какво масло да сложа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: какво масло да сложа

Мнение от bum_bum » 13 Ное 2011, 20:03

vin_diesel написа:
AutoCoil написа:
vin_diesel написа:Вече е сменено купих Mobil 5w40 на цена 48 евро за 4 литра прецених че е по добро от кастрола който продавача ми обеснява 5 минути че е по добро и препоръчвано от форд.Незнам защо но нямам доверие на тези кастроли,мобил за жената и лики моли за мен :yes:

Ти за какво пита, като си сложил каквото си решил, по нищо не се различаваш от другите клиенти :mhihi: :mhihi:

Айде много поздрави и за бъдеще слушайте хората, които си изкарват с това хляба, че те сякаш най-знаят.

Един от представителите за южна България на кастрол ми е прятел какви неща съм чувал от него ще си ги запазя за мен за това и безплатно да ми набутват в БГ.кастрол не взимам

Какво ще рече "един от представителите за Южна България"?
Кастрол има един представител с изключителни права за България и това е Мотобул.
Моят Кастрол идва от Ирландия, където намерих най-тънки цени в Европа, вероятно заради зора на който са сега и на него като разлепиш отзад етикетчето пише на Бг и са дадени телефоните и адреса на Мотобул.
Това на масло, което никога не е било в България преди това, не е взето от тукашен представител и т.н.
От там нататък за мен единствения официален източник, ако си купувам Кастрол от магазин в България това е Мотобул. Няма "един представител", "двама представители..".
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Re: какво масло да сложа

Мнение от vin_diesel » 13 Ное 2011, 20:55

Ми да ви кажа ,че в пловдивски окрък има и цар Киро на масло кастрол,за това казвам южна България,и има по 10 холограми и адреси
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Предишна

Назад към Извън Темата