Календар 2012
Модератор: Общи модератори
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Re: Календар 2012
Радвам се, че на Ачо му е харесала снимката ми.
Всъщност точно октомври месец е правена в градския парк, където е забранено да се влиза, но добре, че полицаите излязоха свестни
Сега по темата.
Смятам, че трябва да се предложат снимки, модераторите в арт фотогалерията(примерно) да отсеят някакъв по-сериозен брой, брадвата да не е особено голяма.
И после даречем 30те или 40те (съвсем примерни цифри) снимки, които те са отсяли да бъдат пуснати за гласуване в анкета, в която ще могат да гласуват всички,
защото все пак календара ще бъде за всички потребители. Примерно да има по 3-4-5 предложения за снимка на даден месец и така.
Аз не виждам за какво друго биха били нужни пари освен за направата и разпращането.
Това просто като идея го казвам...
Иначе може и с форумни бегачки в движение да е календара, но незнам дали би бил интересен на всички потребители. А хубави снимки подходящи за календар може да има с всяка по-лачена колица
Давайте конкретни идеи. Хората в зелено накрая да изберат един вариант, който допада на по-голямата част от потребителите и готово
Всъщност точно октомври месец е правена в градския парк, където е забранено да се влиза, но добре, че полицаите излязоха свестни

Сега по темата.
Смятам, че трябва да се предложат снимки, модераторите в арт фотогалерията(примерно) да отсеят някакъв по-сериозен брой, брадвата да не е особено голяма.
И после даречем 30те или 40те (съвсем примерни цифри) снимки, които те са отсяли да бъдат пуснати за гласуване в анкета, в която ще могат да гласуват всички,
защото все пак календара ще бъде за всички потребители. Примерно да има по 3-4-5 предложения за снимка на даден месец и така.
Аз не виждам за какво друго биха били нужни пари освен за направата и разпращането.
Това просто като идея го казвам...
Иначе може и с форумни бегачки в движение да е календара, но незнам дали би бил интересен на всички потребители. А хубави снимки подходящи за календар може да има с всяка по-лачена колица

Давайте конкретни идеи. Хората в зелено накрая да изберат един вариант, който допада на по-голямата част от потребителите и готово

E34, E38
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ауу... голфовете без 3-4 снимки са страхотни
... браво на момчетата...
тука ще стане бой кой да е
на календара
... то всеки ще вика мойто най-убаво
...
на пламен снимката технически е много добра, ама композиционно търпи много критика... тая другата не знам за какво е качена тука
по-сериозно колеги... все пак пари ще се искат за тези неща ...

тука ще стане бой кой да е

на пламен снимката технически е много добра, ама композиционно търпи много критика... тая другата не знам за какво е качена тука

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
И аз съм за идята да се даде някой лев.
Във форума има много коли , който заслужават да се гледат целогодишно било то и на календар
Във форума има много коли , който заслужават да се гледат целогодишно било то и на календар

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Владо написа:ауу... голфовете без 3-4 снимки са страхотни... браво на момчетата...
тука ще стане бой кой да ена календара
... то всеки ще вика мойто най-убаво
...
на пламен снимката технически е много добра, ама композиционно търпи много критика... тая другата не знам за какво е качена тука![]()
Ами ние не сме проф. фотографи и нашия фкус е по-различен . Давай и ти предложения . Аз вече си харесах и месец спетември :
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Да го напиша в отделен пост :
- идеята ми е да се изберат коли на колеги от клуба/форума , като тази работа основно я свършат хора които са по-навътре с нещата
а на нас семкаджиите да се оставят например - Феврувари,Май и Септември и да се гласува . Няма как да се гласва за всички месеци , щот ще стане мазало .
- идеята ми е да се изберат коли на колеги от клуба/форума , като тази работа основно я свършат хора които са по-навътре с нещата
а на нас семкаджиите да се оставят например - Феврувари,Май и Септември и да се гласува . Няма как да се гласва за всички месеци , щот ще стане мазало .
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
За тази година мисля, че май малко късно се сетихме да обсъждаме точно тази тема, но хубавото е, че повечето мислим положително относно идеята
Ако все пак нашия призив се вземе под внимание от УС, може 2012та (живи и здрави до тогава) в началото на Ноемрви да се пуснат теми с по 10-12 коли за всеки месец и да се гласува. УС ще подбере снимките от БМВ арт фотографиите. Ние ще гласуваме и каквото сабя покаже, ще стои на календара за този месец примерно. Гласуването може да приключи за 10тина дни и до 15ти Ноември да са избрани 12те снимки за календара. Датите са примерни, може и от 1ви Декемрви да се започне в зависимост от нужното време за подготовка и изработка на календара. Корицата примерно, ако има такава, може да остане изненада и да се направи както БМВ Клуб България го вижда

Ако все пак нашия призив се вземе под внимание от УС, може 2012та (живи и здрави до тогава) в началото на Ноемрви да се пуснат теми с по 10-12 коли за всеки месец и да се гласува. УС ще подбере снимките от БМВ арт фотографиите. Ние ще гласуваме и каквото сабя покаже, ще стои на календара за този месец примерно. Гласуването може да приключи за 10тина дни и до 15ти Ноември да са избрани 12те снимки за календара. Датите са примерни, може и от 1ви Декемрви да се започне в зависимост от нужното време за подготовка и изработка на календара. Корицата примерно, ако има такава, може да остане изненада и да се направи както БМВ Клуб България го вижда

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Незнам, аз съм на мнение, че или трябва модераторите след предложенията на поттребителите да отсеят по 4-5 варианта за снимка на месеца или.
Или модераторите да изберат снимки за 6 месеца, а за останалите 6 пак да се даде избор на потребителите, като пак вариантите са сведени до 4-5 снимки за месец.
Нито ще има кой да се сърди, нито нищо, има предложения, гласува се от всички и готово
Или модераторите да изберат снимки за 6 месеца, а за останалите 6 пак да се даде избор на потребителите, като пак вариантите са сведени до 4-5 снимки за месец.
Нито ще има кой да се сърди, нито нищо, има предложения, гласува се от всички и готово

E34, E38
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
justboy написа:Незнам, аз съм на мнение, че или трябва модераторите след предложенията на поттребителите да отсеят по 4-5 варианта за снимка на месеца или.
Ето за това става въпрос

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Искам готин календар с цици и БМВта който да се плаща, а с малък шрифт да са изписани телефоните за циците
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
deyan-enchev написа:Искам готин календар с цици и БМВта който да се плаща, а с малък шрифт да са изписани телефоните за циците
+1 (минимум)
Каква е тая работа,"красиви" коли на по 20++ години,сложете БМВ и мадама по цици,то е ясно че никой няма да си окачи календара в хола,поне да радва окото...Ама ако се стигне до мадамите по цици,ше помоля онази другарка с голямото краче на миналият календар да не присъства,по-скоро или нещо е станало при печата,че крачето изглежда поне 45 ти номер или ...верно има голямо ходило,а девойката иначе е симпатична симпатична...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
20годишните коли са това което НИЕ караме
В арт форума има достатъчно снимки и на по-нови и на по-стари БМВта , но ако ще е календар на клуба/форума
би трябвало да са колите които караме или можем да си позволим в близко бъдеще .
Който иска календар тип - галерия на Икарус/Чавдар - да си търси цицонести тинейджърки ...

би трябвало да са колите които караме или можем да си позволим в близко бъдеще .
Който иска календар тип - галерия на Икарус/Чавдар - да си търси цицонести тинейджърки ...
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
Идеята на ГоУф календара много ми допада. Единствен + е това че лесно се закача на стена без да го залепяш или пробиваш с иглички и др. подръчни средства и материали. Чесно казано, цяла година една снимка да гледаш не е лошо, но колкото повече толкова по добре, лично мое мнение. Ако се подберат правилните снимки и се извади контекста им по месеци, смятам че ще се получи много добър ефект.
п.с. колкото до старите баварци аз си мисля, че от шарк сектора има какво да се види
п.с. колкото до старите баварци аз си мисля, че от шарк сектора има какво да се види

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Тия дето лаят срещу предния календар ...
да го бяхте направили вие бе
безплатен календар не трябва да има щото след това всеки обеснява тва и онова
няма ненаказано добро
аз съм ЗА за многолистов с удоволствие бих си купил няколко и за подаръци
също съм ЗА и за еднолистов
даже като се замисля мисля, че е добра идея да ги има и двата
да го бяхте направили вие бе

безплатен календар не трябва да има щото след това всеки обеснява тва и онова
няма ненаказано добро
аз съм ЗА за многолистов с удоволствие бих си купил няколко и за подаръци
също съм ЗА и за еднолистов
даже като се замисля мисля, че е добра идея да ги има и двата

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...