убийство + инвалидизиране = ......1г
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: убийство + инвалидизиране = ......1г
Ха, тоя спор много ми напомня за филма " A time to kill", пусни си го ако имаш време...
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
нищо расово няма в тоя спор
просто шибания закон е уродливо изчадие,гаврещо се с житейски истини,рожба на мафиите на власт-лежал съм с председател на младежкото сдс в болница и такива шокиращи изборни престъпления ми сподели,практика на всяка власт,че се убедих в обречеността на тоя народ-не си ли от тях си си жертва..
само си спомни закона на тройната при сдаването на мандата за некриминализиране на престъпленията им с задна дата

просто шибания закон е уродливо изчадие,гаврещо се с житейски истини,рожба на мафиите на власт-лежал съм с председател на младежкото сдс в болница и такива шокиращи изборни престъпления ми сподели,практика на всяка власт,че се убедих в обречеността на тоя народ-не си ли от тях си си жертва..

само си спомни закона на тройната при сдаването на мандата за некриминализиране на престъпленията им с задна дата

ineedmoney написа:BMW_RIDER написа:Я първо станете юристи после тълкувайте решения и закони.
тц...ти па кво каза.Щом българина може да открие лекарска грешка без да знае къде му е черния дроб, що да не може да тълкува наказателния кодекс.

А на всички, обичащи да протестират (дори да не знаят точно за какво

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Аз съм абсолютна ЗА, това да дават условна, но само ако заедно с това, публично да казват име, бащинско, фамилно име на извършителя и адрес на него и роднини 
На мен ум не ми побира, как един мъж, на който жената или пък още по-зле, детето, са наранени/убити, въобще мисли/говори за съд/присъда/затвор и не прави нищо по въпроса освен да гледа по новините как върви делото примерно и да дава тъпи интервюта.
Аз лично бих се радвал тоя да го пуснат и да го пречакам вечер някъде и да му счупя всички кости и да го хвърля в реката.

На мен ум не ми побира, как един мъж, на който жената или пък още по-зле, детето, са наранени/убити, въобще мисли/говори за съд/присъда/затвор и не прави нищо по въпроса освен да гледа по новините как върви делото примерно и да дава тъпи интервюта.
Аз лично бих се радвал тоя да го пуснат и да го пречакам вечер някъде и да му счупя всички кости и да го хвърля в реката.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
makaveli316 написа:На мен ум не ми побира, как един мъж, на който жената или пък още по-зле, детето, са наранени/убити, въобще мисли/говори за съд/присъда/затвор и не прави нищо по въпроса освен да гледа по новините как върви делото примерно и да дава тъпи интервюта
Ми трябва да търка нара после - къде е файдата,убива някакъв боклук, а да го лежи като за убийство на човек?!
Никой не мое ма връне на селу!
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
saleen написа:makaveli316 написа:На мен ум не ми побира, как един мъж, на който жената или пък още по-зле, детето, са наранени/убити, въобще мисли/говори за съд/присъда/затвор и не прави нищо по въпроса освен да гледа по новините как върви делото примерно и да дава тъпи интервюта
Ми трябва да търка нара после - къде е файдата,убива някакъв боклук, а да го лежи като за убийство на човек?!
Абе да, то така става, те веднага те хващат.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
http://news.ibox.bg/news/id_822191806

Почернени родители искат реални присъди за шофьори-убийци
От ГЕРБ обещаха да затворят законодателните вратички, позволяващи на пияни шофьори, убили човек, да се измъкват. Това гарантира Искра Фидосова, която се срещна с родители, загубили дете в катастрофа.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
То обещаването не е като правенето 

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
ОТ ЦЯЛАТА ПОМИЯ ИЗЛИЗА,ЧЕ ЗА нк убития е по-леко пострадал от ебана п****:angry: или бито чааве..пфу и политична сган..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
EBEEMVACIA написа:ОТ ЦЯЛАТА ПОМИЯ ИЗЛИЗА,ЧЕ ЗА нк убития е по-леко пострадал от ебана п****:angry: или бито чааве..пфу и политична сган..
Абе льольо, язък за годините ти. "Ебана п....". Кой беше ти, че правиш равносметка така от нещо прочетено, кое какво било.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
какво ти е нужно повече от просто сравнение-
убийство
и ебня..
за теб убийството е с ПО-МАЛКА ВРЕДА ЗА ПОТЪРПЕВШИЯ ОТ побой,разврат и тн. увреждания ли..
убийство
и ебня..
за теб убийството е с ПО-МАЛКА ВРЕДА ЗА ПОТЪРПЕВШИЯ ОТ побой,разврат и тн. увреждания ли..

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
BMW_RIDER написа:Ха, тоя спор много ми напомня за филма " A time to kill", пусни си го ако имаш време...
EBEEMVACIA написа:[b]нищо расово няма в тоя спор![]()
![]()
![]()
EBEEMVACIA написа:какво ти е нужно повече от просто сравнение-
[b]убийство
и ебня..
за теб убийството е с ПО-МАЛКА ВРЕДА ЗА ПОТЪРПЕВШИЯ ОТ побой,разврат и тн. увреждания ли.. [b]
EBEEMVACIA
Ти май не схвана за кво ти намеква Райдъра....
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
EBEEMVACIA
Като не си вещ много-много по някои въпроси, по-добре си трай, щото ставаш посмещище.
В НК е записано :
Чл. 115. Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години.
и
Чл. 152. (1) Който се съвъкупи с лице от женски пол:
1) лишено от възможност за самоотбрана, и то без негово съгласие;
2) като го принуди към това със сила или заплашване;
3) като го приведе в безпомощно състояние, се наказва за изнасилване с лишаване от свобода от две до осем години.
Та, по-какъв начин законът дава по-тежко наказание за, както ти го наричаш - "ебня" ?!
Като не си вещ много-много по някои въпроси, по-добре си трай, щото ставаш посмещище.
В НК е записано :
Чл. 115. Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години.
и
Чл. 152. (1) Който се съвъкупи с лице от женски пол:
1) лишено от възможност за самоотбрана, и то без негово съгласие;
2) като го принуди към това със сила или заплашване;
3) като го приведе в безпомощно състояние, се наказва за изнасилване с лишаване от свобода от две до осем години.
Та, по-какъв начин законът дава по-тежко наказание за, както ти го наричаш - "ебня" ?!
- saleen
- старши ентусиаст
-
Taм където свършва НК, започва българското "правосъдие"
Не търсете логика и справедливост там, където ги няма.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Напротив - има ги. Въпроса е по какъв начин са събрани доказателствата.
Някой колеги все още главите им за заврени, не знам къде и разлика между неумишлено и умишлено деяние няма.
На никого не пожелавам да изпитва подобно нещо, макар и да не съм го изпитал от първо лице.
Всичко се случва в този свят, не трябва да си гъска - има си хора които решават какво да става и такива които си носят бремето на своето деяние.
Някой колеги все още главите им за заврени, не знам къде и разлика между неумишлено и умишлено деяние няма.
На никого не пожелавам да изпитва подобно нещо, макар и да не съм го изпитал от първо лице.
Всичко се случва в този свят, не трябва да си гъска - има си хора които решават какво да става и такива които си носят бремето на своето деяние.
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4