Бургас за един мандат :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Re: Бургас за един мандат :)

Мнение от zlobicar » 09 Дек 2011, 0:44

Е да има и един софиянец дошъл да живее в бургас,намазал съм май и не се оплаквам даже.
обичам BMW

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 09 Дек 2011, 0:52

на мен лично нищо, даже за 2 години бачкано в тяхна фирма грам не мога да се оплача ама за тяхното минало е доста брутално не малко майки и семейства са почернили за да стигнат до тук, за кирилчо ко да кажа то се вижда, че му дреме за Варна а и гледа други интереси и няма право на глас.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 09 Дек 2011, 1:43

Елате да видите пред нас какви разкопки са.Преди време като си прекавахме газ трябваше да се извадят 2 плочки,за да се направи с цимент основа на кутията на газта-ама не можело,тротоара бил гаранционен.А сега разкопаха целия ама ЦЕЛИЯ тротоар някакви мургави маймуни и прекарват жица.След тях плочките се нареждат колкото да се каже,че са наредени.Само чакам да запукат дъждовете и да олегне всяка за себе си.
Другата пародия беше,че лятото в началото и края му се спука тръба на ВиК.Дойде група,разкопаха,оправиха теча,оставиха ми 2 торби с пясък с думите "като оляга слагай пясък и като вече послегне си нареди плочките".Много уреден град няма що.
По повод куките вече писах какъв акт отнесох въпреки,че щетите бяха от ПТП настъпило преди час.Много разбрани хора са бургаските полицаи-нямам думи.Половината от тях колите им са затъмнени от-до,реват да си е*е майката ама за тях законите не важат.Като ходят на работа спират в Синя зона БЕЗ да плащат,а хората си пускат смс-и и стотинки било то и за 15мин. работа.
Общинска полиция,която е сбирщайн от лекета 90+ набор ходят и се разправят с бабички и дядовци с по 1 щайга домати и краставици и им го конфискуват мислейки се за голямата работа.И докато си провеждат специализираната акция са паркирали неправилно в/у пешеходна пътека.Да не говорим как вървят и мятат ръце като световни шампиони,говорят на "ти" и се мислят за някакви градски шерифи.
По-наблюдателните шофьори забелязват като се поизносят легналите полицаи тип костенурка как вместо да ги демонтират слагат 2 нови реда...другите пък като хлътнат ги махат и слагат нови на 50см. напред оставяйки дупката от старите.Един асфалтов легнал полицай няма направен в тоя град.Ясно се вижда,че тия на 6 месеца се скапват,скапват и асфалта.
За болниците колегата по нагоре е казал.Господ да дава здраве на всички бургазлии да не им се налага да имат вземане-даване с болници и лекари.
За работни места и заплати да не говорим.Толкова предприятия имаше с потенциал,а сега на тия земи се строят молове,в които освен продавачи,чистачи и охрана друго няма какво да се работи.Направо е срамота град с 2 университета и няколко колежа да предлага такива позиции за излизащите на пазара на труда.Е за това бургазлии са пръснати и не седят тук.Пък това,че са гласували за обгазения ни град не е кой знае какъв проблем.Тя без това тая класация е пълен смях.
Тоя Д.Николов на всички по-запознати бургазлии им е ясно какви ги надроби в Победа.Тия дето нуждите им се свеждат до малко асфалт,фойерверки,торбички за животински изпражнения и стълбове по които не може да се лепят плакати могат да си спретнат един негов фенклуб и да му се кланят по 3 пъти на ден :yes: ;)
Изображение
8.32

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 09 Дек 2011, 10:26

PIONEER написа:.....

Прав си, ама кмета няма да дойде да те образова или намери работа, но е факт, че през последните години на предния кмет оставих два картера, две гуми, джантите и болтовете по окачването не помня.
Факт е, че е по красив и удобен за каране. Лошото е, че се сблъскваме с проблема на София, цяла югоизточна България се реди за работа и заплати, и то какви :mhihi:
Мръсния въздух и докторите са неща, които и Господ трудно би оправил, за съжаление.

ПП; Че се краде е факт, показа го цял свят и ще продължава да се краде, но да остане нещо и за хърбите, а кво остава може всеки да види.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 09 Дек 2011, 10:27

[quote="PIONEER"][/quote]
е хейт, хейт, ама ди счупи глупомера колега. Не се засягай, но промяната в града е очевидна. То и в софия освен молове нищо друго не се строи, но това е проблем на "инвеститорите", а не на града.
И кво викаш - гадна морска градина, гадно колело за м.рудник, гадни асвалтирани улици без дупки, баааси колко гадни детски градини, не можали да им плеснат само 1 дограма и аре готови сте, ама и изолация и панели им сложили, гадно окрасен център, абе мани жив да не си в тоя гаден град.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

това че младите бургазлии са доста ниско интелегенти, да не казвам глупави, не е винова на кмета.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 09 Дек 2011, 11:46

Ходих до Бургас това лято, малко разходка по центъра, определено съм впечатлен, града ми хареса.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 09 Дек 2011, 12:00

Особено като направиха фонтаните и пейчиците по центъра - не помна тва лято или миналото беше. Града е един път. :yes:

Много ме радва и че няма вандали. Като изключим футболните агитки на нафтата (най-великия отбор :mhihi: ) и черноморец (дето ни взеха стадиона, мамичката им мръсна :mhihi: ) почти няма никакъв проблем.

Няма ги каруците и мангалите по центъра :yes: , както е в Пловдив примерно :kuku:
Сутрин не се будя с ходжата :mrgreen:
Полицията е изключително вежлива. От бургаски полицай лошо не съм видял за 3 години, а не е като да не съм създавал ситуации или пък да съм давал пари :shock:

А, относно здравеопазването - миналата година претърпях инцидент с антифриз. Много тежко изгаряне по дясната страна на лицето. Отидох в болницата срещу хотел Мираж... в спешното имаше сестра, която обикаляше и разпитваше кой за кво чака и като ме видя как съм цъфнал ме вкара веднага. Обработиха ме, дадоха ми мазило, сложиха ми превръзка и ме викнаха на следващият ден за нова. Без да поискат един лев :!: :shock: Стана ми неудобно и занесох една чанта на другия ден :oops:
Тва при положение че имам GP което е в Пловдив и тука си нямам никой като връзка.

Доволен съм.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 09 Дек 2011, 12:19

Ми не бе то е хубаво ама защо нещата трябва да се правят,а после да се развалят...и то по няколко пъти?! Защо не положиха тръби,да сложат шахти и когато решат вадят капаците и прекарват кабелите,а трябва всичко да се превръща в свинщина.Отговори ми на тоя въпрос ама с логичен отговор,а не "то в другите градове нищо не се прави" или "бъди доволен,че и това се прави".Аз съм като се прави да се прави като хората иначе няма смисъл да се подхваща щот в повечето случаи резултата е хубав ама за първите 1,2..3 години,което е смешен срок.Така и така се харчат много пари нека се строи с най-доброто качество плочки,бордюри и асфалт.
Тоя човек е сложен там да работи.Какво да съм му благодарен-това са му работата и задълженията към целия град и гражданите,а не някакъв жест на добра воля,за който е бръкнал в собствения си джоб и затова трябва да съм доволен и на най-малкото.Вие като ходите в магазина и си платите за някоя стока благодарни ли сте на продавача,че ви я е дал в ръцете при положение,че сте платили стойността й.Постоянно има теми за недоволни от магазини,комуникационни компании и обслужването им и всеки си търси правата с довода,че си е платил.И общината е една фирма.Всеки внася пари и има право на мнение най-малкото.Какво ми приказвате за хейтване.По собствените си критерии всеки си преценя и може да си каже мнението.
А и в крайна сметка всички тук са се разхождали из центъра.Бургас има доста квартали и там има хора-не е само в центъра.Разходете се из тях и поразгледайте какъв напредък има :yes:
Lenco да каже за най-големия жилищен комплекс как е положението ;)

Бат Жоро нормално е да те приемат в спешното веднага с такава травма и за без пари.Нали е спешно ;)
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 09 Дек 2011, 12:26

PIONEER написа:Бат Жоро нормално е да те приемат в спешното веднага с такава травма и за без пари.Нали е спешно ;)

Eми в Пловдив примерно не е така. Преди няколко години (тъкмо бях взел книжка имах кола под ръка) тежко се порязах на лявата ръка, в спешния център на клийниката до нас ми казаха, че трябва първо да си заплатя потребителска такса от 2.40 и да изчакам на опашката. Чаках 10 минути, вече импровизираната ми превръзка прокапа и на мене почна да ми се вие свят ... лекарката излезе и вика... обедна почивка 30 минути :shock:

Ма чакай бе... яз умирам :shock: :mhihi:
Еми... тва е господине ... от сутринта от 8 съм на работа имам право на почивка.

От там в колата, военна болница, айде па чакай 3ма човека опашка ... и като цяло доживях да ме залепят. Пак ме караха да плащам потребителски такси и лекаря накрая вика ... аре ся, да ми се отблагодариш, едно кафенце и една количка :shock: :no: . Не ми е за 10те лева, е*ал съм ги .... просто не е редно :conf:

Имал съм 2-3 сблъсъка със здравните заведения в Пловдив и категорично заявявам, че ако нямах кола или приятели дето да се притекат на помощ - в момента нямаше да пиша тука :winky:
ИзображениеИзображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 09 Дек 2011, 12:36

PIONEER написа:...........

.................

Ооо, тва не без известния Меден Рудник :mhihi: Асфалтираха някоя голяма улица, после ги разкопаха.....направиха колелото на кръстовището за Созопол, да може тия дет си поспиват да не дремят в задръстване , а и няква голяма църква се строи, ако и поликлиниката направят ще е :yes:
Не симпатизирам на никоя партия, но разликата с оня предния, червения е като м/у Х6ГПовер и СангЙонг :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 09 Дек 2011, 12:37

Механджията написа:честно казано, ТИМ са направили повече за града, отколкото самата ръководена от кирчо община, ама тва е една друга тема, и дори хора, нямащи хал-хабер какво е тим ( което вече и не съществува дори като понятие на практика), си го използват и ако се чуе за някоя далавера и ли нещо от сорта - 'аааа, те тимаджиите тва, онова.....' истината е доста далече от тва, ама нали е по-лесно да повториш на комшията думите, вместо да си в час.....

На практика... виж маркировката на армеец.... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 09 Дек 2011, 15:19

Lenco написа:
PIONEER написа:...........

.................

Ооо, тва не без известния Меден Рудник :mhihi: Асфалтираха някоя голяма улица, после ги разкопаха.....направиха колелото на кръстовището за Созопол, да може тия дет си поспиват да не дремят в задръстване , а и няква голяма църква се строи, ако и поликлиниката направят ще е :yes:
Не симпатизирам на никоя партия, но разликата с оня предния, червения е като м/у Х6ГПовер и СангЙонг :mhihi:

Ами ако искаш мога да ти кажа за Меден Рудник :mhihi: :mhihi: , околовръстното стана един път, пътят до меден ръдник стана 1 път, залата до билата - не е зле а, църквата - това си беше задължително близо 80 000 човека, болницата и тя - задължителна, асансьор за инвалиди в Елин Пелин и игрището под него, каквото и да си говорим има още неща които могат да се направят - да съборят цялото гето, че сега падам от колата като видя 10на новички кооперации различни на цвят и визия, и до тях гетото, а зад тях улющените блокове със сателитките :mhihi: :mhihi: .
И все пак Бургас върви напред, но бургазлии не, гледам ги повечето се правят на мутри от 90-те, йезък 2та университета (3те + корабостроението :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

http://burgas.dir.bg/news.php?id=10091565 и гледайте сега кво става - абу даби репи да ядат :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от r3s1s74nc3 » 09 Дек 2011, 19:16

ogata написа:
Много ме радва и че няма вандали.

Ти това сериозно ли го каза , говорим за града на Батките нали ? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от climbernoob1 » 09 Дек 2011, 19:41

ogata написа:Много ме радва и че няма вандали.

Откъде си ти? :mhihi: (квартал :roll:)
П.С: Нагледах се на вандали, всеки ден, по няколко пъти.. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 09 Дек 2011, 19:49

Еми в центъра съм, ма обикалям и по кварталите ... тъмните субекти се забелязват, ма няма пререкания :mhihi:
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата