Геймъри това е за вас :)
Модератор: Общи модератори
Re: Геймъри това е за вас :)
Counter-strike всички версии до 1.6.От както я има.Няма такова зарибяване,а вече доста години минаха.
Жената ми вика,че съм като децата ма това си е нейна работа. 

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
охоооо, кога викате ще играеме дота
иначе сега се зарибих по травиан
, ама те става за в работата

иначе сега се зарибих по травиан

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Цели 3 страници и никой не спомена GRID. Според мен това е една уникална игра и който не я е играл да я дърша веднага. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Jim Beam написа:Bъ3eLa_csl написа:vicho написа:Diablo I и II + Expansion
с нетърпение чакам 3-ката вече 11-ста година![]()
![]()
------------------------
По темата :Цъкам Race driver GRID от време на време много манияшка
За мен най-добрият рейсър
b0bituy написа:Цели 3 страници и никой не спомена GRID. Според мен това е една уникална игра и който не я е играл да я дърша веднага.
Спомената е колега , не гледаш

- Azrail
- UFO Pilot
-
World of Tanks я играем 5-6 човека, но така и не ни стигат хора да си направим клан и да си правим platoon-и. Та - пишете, можем да измислм нещо.
Иначе игри играя още от времето на Raptor (едно самолетче, дето можеше да си купуваш и ъпгрейдваш оръжията, велико беше), Волфенщайн, Дуум... После първите титани в опитите за 3D шуутъри и екшъни - Duke Nukem, Comanche 3 и така нататъка. После Близард като се включиха в гейм-индустрията, нещата се промениха много и те поставиха една доста висока летва, които другите да гонят. Игри мога да изброявам доста, почти всеки жанр е излъчил поне една игра, която си заслужава вниманието, макар и да е по-старичка.
Иначе игри играя още от времето на Raptor (едно самолетче, дето можеше да си купуваш и ъпгрейдваш оръжията, велико беше), Волфенщайн, Дуум... После първите титани в опитите за 3D шуутъри и екшъни - Duke Nukem, Comanche 3 и така нататъка. После Близард като се включиха в гейм-индустрията, нещата се промениха много и те поставиха една доста висока летва, които другите да гонят. Игри мога да изброявам доста, почти всеки жанр е излъчил поне една игра, която си заслужава вниманието, макар и да е по-старичка.
MORE BEER!
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
още един глас за Diablo 2 Exp
а и доста безсънни нощи съм прекарал и покрай ultima online
а и доста безсънни нощи съм прекарал и покрай ultima online

6>4
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Prince of Persia - Първата игра, която видях през живота си. Оттогава съм фен на MS-DOS и 16 битовите компютри, още си държа един лаптоп с 486 и поцъквам отвреме на време принца 
Test Drive 2 - другата ми любима игра от времето на доса.
Worms Armageddon и World Party - събирахме се постоянно да я играем. По-късно излезе същата за нокиите със симбиан - играехме я по време на час през блутуут
NFS Porsche - най-доброто NFS.
NFS Underground 2 - тунинг мания! Смуличка, шарениика, спинъри, кристални стопове и овчи очи - всичко тръгна оттам
и като фен на карането, двете ми ол-тайм фейвъритс:
Live For Speed - един от най-добрите рейсинг симулатори. Заради нея си взех волан, но се оказа че с менте не става, после друг, после трети... и така до Logitech G25. Кеф ти грип, кеф ти дрифт
GT Legends - същото като горното, но за ретро фенове. Има десетки свободни писти и коли за добавяне - Нордшлайфе
, рали етапи, планински, BMW CSL Turbo, Porsche 935, 2002 Алпина и тн. Изисква много умения за вкарване на колите в пътя и е голям фън.

Test Drive 2 - другата ми любима игра от времето на доса.
Worms Armageddon и World Party - събирахме се постоянно да я играем. По-късно излезе същата за нокиите със симбиан - играехме я по време на час през блутуут

NFS Porsche - най-доброто NFS.
NFS Underground 2 - тунинг мания! Смуличка, шарениика, спинъри, кристални стопове и овчи очи - всичко тръгна оттам

и като фен на карането, двете ми ол-тайм фейвъритс:
Live For Speed - един от най-добрите рейсинг симулатори. Заради нея си взех волан, но се оказа че с менте не става, после друг, после трети... и така до Logitech G25. Кеф ти грип, кеф ти дрифт

GT Legends - същото като горното, но за ретро фенове. Има десетки свободни писти и коли за добавяне - Нордшлайфе

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Kefche.com 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Вече нещо ми мина мерака за игри,иначе едни от любимите ми заглавия са Gran Turismo,имам ги от 1 до 4,там ми бяха първите стъпки в игрите с коли.Също така NFS Hot Pursuit 2,голям кеф да карам Е39 М5 в черно и да си фантазирам,че съм мафиот
,доста пуцах Grid в мрежата,ама ми се прецака профила и не ми се занимава вече.Обаче най на сърце ми е Gta Vice City,дали защото 80те години са ми много любими,нищо че съм набор 94
,много ми е носталгична тая игра,дори имам световни постижения на нея:
800 човека прекарани на един път с таксито: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2308 ... 0BANOn.BMP http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2386 ... l8vGPk.BMP
1300 човека общо закарани с таксито и спечелени 7119327 кешовица: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2572 ... n9PM5D.BMP
1000 човека закарани с линейката : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2779 ... jmbHAK.BMP
Тука малко кантари с мотора,ама не е световен рекорд,макар че ,ако се хвана може и да го гътна:
Това е доказателство човек с какви глупости може да се занимава,когато няма какво да прави.

800 човека прекарани на един път с таксито: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2308 ... 0BANOn.BMP http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2386 ... l8vGPk.BMP
1300 човека общо закарани с таксито и спечелени 7119327 кешовица: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2572 ... n9PM5D.BMP
1000 човека закарани с линейката : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2779 ... jmbHAK.BMP
Тука малко кантари с мотора,ама не е световен рекорд,макар че ,ако се хвана може и да го гътна:

Това е доказателство човек с какви глупости може да се занимава,когато няма какво да прави.

Последна промяна SPEED_GABROVO на 31 Яну 2012, 19:11, променена общо 1 път
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Call of duty
Medal of honor
Transport tycoon
Suffering
Neverhood
Quake
Day of tentacle
Machinarium
Prince of persia
Max payne
Incredible machines
Sanatarium
LBA 2
Ugh!
Loom
Indiana jones 2
Earthworm jim
Medal of honor
Transport tycoon
Suffering
Neverhood
Quake
Day of tentacle
Machinarium
Prince of persia
Max payne
Incredible machines
Sanatarium
LBA 2
Ugh!
Loom
Indiana jones 2
Earthworm jim
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
God of War...всичките, просто такава игра няма!!!
иначе StarCraft и StarCraft2 както и Red Alert.
иначе StarCraft и StarCraft2 както и Red Alert.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3