Лъжете ли?
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: Лъжете ли?
Смешно е да се лъже, особено зрели хора да го правят. Преди и момичетата послъгвах дали за външен вид, дали за друго, но вече не ми пука. Като й е заухава прическата, няма как да й кажа, че е хубава. Често има сърдити, но като не им се слуша истината, да не питат - тва е! Понякога се налагат "благородни" лъжи, но да кажем, че в 98% от случаите съм винаги искрен.
Tux0 Ca !

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
"Говори истината, за да не ти се налага да помниш"
never drive faster, than your guardian angel can !
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Мъже не лъжа!
Кофти ми е като излъжа някак си го мисля после цял ден и затова не се и опитвам.Отвреме на време някоя прителка да излъжа нещо че не ми се излиза с нея вкарвам некфи филми ама иначе в ежедневието не лъжа

Кофти ми е като излъжа някак си го мисля после цял ден и затова не се и опитвам.Отвреме на време някоя прителка да излъжа нещо че не ми се излиза с нея вкарвам некфи филми ама иначе в ежедневието не лъжа

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Рядко лъжа,просто ме мързи да си измислям и после пък трябва и да помня...
А да не лъжеш жена е най-сладкото,като да спечелиш избори без купени гласове,четка егото доста,а и съм катурнал повече жени без да ги лъжа от колкото когато съм лъгал някоя,не че съм пич,просто ме мързи-както вече споделих
А да не лъжеш жена е най-сладкото,като да спечелиш избори без купени гласове,четка егото доста,а и съм катурнал повече жени без да ги лъжа от колкото когато съм лъгал някоя,не че съм пич,просто ме мързи-както вече споделих

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Някъде след 16-тата си година реших, че ще спя по-спокойно и ще живея по-добре, ако не лъжа и си казвам всичко, колкото и болка да носи това на околните.
Най-хубавото на това да не лъжеш е, че не се налага да помниш как точно си излъгал..
Най-хубавото на това да не лъжеш е, че не се налага да помниш как точно си излъгал..
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Не ! 

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
vanci88 написа:Ако ви кажа,че винаги лъжа ще ми повярвате ли?
Даа..и аз, само жена ми!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
От всички отговори по малко или по много - в зависимост от ситуацията
Принципно съм честен човек и не обичам да лъжа. Въпреки това си служа сравнително често с лъжата, но само като моментен тактически прийом - защото ако тръгна да градя живота си върху лъжи, то все едно да строя върху плаващи пясъци - няма смисъл да захващам да строя нещо голямо и красиво, защото не знам кога ще се срути из основи. Да съм 100% искрен обаче би било много тъпо - защото ако в горния пример тръгна да строя най-прекрасния замък с най-честно спечелените пари, но преди това трябва да взема строително разрешение от "лошия" архитект (и му кажа някои истини за него в очите) - познайте какво ще (ми даде да) построя
Определено има моменти, в които лъжата е по-добрият изход - не само за мен, но и за околните. Например на някой навъсеняк ако му кажеш някоя истина и той автоматически се трансформира в тъмен буреносен облак. Та някой такъв ако го поизлъжеш да се поуспокои и усмихне - след това може да му кажеш истината директно в очите (или в най-лошия случай по заобиколен начин). А жените ли - никога не ги лъжа (че напр. това не им стои добре), а винаги им казвам истината (че онова им стои много по-секси)!

Принципно съм честен човек и не обичам да лъжа. Въпреки това си служа сравнително често с лъжата, но само като моментен тактически прийом - защото ако тръгна да градя живота си върху лъжи, то все едно да строя върху плаващи пясъци - няма смисъл да захващам да строя нещо голямо и красиво, защото не знам кога ще се срути из основи. Да съм 100% искрен обаче би било много тъпо - защото ако в горния пример тръгна да строя най-прекрасния замък с най-честно спечелените пари, но преди това трябва да взема строително разрешение от "лошия" архитект (и му кажа някои истини за него в очите) - познайте какво ще (ми даде да) построя

Определено има моменти, в които лъжата е по-добрият изход - не само за мен, но и за околните. Например на някой навъсеняк ако му кажеш някоя истина и той автоматически се трансформира в тъмен буреносен облак. Та някой такъв ако го поизлъжеш да се поуспокои и усмихне - след това може да му кажеш истината директно в очите (или в най-лошия случай по заобиколен начин). А жените ли - никога не ги лъжа (че напр. това не им стои добре), а винаги им казвам истината (че онова им стои много по-секси)!

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Някой път като говоря с по - висше лице от мен си казвам истината като поп, но с приятели си лъжа редовно 

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
titto написа:vanci88 написа:Ако ви кажа,че винаги лъжа ще ми повярвате ли?
Даа..и аз, само жена ми!
Друго имах предвид

ако до обяд не излъжа некой значи нема да ми тръгне деня 

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3