Питайте нещо Asen_X
Модератор: Общи модератори
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
При мен е големия, ма и него може да го сложим там
Тъкмо ще спираме движението, за да се повърти Енджи
ПС - и после някой да твърди, че светофарите не сближават

Тъкмо ще спираме движението, за да се повърти Енджи

ПС - и после някой да твърди, че светофарите не сближават

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аааа сетих се пешаходния е в Виктор ... Ати него ще го слагаме ли да спираме и пешаходците

R.I.P Landikar
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- ati
-
rtzankov написа:Аааа сетих се пешаходния е в Виктор ... Ати него ще го слагаме ли да спираме и пешаходците![]()
![]()
пешеходци ли? Да Мрат

Иво - ми ти си имаш три картера на сол собствено производство, имаше една цяла Е21ца у вас, сега врата и все недоволстваш.....

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
щеше да е готино ако тогава бяхме взели и стълба;) не че светофара не си е сувенир, ма със стълб щеше да е друго нещо:) само дето трудно щеше да влезе в купето 

- ati
-
Engi написа:щеше да е готино ако тогава бяхме взели и стълба;) не че светофара не си е сувенир, ма със стълб щеше да е друго нещо:) само дето трудно щеше да влезе в купето
бе гледам го аз нашия щравори между колата си и нещо в тъмнината и му викам - Какво правиш ?
А той носи поредните чаркове от светофара и ухилен ми вика - Ми ние нали и без това си го плащаме, значи е наш

Ма как влачихме колата с купето, па то се скъса въжето, тя остана на средата на пътя, а хората гледат

Въпреки всичко беше забавно и се хилехме

Ех, тоя NOS

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аз някъде имам червена светлина само
П.С. Атанасе затваряй тая бутилка че ше заразиш целия форум
П.П.С Засрахме на админа темата
с наще светофари 

П.С. Атанасе затваряй тая бутилка че ше заразиш целия форум

П.П.С Засрахме на админа темата

R.I.P Landikar
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ati написа:бе гледам го аз нашия щравори между колата си и нещо в тъмнината и му викам - Какво правиш ?
А той носи поредните чаркове от светофара и ухилен ми вика - Ми ние нали и без това си го плащаме, значи е наш![]()
Ма как влачихме колата с купето, па то се скъса въжето, тя остана на средата на пътя, а хората гледат![]()
Въпреки всичко беше забавно и се хилехме![]()
![]()
![]()
Ех, тоя NOS![]()
![]()
![]()
в интерес на истината от тогава ми е останал само хубав спомен;) беше доста весело:)

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а кафеварка на кой ша подарим
ама за турско кафе
с ръчна мелница 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
асене и аз имам един въпрос под формата на анкетка:
ако трябва да избираш жен... грешка де- возило до края на живота си от долуизброените- кое би избрал? (и без уклончиви отговори- искам цифра от написаните по-долу)
1. ферари/ламборгини/друга екзотика- супер е да те видят приятели в нея (хм как само се получи) и да я караш час два, ама след това ти бръмва главата, болят те кокалите от твърдото окачване, не можеш я паркира никъде дето не ти е пред очите щото ша ти я вдигнат и тряя да наливаш пари непрекъснато..
2. камион- всеки се пази, товариш го като за световно, не се троши никога, едва ли ша ти го откраднат освен ако не е някои фен на камиони. спокоен си че колкото и да го тормозиш - най-вероятно ще те надживее..
3. хибрид - гори малко, не е претенциозна, ама е мистична (примерно зодия риби), не я разбираш и те е страх че може да те удари ток като я миеш
кекава, не става да я товариш но караш със чувството че е нещо уникално
4. лада комби- товариш я със тухли, картофи, цимент и тн и знаеш че винаги можеш да разчиташ на нея, никои няма да ти я открадне (всъщност пари да даваш едва ли ша ти я вземат) и тн..
5. детска количка- фън, фън фън, ама освен да (я) буташ за друго не става а и ако те видят ша та арестуват.. да не говориме че не е истинско возило но все пак кат няма друго - става...
6. бмв - хем става за забавление, хем изглежда добре, хем е практична, но- нито е най-забавната, нито е най-добре изглеждащата нито е особено практична...
ако трябва да избираш жен... грешка де- возило до края на живота си от долуизброените- кое би избрал? (и без уклончиви отговори- искам цифра от написаните по-долу)

1. ферари/ламборгини/друга екзотика- супер е да те видят приятели в нея (хм как само се получи) и да я караш час два, ама след това ти бръмва главата, болят те кокалите от твърдото окачване, не можеш я паркира никъде дето не ти е пред очите щото ша ти я вдигнат и тряя да наливаш пари непрекъснато..
2. камион- всеки се пази, товариш го като за световно, не се троши никога, едва ли ша ти го откраднат освен ако не е някои фен на камиони. спокоен си че колкото и да го тормозиш - най-вероятно ще те надживее..
3. хибрид - гори малко, не е претенциозна, ама е мистична (примерно зодия риби), не я разбираш и те е страх че може да те удари ток като я миеш

4. лада комби- товариш я със тухли, картофи, цимент и тн и знаеш че винаги можеш да разчиташ на нея, никои няма да ти я открадне (всъщност пари да даваш едва ли ша ти я вземат) и тн..
5. детска количка- фън, фън фън, ама освен да (я) буташ за друго не става а и ако те видят ша та арестуват.. да не говориме че не е истинско возило но все пак кат няма друго - става...
6. бмв - хем става за забавление, хем изглежда добре, хем е практична, но- нито е най-забавната, нито е най-добре изглеждащата нито е особено практична...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила