ги докарали.А за новата 159 просто нямам думи :arrow:

Изображение
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Потребител
Аватар

приятно съм изненадан!

Мнение от koko2 » 25 Дек 2005, 20:39

Благодаря на феновете за изложените обективни мнения. Аз карам Алфа, да. Наистина както и тук, така и във форума на алфа има хора с доста детски изказвания по отношение на дадена марка в смисъл че дадена кола била "кафеварка" и т.н. Но като цяло и клуба на алфа има много сериозни фенове. Аз отдавна чета и във вашия форум, защото изнасяте много полезна информация,касаеща всички любители на автомобили. Интересно ми беше с тази тема да "хвърля поглед" върху мнението на БМВ-фена за алфа ромео. Като цяло форума ви се радва на уважение сред феновеге на алфа. Колкото до вашите мнения за италианската бегачка...така е след 1992г./появата на 155 и следващите/алфа изкарва все по-добри и по-добри автомобили. какво ще е бъдещето...това никой не може да каже. Но най-сетне алфите станаха и надеждни автомобили освен такива само за емоция. Аз лично много харесвам БМВ. Защото за мен това е немската алфа - тоест резачка. Пичове само комплименти за вашия форум. И за в бъдеще ще ви чета с удоволствие. Честито Рождество Христово! Със здраве!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90

Мнение от Toledo » 26 Дек 2005, 11:58

И за финал - няколко красиви снимки . Сигурен съм, че истинските фенове ще ги оценят. Enjoy :) http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4142

Предишна

Назад към Извън Темата