България в ЕС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от vas2308 » 01 Фев 2006, 14:45

Опс - без да искам е станал двоен поста - от скапания ми нет днес е :(
Последна промяна vas2308 на 01 Фев 2006, 16:22, променена общо 1 път

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Фев 2006, 16:18

пич много дълаг пост и не ми се чете само последното прочетох за дребното .. ми само да те питам къде отидеха тея разни изречения ... стимулиране на дребния и средния бизнес УЖ ... то ясно треа да влезем ама като влезем тея неща ще изчезнат и са ко праим .. значи според времето и изгодата държатата си не омаива .. после като се смени положението пак си не омаива и ние само си верваме ;)

Потребител
Аватар

Мнение от vas2308 » 01 Фев 2006, 16:28

bam-bam написа:пич много дълъг пост и не ми се чете само последното прочетох за дребното .. ми само да те питам къде отидеха тея разни изречения ... стимулиране на дребния и средния бизнес УЖ ... то ясно треа да влезем ама като влезем тея неща ще изчезнат и са ко праим .. значи според времето и изгодата държатата си не омаива .. после като се смени положението пак си не омаива и ние само си верваме ;)

Ами как къде - аз не знам дребния и средния бизнес да не е развит в ЕС. Даже има развит много дребен бизнес и покраи големите компании - аутсорсинг .
Дори ако вземеш за пример БМВ може да установиш, че много детайли се правят от малки фирми и се доставят на заводите на БМВ. Защото са установили че тези малкии фирми са по-гъвкави и могат да се нагаждат бързо към изискванията на голямата компания (да речем като се смени модел или нещо друго) отколкото тази дейност да се прави в компанията и създаването, управлението и преструкторирането и да им струва много повече.
Айде да не правя пак дълъг пост - има още много-а накратко казано аз съм "ЗА" - а "ЗАЩО" съм го казал в дългия пост :D :D :D
П.П. Думите "на дребно" в горния пост искат да кажат - че трябва да се мисли стратегически и дългосрочно:)

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 01 Фев 2006, 17:15

Не съм изчел всичките мъдри мисли написани по-горе, но по въпроса моето мнение е:

ДА ГО ДУХАТ Т.Н. ЕВРОПЕЙЦИ!!! НИЕ МОЖЕ ДА БЛАГОВОЛИМ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ, А НЕ ТЕ ДА НИ ПУСНАТ!!!

ХИТЛЕР Е ЖИВ!!!

ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕЗИДЕНТ!!!

ЦИГАНИТЕ - НА САПУН!!!

П.П. Помислете си, защо истинските страни, като Швейцария, Англия и т.н. показаха на ЕвроСъюза това: :1:

Потребител
Аватар

Мнение от vas2308 » 01 Фев 2006, 18:00

viper написа:Не съм изчел всичките мъдри мисли написани по-горе, но по въпроса моето мнение е:

ДА ГО ДУХАТ Т.Н. ЕВРОПЕЙЦИ!!! НИЕ МОЖЕ ДА БЛАГОВОЛИМ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ, А НЕ ТЕ ДА НИ ПУСНАТ!!!

ХИТЛЕР Е ЖИВ!!!

ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕЗИДЕНТ!!!

ЦИГАНИТЕ - НА САПУН!!!

П.П. Помислете си, защо истинските страни, като Швейцария, Англия и т.н. показаха на ЕвроСъюза това: :1:

Не мисля че форума е мястото да се пропагандира расизъм, хитлер и политиката на В.Сидеров. :evil: :evil: :evil:
Второ - Англия е в Евросъюза ( ще клекнат и за еврото)
Щвейцария вече не е мястото с най -сигурни банки -просто там седят доста нелегални пари и от традицията, все пак няма как да са зле в центъра на ЕС. Ние не сме Швейцария и ако си достатъчно умен и ми прочетеш постовете ще видиш за какво става дума - и тогава вече ще си кажеш мнението аргументирано защо си "Против" , а не ей така да си лаеш . Покажи как си разсъждавал за да стигнеш до този извод - или просто така си се подвел по приказките на някого като В.С. и като овчица. :!: :?: :?:

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 01 Фев 2006, 18:15

Аз си мисля,че каквото и да си говорим в тази тема,крайният резултат ще бъде просто да се примирим с фактите,които ще ни бъдат наложени от любимете ни политици и партии,както и от новите изисквания на ЕС-едва ли ще ни огреят много :!: :!: :!: Знам със сигурност,че щом германците пищат от еврото и ние ще можем да си направим някои изводи....... :!: :?:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 01 Фев 2006, 18:17

За чий ти е тоя евро-съюз?

За по-високи данъци?
За по-малко свобода?
За повече синтетика в храната?
За ОЩЕ по-нисък стандарт за живот?

ЗА КАКВО????!!!!!
Стани от чинията, обърши си задника и се огледай! :evil:

Потребител
Аватар
Кара: E28 520i
Мечтае да кара: E28 M5

.

Мнение от koka » 01 Фев 2006, 19:09

Бе хора...за вас евросъюза какво е. Всички са играчи...някои по на-едро...родните стоки да вървят по-дяволите, щото не отговарят на изискванията, а техни те да...естествено. истината щеше да излезе на бял свят, АКО имаше референдум по въпроса. нали знаете, че който каквото и да ви говори "СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ"... е това е простата истина, другото са приказки.
"Еми много ясно че е по-добре опел бе, те повече вървят,аз така и съм направил карам опел не БМВ"

Потребител
Аватар

Re: .

Мнение от vas2308 » 01 Фев 2006, 20:09

koka написа:Бе хора...за вас евросъюза какво е. Всички са играчи...някои по на-едро...родните стоки да вървят по-дяволите, щото не отговарят на изискванията, а техни те да...естествено. истината щеше да излезе на бял свят, АКО имаше референдум по въпроса. нали знаете, че който каквото и да ви говори "СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ"... е това е простата истина, другото са приказки.

E точно щото "СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ" нали виждаш че гледам нещата от икономическа гледна точка.
Ако си извън ЕС как ще си изнасяш стоката - като за страни НЕ ЧЛЕНКИ имас мито и квоти, а освен това тяхните стоки се субсидират. А няма да можем да субсидираме наште (съгласно ФЕОГА обаче ако влезем за 2-3 години 3,5 милярда ЕВРО за субсидии идват при нас. Та въпроса ми е къде ще изнасяме тогава,(ако изнасяме извън ЕС и сме член - тогава пак нидават субсидии щото допринасяме за подобрявеане на външнотърговския баланс на Общтността) няма да можем да го продаваме и тук - щото тяхните субсидирани стоки и по ефективно произведени са по-ефтини.(да ама ако субсидираме наще може и тук да се продават и стават конкурентноспособни) Ако не знаеш в БГ сега се разрешава използването на ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ сортове , а в ЕС е ЗАБРАНЕНО - затова и ги субсидират. :?: :idea: :idea: :idea: (това за колегата с храните)
Отговорете на тези въпроси аргументирано и може и аз да кажа "НЕ"

Потребител
Аватар
Кара: E28 520i
Мечтае да кара: E28 M5

.

Мнение от koka » 01 Фев 2006, 23:11

Е...не четеш между редовете и това е...без коментар. Няма абсолютно никакъв смисъл да те убеждавам в каквото и да е. Продължавай да вярваш. Твое право е.
"Еми много ясно че е по-добре опел бе, те повече вървят,аз така и съм направил карам опел не БМВ"

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 02 Фев 2006, 10:12

Кока, заеби го тоя сляп БОТ - той никога няма да прогледне....... А, пък и са много такива като него - цял живот няма да ти стигне за изграждането на само една гънка в полираните им мозъци :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 02 Фев 2006, 11:05

ние какво притежаваме и без това? Крафт и нестле купиха всички български хранителни компании и даноне си седи там и плюе в нашето мляко (дето го копува от другото село ама печалбите се изнасят в франция).

ние и сега нищо нямаме и не правим така че няма абсолютно никакво значение относно мезйдунардната търговия дали влезем или не.

а вие хлапаци от атака малко по леко че ми писна дебелите ви прости селски полицейски вратове да се правите на нещо и биете всеки където ви падне.

а англия вече се е превърнала в цензурски лагер. особено след последния закон който одобриха. тях никой за нищо не ги бръсне. защо мислите че всички англичани драпат на сам. щото е евтино ли? то е така, но и по други причини.

в реалност в момента има много източни страни в еврото и това ще ги спре малко онези малоумници в франция и англия и германы поне за сега.

аз пак не одобрявам начини по които се гласим да влезем, но като изцяло го разпознавам като неизбешно. просми би ми искало ратификация и преглед на цялата енергийна политика (която НДСВ окастри завинаги. мерси паси и симеоне, мр`сна испанска твар)

Потребител
Аватар

Мнение от vas2308 » 02 Фев 2006, 11:52

gyrate написа:..................)

Най после!!! Тук имало и разумни хора!!! Щото момченцата по-горе, не казват как точно те виждат развитиети и бъдещето на БГ. Аз се аргументирам с икономически факти- а те си знаят тяхното.
Предложете нещо градивно!!! Всеки може да вика Доло!!! Е точно с такива които не предлагат нищо градивно - така ли ще се оправим.
Някой от вас да знаят случайно с какъв стандарт и Брутен Вътрешен продукт на глава от населението бяха Гърция и Португалия през 1985 година. :?: :?: :?:
И точно мен не наричйте "сляп БОТ" - щото доста повече от вас съм чел и анализирал нещата.
За ваше сведение съм чел внимателни и "Моята борба" на А.Хитлер - както и произведенията на Волен (сега ако трябва да съм честен има неща които одобрявам - ама ще замълча...) Ако вие сте с "много оттворени очи" може да почнем да коментираме и тези книжки - ако сте ги чели разбира се, а не да сте гледали само СКАТ и от там да ми се правите на велики - без да се аргументирате и да защитавате аргументирано тезите си!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 02 Фев 2006, 14:53

Вместо да чакам ЕС да дойде в България аз ще отида при него.Много пъти съм го казвал ,че в България няма смисъл вече да се живее.Пълно с цигани,скапани политици и мушеници,а пък историята ни да не говориме колко ни е искривена.Българите били силен народ,спечелили сме много войни и тем подобни глупости,дрън-дрън само чакаме някой да ни помогне,я руснаци ,американци и ЕС.Жалък народ сме си,и си го заслужаваме

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Фев 2006, 16:44

Много пъти съм го казвал ,че в България няма смисъл вече да се живее

:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата