Честито на БМВ Форума
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: Честито на БМВ Форума
Честити 10 години на форума, надявам се след още 10 години още да го има този форум!
Въпреки че като почнах да пиша бях млад и зелен и много хора ми се дразнеха на глупостите и ме гонеха не съжалявам че останах защото успях да се запозная с готини хора.
Благодарности към хората отговорни за този форум.
Въпреки че като почнах да пиша бях млад и зелен и много хора ми се дразнеха на глупостите и ме гонеха не съжалявам че останах защото успях да се запозная с готини хора.

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
И аз искам да изкажа благодарност към екипа създал този форум и на хората които отделят от личното си време за да може да е подреден и добре устроен форума (което е една много трудна задача).Като отворя лаптопа това е първия сайт който посещавам...и изобщо когато съм в нет-а винаги съм на линия и тук...адски много полезна информация...адски много колеги готови да помогнат...адски сплотен "екип" сме ако мога така да го нарека.Макар,че не познавам почти никой лично от тук има адски печени и човечни хора,които в днешния свят са голяма рядкост...
Честит празник на форума,на основателите,на екипа който се грижи за него и на нас потребителите
Честит празник на форума,на основателите,на екипа който се грижи за него и на нас потребителите

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
rado_rf написа:Баси как мина времето. Помня когато, ме приемаха за член на клуба. Ллеле колко отдавна беше. Помня и Любо, кака го карах с патериците за прием в клуба. Какъв денс обади тогава с патериците и Петето на Еко-то.
Помниш ли Любоооо??? Абе, къде е Петето???
Голяма лудница беше

Петето доколкото знам е някъде по щатско, но не знам до колко ми е достоверна информацията

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Благодаря на хората отговорни този форум да съществува.
Благодаря на всички вас - членовете на този форум, че възпитахте в мен любовта към тази марка.
Толкова нощи са останали безсънни заради манията по този форум. Фактут че тук хората са радушни и те приемат като равен кара всеки нов член да да разпалва своето любопитство.
ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ !

Благодаря на всички вас - членовете на този форум, че възпитахте в мен любовта към тази марка.
Толкова нощи са останали безсънни заради манията по този форум. Фактут че тук хората са радушни и те приемат като равен кара всеки нов член да да разпалва своето любопитство.
ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ !

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Честито, колеги!
Радвам се, че го има този полезен форум, свързващ толкова готини хора, споделящи болезнената ни страст-БМВ!
СИЛА СМЕ!!!

Радвам се, че го има този полезен форум, свързващ толкова готини хора, споделящи болезнената ни страст-БМВ!

СИЛА СМЕ!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Честито и от мен, доста хора тук ми липсват от години, за съжаление.............
only rear wheel drive
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
bmw maniqk ivo bmw написа:Честити 10 години на форума, надявам се след още 10 години още да го има този форум!
Като изключим това че не съм гонен,всичко друго мисля и аз !
Евала на хората създали форума,и на всички които се грижат за него !
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
laviatan написа:Доста по-късно съм регистриран от писалите преди мен в тази тема , но мога да кажа едно - много приятели имам от тук и всички са толкова точни ,че на тях мога повече да разчитам от много други познати с които съм израснал даже...
Марката е една , манията е една -форума също .
Пожелавам на всички /както и на форума/ да сме живи и здрави и следващата такава тема да е за 20 годишнината![]()
Имам няколко емблематични момента свързани с марката , които не се забравят.
Първия - за пръв път да се докосна до магията бмв
Втория - за пръв път да съм зад волана на бмв
Третия когато се регистрирах тук и се шашнах от огромното разнообразие на информация , готините юзъри а после и самите колеги отговарящи на никовете![]()
Благодаря от името на всички на основоположника , както и на неуморния екип които помага и вдъхва живот на втория ми дом
Това ма разчуства, както и някой от другите постове

Честито на всички фенове

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Azrail
- UFO Pilot
-
Онзи ден си разглеждах старите спомени (във вид на секви стари и сантиментални бумаги) и си открих молбата за членство в оригинал
Велики години бяха, които, за жалост, май няма да се върнат, ма гледаме напред и това е... Може и по-хубави да дойдат 

MORE BEER!
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Все още помня като се регистрирах в форума бях на ограничен трафик на интернета и голямо каране беше с сестрата че постоянно изразходвах трафика
Нямаше по яко нещо от това да се прибера от даскало и да влезна в форума да чета доста стойностни постове и сега се сетих имаше един човек мисля че Бавареца му беше ника имаше уникална Е21-ца с турбо 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
M-TEAM написа:Все още помня като се регистрирах в форума бях на ограничен трафик на интернета и голямо каране беше с сестрата че постоянно изразходвах трафикаНямаше по яко нещо от това да се прибера от даскало и да влезна в форума да чета доста стойностни постове и сега се сетих имаше един човек мисля че Бавареца му беше ника имаше уникална Е21-ца с турбо
кире бавареца,уникален все същата сила е, но вече по щатско

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3