Палежи на автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Палежи на автомобили

Мнение от xpl0d » 02 Дек 2011, 13:06

Със сигурност не е пироман или някъв психясъл мозък. Тва е организирана работа. Има логика да са застрахователни игри, има и логика да са "платени паркинги" игри. Аз лично съм за застрахователите, че то в Младост платени паркинги няма много, а тези, които ги знам са си пълни по дифолт и нямат логика просто.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 02 Дек 2011, 13:13

Тая работа съвсем скоро ше се изясни според мен - като намерят някой от тия хубустници да лежи с разбита от пожарогасител глава до някоя запалена кола или с няколко оловни топчета вместо пиърсинг :bang:
THE ONE & ONLY E30

Потребител
Аватар

Мнение от To6oo » 02 Дек 2011, 13:17

а бе повечето полици за каско не плащат за умишлен палеж така ,че май не са застрахователи не знам некъв болен е 100% ама да го хванат по-бързо ,че е лоша работата...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Дек 2011, 13:51

To6oo написа:а бе повечето полици за каско не плащат за умишлен палеж така ,че май не са застрахователи не знам некъв болен е 100% ама да го хванат по-бързо ,че е лоша работата...

Глупости,значи като палнат 3-4 автомобила,хората започват да се психират и то основателно и тичат да застраховат автомобилите си

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 02 Дек 2011, 13:54

http://dnes.dir.bg/news/avtomobili-mvr- ... 44148?nt=4

п.п. Ама на Е36 бронята е негоряща... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от To6oo » 02 Дек 2011, 15:39

е те хората ,че тичат да се застраховат тичат ,ама за кво да го правят като няма смисъл дори да им я запалят пак няма да видят лев :|

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Дек 2011, 18:14

To6oo написа:е те хората ,че тичат да се застраховат тичат ,ама за кво да го правят като няма смисъл дори да им я запалят пак няма да видят лев :|

Айде без да пишеш наизуст- не е проблем каското да ти плати умишлен палеж или пожар... Само дето тоя риск НЕ влиза в общите рискове за които се прави каско, а се плаща допълнително :winky:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 02 Дек 2011, 21:07

аз мисла че е некой пироман без работа
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 02 Дек 2011, 21:13

Честно казано хем си мисля че са застрахователни игрички,хем си мисля че някой се забавлява по този начин.
Има логика и да е първото,и то освен една застрахователна компания да плати да се палят автомобили на друга.
Абе сега ще изкарат някой виновен и това е ама дано да се спре скоро,че хората с нищо не са заслужили да им горят колите.
:driving: :dunno: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Дек 2011, 21:41

Код: Избери целия код
На този етап криминалистите са извели три версии, по които работят – застрахователни измами, спорове за паркоместа и че палежите са дело на пиромани.

От тоя цитат съм склонен да вярвам, че не е нито едно от тези.
За мен най-вероятната причина е, че има отлив от каското след като махнаха лепенките и сега застрахователите "стимулират" застраховането отново.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 02 Дек 2011, 21:49

баш си е някой хахо ама лошото е , че ще има такива говеда дето сами ще си палнат колите за някой лев и без да мислят ще объркат хората кого да търсят ,,, но като го хванат , подпалвача , като си признае за тези , който наистина е запалил , тогава тези дето сами са си палнали колите може да им се по объркат сметките :mhihi: ,,,,,,,, най на кяр са застрахователите ще направят лев :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 02 Дек 2011, 22:24

To6oo написа:е те хората ,че тичат да се застраховат тичат ,ама за кво да го правят като няма смисъл дори да им я запалят пак няма да видят лев :|

разправял съм се за палена кола

повече от година отне, но в крайна сметка застрахователите изплатиха обезщетението

виж, ако си бил с неква изпърдяна газова и си се възпламенил от това, ясно е, че няма да ти покрият щетата..
No bling at the Ring

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 02 Дек 2011, 23:21

Защо всички търсят под вола теле? То не са застрахователи, то не са собственици на паркинги, то не е ЦРУ и КГБ... от три страници мнения видях само две, които се отличаваха от "обичайните". Как сте толкова сигурни във версиите, направо не ми се вярва...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е 36 купе
Мечтае да кара: С ВРАТИТЕ НАПРЕД

Мнение от van4ote » 02 Дек 2011, 23:40

незнам застрахователи ли са пироманяци ли са или тея от платените паркинги,но знам само едно ако гохвана тоя дето ми подпали бмв-енцето жив ще го запаля и ще го гледам как гори.
п.с.Да е жива и здрава мама и късните турски сериали дето ги гледа,че ако не беше ме събудила на време цялото бмв-це и туингото на жената щяха да са на въглен :bowdown: :bowdown: :bowdown:
:idea: предлагам да се организираме и да обикаляме по малките часове и с малко късмет ще имаме честа да гледаме горящ пироман
"ВАНЧОТЕ" качество на разумна цена

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 03 Дек 2011, 0:02

Малко странно ще прозвучи, но има и положителна страна. В "по-развитите" държави, където народа не е толкова "изтрещял" като у нас, не палят коли серийно, а убиват хора. Така, че поуспокойте се малко.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата