Препоръчайте ми джип . . .

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 31 Яну 2006, 2:21

По темата както казаха по-нагоре съфорумците Нисан Патрул Много зла машина. Черокито и то не е зле карал съм такова с тоя двигател производство на рено бива си го здраво е.Не знам как вървят тея старите дискавърита на Ланд Ровър ама доколкото чувам и те не са лоши...

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 31 Яну 2006, 2:28

M3CSL написа:Не знам как вървят тея старите дискавърита на Ланд Ровър ама доколкото чувам и те не са лоши...

Скъпи са иначе заедно с Ландкрузер и Гкласата са много добри джипове.. ма са цифра..

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 31 Яну 2006, 2:31

ge_a написа:
BMW8 написа:ако си мислиш че Уазката е най-проходимата определено си се излъгал :!:

Не е най, ама само нея съм я виждал да се качва до рилските езера :roll:

А тука си се излъгал, аз сам участвал в качването на SUBARU 4 WD комби, от тия дъртите на Рилски Езера, та зависи колко си луд!!!

Искам да го видя тва :D А в кой сезон? :D
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 31 Яну 2006, 2:35

SlipKnoT написа:
M3CSL написа:Не знам как вървят тея старите дискавърита на Ланд Ровър ама доколкото чувам и те не са лоши...

Скъпи са иначе заедно с Ландкрузер и Гкласата са много добри джипове.. ма са цифра..

Бе верно са цифра ама са друга бира както се вика ;) Особено за Г-класите.. те са единствените мерджани дето ме кефят ;)

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 31 Яну 2006, 2:46

:OT: Извинявам се ма Иво пита: Та тва беше една незабравима вечер, както може да предположиш приятно подпийнали, спорим коя кола е по добра, и стигнахме до момента проходимост и един на масата с прякора "Флинстоун" казва аз мога да се кача на Рилски Езера с вапросното субару, при което ние това не е вазможно, а той е са ше видите, качвайте се в колата и ние не ръсаждавайки нормално, пак и мислейки че се Е***А се качихме и от Самоков та за паничище и от там за Рилски Езера, от тук на там може сам да се сетиш за кви издевателства над колата става дума!!! Но се качихме с 4 човека вътре, горе беше оня Златистия и като ни видя, вика момчета имате едно пиене от мен и ние пихме не по едно а по няколко от него, но това не е важно, важното е че решихме или по скоро флинстоун реши че трябва да си ходим посред нощ, и от там на там прежижяжането беше за роман, в крайна сметка само два калника и изкривен кардан и ние живи и здрави, щот аз си мислих че няма да оцелеем!!! :)
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата