търся мнения за ...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Хайде да си гледаме нашия форум и да не се занимаваме с другите
Сега за Алфите-по принцип ми харесват много като дизайн,а четох скоро,
че и по-надеждни били ги докарали.А за новата 159 просто нямам думи

Сега за Алфите-по принцип ми харесват много като дизайн,а четох скоро,
че и по-надеждни били ги докарали.А за новата 159 просто нямам думи

приятно съм изненадан!
Благодаря на феновете за изложените обективни мнения. Аз карам Алфа, да. Наистина както и тук, така и във форума на алфа има хора с доста детски изказвания по отношение на дадена марка в смисъл че дадена кола била "кафеварка" и т.н. Но като цяло и клуба на алфа има много сериозни фенове. Аз отдавна чета и във вашия форум, защото изнасяте много полезна информация,касаеща всички любители на автомобили. Интересно ми беше с тази тема да "хвърля поглед" върху мнението на БМВ-фена за алфа ромео. Като цяло форума ви се радва на уважение сред феновеге на алфа. Колкото до вашите мнения за италианската бегачка...така е след 1992г./появата на 155 и следващите/алфа изкарва все по-добри и по-добри автомобили. какво ще е бъдещето...това никой не може да каже. Но най-сетне алфите станаха и надеждни автомобили освен такива само за емоция. Аз лично много харесвам БМВ. Защото за мен това е немската алфа - тоест резачка. Пичове само комплименти за вашия форум. И за в бъдеще ще ви чета с удоволствие. Честито Рождество Христово! Със здраве!
- Toledo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90
И за финал - няколко красиви снимки . Сигурен съм, че истинските фенове ще ги оценят. Enjoy
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4142

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3