"Страдате" ли за бившата....... кола ?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: "Страдате" ли за бившата....... кола ?
Страдам за старата ни кола. Ford Sierra '87 2.0is. Страшна машина, но просто и дойде времето. Винаги ще се сещам за нея.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

ччшш тия коли ги карате по сто години бре...аз за 8 години съм сменил 7 броя 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

exotique написа:ччшш тия коли ги карате по сто години бре...аз за 8 години съм сменил 7 броя
БарО!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- pazo02
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS Touring Automatik
- Мечтае да кара: много коне
- Детайли за колата: С много гъдели :)
Карах едно Поло 86ц ф2 купе ГТ - 77к.с. на 800кила, раздувки, Рекаро, туба в багажника и гърне, което будеше квартала - такова: http://www.google.bg/imgres?q=polo+86c+ ... 9,r:13,s:0
За 10 месеца му направих 20.000км(харчеше 9 газ в града на 89ст;), редовно го вкарвах в 8000об/мин(на газ няма прекъсвач, а оборотомера свършваше на 7000
,хвърлих към 3000лв по ремонти, падна ми задна гума/барабан/главина в движение с около 100км/ч по бул. Арсеналски точно на Коледа преди 4 години
, няколко месеца по-късно ми падна водния радиатор на магистрала Хемус
, а като се прибрах в София му се сцепи коша...
Мразех я тази кола, а и тя мен, НО...
с нея колко мацки зарибих, на какви места ходих, в нея какво правех... Първи курс студент - най-хубавата година в живота ми! Така че този кенеф извиква в мен само хубави спомени и носталгия!
ПС Няма да ви казвам какъв играч я купи - дойде, седна в нея и каза моята е! Даде парите, прехвърлихме я, тогава той седна и я запали за първи път и я подкара за първи път
За 10 месеца му направих 20.000км(харчеше 9 газ в града на 89ст;), редовно го вкарвах в 8000об/мин(на газ няма прекъсвач, а оборотомера свършваше на 7000

с нея колко мацки зарибих, на какви места ходих, в нея какво правех... Първи курс студент - най-хубавата година в живота ми! Така че този кенеф извиква в мен само хубави спомени и носталгия!

ПС Няма да ви казвам какъв играч я купи - дойде, седна в нея и каза моята е! Даде парите, прехвърлихме я, тогава той седна и я запали за първи път и я подкара за първи път

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
exotique написа:ччшш тия коли ги карате по сто години бре...аз за 8 години съм сменил 7 броя
аз за 10 над 40

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
/// 6>4

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Първата ми кола - Tigra 1.4 Ecotec, въобще не изпитвам носталгия, толкова нерви съм хвърлил по нея, то 1 неработещ цилиндър, то проблеми с ел. инсталацията, то проблеми със съединителя, направо ужас
Сегашната - BMW 1-чка купе, тази кола никога няма да я продам! Колко любов и мъка е споделила с мен, просто нямам думи да опиша. Винаги ми е била вярна, имам чувството, че като се кача в нея, се сливаме в едно, много си я обичам
А звукът на двете турбини на фона на красив есенен пейзаж.. Неописуема радост 
Единствената вярна и винаги до мен любов - BMW

Сегашната - BMW 1-чка купе, тази кола никога няма да я продам! Колко любов и мъка е споделила с мен, просто нямам думи да опиша. Винаги ми е била вярна, имам чувството, че като се кача в нея, се сливаме в едно, много си я обичам

Единствената вярна и винаги до мен любов - BMW

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
titto написа:Страдам само за деснячката Е12 М535i, която продадох само защото още не се бях пристрастил към БМВ, а и се заприбирах от ЮАР!Сутрин като запали будеше целиО квартал...
![]()
Ех, защо не я качих на корабчето и да я затворя тук в някой гараж!?![]()
Аа и за едно (италианско!) Фиатче 127, което също вече има антикварна стойност!
някой снимка има ли останала на тва чудо да се порадваме?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
steeN написа:titto написа:Страдам само за деснячката Е12 М535i, която продадох само защото още не се бях пристрастил към БМВ, а и се заприбирах от ЮАР!Сутрин като запали будеше целиО квартал...
![]()
Ех, защо не я качих на корабчето и да я затворя тук в някой гараж!?![]()
Аа и за едно (италианско!) Фиатче 127, което също вече има антикварна стойност!
някой снимка има ли останала на тва чудо да се порадваме?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
честно казано не страдам
но ми е гот като видя някоя кола, която съм карал на улицата..
но ми е гот като видя някоя кола, която съм карал на улицата..
No bling at the Ring
- lunatikbmwfen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е28 520 Xi
- Мечтае да кара: с бензин по 1 лев!!!
''Страдам за една от малкото различни от БМВ коли който съм карал,и това е Алфа 164 Q4 3.0i V6,уникален автомобил 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Кофти ми беше за Е36-цата... затова си я взех обратно 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
И моята още си е при мен... Наистина нямам намерение да се разделям с нея.
Само да завърша тая година и да почна с плаванията, ще си я направя много сериозна.
Дори някога да имам по-нова кола, тази винаги ще си стои.
Няколко месеца след като изкарах книжката я взех, досега още си я карам, видяла е всичко... неразделна част от живота ми, последните 3 години и половина.
Незнам какво би могло да се случи, че да я продам(някаква извънредно спешна нужда от пари) и тя би била последното нещо, с което бих се разделил.
Има сантиментална стойност за мен.
Не с цел да се хваля, не са малко хората, които са ме питали дали не се продава... Но... отговора винаги е един и същ
Немога да не добавя поне една, две снимки:))

Добре де... 3 станаха
Само да завърша тая година и да почна с плаванията, ще си я направя много сериозна.
Дори някога да имам по-нова кола, тази винаги ще си стои.
Няколко месеца след като изкарах книжката я взех, досега още си я карам, видяла е всичко... неразделна част от живота ми, последните 3 години и половина.
Незнам какво би могло да се случи, че да я продам(някаква извънредно спешна нужда от пари) и тя би била последното нещо, с което бих се разделил.
Има сантиментална стойност за мен.
Не с цел да се хваля, не са малко хората, които са ме питали дали не се продава... Но... отговора винаги е един и същ

Немога да не добавя поне една, две снимки:))

Добре де... 3 станаха

E34, E38
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
justboy написа:...
Tи си много "гаден" защото сериозно ме разубеждаваш да не продам мойта

64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5