Палежи на автомобили
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Палежи на автомобили
Със сигурност не е пироман или някъв психясъл мозък. Тва е организирана работа. Има логика да са застрахователни игри, има и логика да са "платени паркинги" игри. Аз лично съм за застрахователите, че то в Младост платени паркинги няма много, а тези, които ги знам са си пълни по дифолт и нямат логика просто.

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Тая работа съвсем скоро ше се изясни според мен - като намерят някой от тия хубустници да лежи с разбита от пожарогасител глава до някоя запалена кола или с няколко оловни топчета вместо пиърсинг 

THE ONE & ONLY E30
а бе повечето полици за каско не плащат за умишлен палеж така ,че май не са застрахователи не знам некъв болен е 100% ама да го хванат по-бързо ,че е лоша работата...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
To6oo написа:а бе повечето полици за каско не плащат за умишлен палеж така ,че май не са застрахователи не знам некъв болен е 100% ама да го хванат по-бързо ,че е лоша работата...
Глупости,значи като палнат 3-4 автомобила,хората започват да се психират и то основателно и тичат да застраховат автомобилите си
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
е те хората ,че тичат да се застраховат тичат ,ама за кво да го правят като няма смисъл дори да им я запалят пак няма да видят лев 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
To6oo написа:е те хората ,че тичат да се застраховат тичат ,ама за кво да го правят като няма смисъл дори да им я запалят пак няма да видят лев
Айде без да пишеш наизуст- не е проблем каското да ти плати умишлен палеж или пожар... Само дето тоя риск НЕ влиза в общите рискове за които се прави каско, а се плаща допълнително

аз мисла че е некой пироман без работа
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Честно казано хем си мисля че са застрахователни игрички,хем си мисля че някой се забавлява по този начин.
Има логика и да е първото,и то освен една застрахователна компания да плати да се палят автомобили на друга.
Абе сега ще изкарат някой виновен и това е ама дано да се спре скоро,че хората с нищо не са заслужили да им горят колите.
Има логика и да е първото,и то освен една застрахователна компания да плати да се палят автомобили на друга.
Абе сега ще изкарат някой виновен и това е ама дано да се спре скоро,че хората с нищо не са заслужили да им горят колите.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Код: Избери целия код
На този етап криминалистите са извели три версии, по които работят – застрахователни измами, спорове за паркоместа и че палежите са дело на пиромани.
От тоя цитат съм склонен да вярвам, че не е нито едно от тези.
За мен най-вероятната причина е, че има отлив от каското след като махнаха лепенките и сега застрахователите "стимулират" застраховането отново.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
баш си е някой хахо ама лошото е , че ще има такива говеда дето сами ще си палнат колите за някой лев и без да мислят ще объркат хората кого да търсят ,,, но като го хванат , подпалвача , като си признае за тези , който наистина е запалил , тогава тези дето сами са си палнали колите може да им се по объркат сметките
,,,,,,,, най на кяр са застрахователите ще направят лев 

To6oo написа:е те хората ,че тичат да се застраховат тичат ,ама за кво да го правят като няма смисъл дори да им я запалят пак няма да видят лев
разправял съм се за палена кола
повече от година отне, но в крайна сметка застрахователите изплатиха обезщетението
виж, ако си бил с неква изпърдяна газова и си се възпламенил от това, ясно е, че няма да ти покрият щетата..
No bling at the Ring
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Защо всички търсят под вола теле? То не са застрахователи, то не са собственици на паркинги, то не е ЦРУ и КГБ... от три страници мнения видях само две, които се отличаваха от "обичайните". Как сте толкова сигурни във версиите, направо не ми се вярва...
- van4ote
- Потребител
-
- Кара: е 36 купе
- Мечтае да кара: С ВРАТИТЕ НАПРЕД
незнам застрахователи ли са пироманяци ли са или тея от платените паркинги,но знам само едно ако гохвана тоя дето ми подпали бмв-енцето жив ще го запаля и ще го гледам как гори.
п.с.Да е жива и здрава мама и късните турски сериали дето ги гледа,че ако не беше ме събудила на време цялото бмв-це и туингото на жената щяха да са на въглен
предлагам да се организираме и да обикаляме по малките часове и с малко късмет ще имаме честа да гледаме горящ пироман
п.с.Да е жива и здрава мама и късните турски сериали дето ги гледа,че ако не беше ме събудила на време цялото бмв-це и туингото на жената щяха да са на въглен

"ВАНЧОТЕ" качество на разумна цена
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Малко странно ще прозвучи, но има и положителна страна. В "по-развитите" държави, където народа не е толкова "изтрещял" като у нас, не палят коли серийно, а убиват хора. Така, че поуспокойте се малко.
От тогава русото не е на мода.