Ъхх...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Re: Ъхх...

Мнение от Convertible » 09 Яну 2012, 21:06

липхера в нас бая шуми.. 700 кинта беше.. по скъпичък от аналозите...
иначе горение рулс.. според мен поне
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 09 Яну 2012, 21:13

Много хора недоволстват от тия Съдомиялни,защо...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 09 Яну 2012, 23:00

Хладилник - Либхер - наистина са много добри.За последните 10 години съм купил две печки, една вградена фурна, един плот и две перални Горение и никакви ядове.За парите си са перфектни и не сменям марката.Бягаи далече от Беко!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 09 Яну 2012, 23:32

RSxRacer написа:аз в нас всичко съм взел на горение и вече 8 години всичко работи без отказване...

Ние наскоро купувахме фурна за вграждане и се бяхме спряли но Горение, но там този консултат каза че горение са били добри преди години и ни препоръча електолукс, също така каза че Електолукс и АЕГ са на една фирма и нямат никаква разлика :winky:
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 10 Яну 2012, 5:15

Витанов написа:
An4oOo написа:Колкото и да го изчисляваш не е ли с два мотора все едно нямаш аспиратор и у вас все ще мирише на манджа :mhihi: То е все едно да си топлиш хола с духалка от 20 лева :mhihi: Харчи ток ама файда никва :mhihi: Ако ще ползваш котлони на газ, имай навпредвид че аспиратора се поставя по нависоко, газта иначе му разказва играта.

И друг колега каза с два мотора, значи с два ще търся. Котлоните ще са на ток, тия новите сега дето са като панел.. газифицирано е жилището, но не искам да се готви на газ.
Благодаря за съветите колеги :bchug:

В случай, че си промениш мнението НИКОГА не купувай плотове за вграждане FAGOR.
Много качествена и скъпа марка са, но не съответстват(масово) по наредба 5 и 6 за газифициране и безопасност и просто от техническия надзор няма да се съгласят да го пуснат в експлоатация. Колко хора са се вътрили с тия плотове-отиваме гледаме всичко ок, ма няма сензор за пламъка(като изгасне пламъка да спре притока на газ) и така и не ги пуснаха фагор-а, а мисля че още са на пазара ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 11 Яну 2012, 0:00

Не искам да ставам банален, но ако някой знае нещо за качеството на БОШ ще се радвам да сподели. Днес бях в магазин само за марката и много ми харесаха уредите( всички) малко по-скъпи са, а и ми направиха добра отстъпка ако купя всичко на БОШ. Не знам кво да правя, мислех че ще е лесно да се купят тия техники, но се оказа, че не е така, а и доста почетох за някой марки и направо съм изненадан какви работи се случват на 2/3 годишни уреди :shock: ценово БОШ мога да си позволя, а Миеле не за съжеление. За испанските фирми ме разубедиха на две места да не ги вземам. Голяма дилема :lol: :lol: :lol:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 11 Яну 2012, 10:31

За съжаление нямам дори познати с Бош, но все пак да не забравяме, че Робър Бош е измислил една голяма част от съвременните електроники :)

Може да ги пробваш, така след време, ще има мнение и за тях :)
Изображение

Принцеса
Аватар
Кара: Е46
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: кипра бамбина...

Мнение от momicheto » 11 Яну 2012, 16:32

вземай каквото ти хареса,нали имат гаранция
а за либхер съм съгласна,че е добър :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата