Някой летял с Turkish Airlines?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Някой летял с Turkish Airlines?
Може би това е най-добрата или една от най-добрите авиокомпнаии в света. Страхотно обслужване невероятно меню дори в Economy class. Летял съм Тирана - Истанбул с тях , не могат да се сравнят с алиталиа , бг еър и тн. Иначе видях някой пишеше за закъснения и тем подобно - летището Ataturk в Истанбул е огромно и просто в много случай закъснението е непредвидимо понякога се рулира и чака по 30мин на земята.. Видях спорове за Мд80ката - много е дърт но е комфортен, само да не си отзад че ще оглушееш 
ЕДИТ; за картата доста фирми пишат че я искат при чек-ин но никога досега не са ми я искали

ЕДИТ; за картата доста фирми пишат че я искат при чек-ин но никога досега не са ми я искали

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
За мен Emirates Airlines са най-добрите откъм обслужване и комфорт...вътре все едно си в 5 звезден хотел.
За картата - мисля, че служи като документ за самоличност при някои авиолинии, но не съм много сигурна, до сега не са ми я искали.
Само на мен ли ми харесват Бг Еър
и най-вече сандвича 
За картата - мисля, че служи като документ за самоличност при някои авиолинии, но не съм много сигурна, до сега не са ми я искали.
Само на мен ли ми харесват Бг Еър

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
cod-cdbp написа:kemakozeE36 написа:А па ако искаш всичко да е на ниво пътувай с Lufthansa
Това и аз го подкрепям![]()
2 пъти съм летял с тях. Е, наспах се като в нас, хапнах като при баба и се нагледах на гаджета.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
ogata написа:cod-cdbp написа:kemakozeE36 написа:А па ако искаш всичко да е на ниво пътувай с Lufthansa
Това и аз го подкрепям![]()
2 пъти съм летял с тях. Е, наспах се като в нас, хапнах като при баба и се нагледах на гаджета.
Aз като говоря не приказвам

anttonev написа:Днес ми "гепиха" дебитната карта и сега се сещам че пише че искат картата да се представи на летището при check-in. И сега като ми издадът нова карта, тя няма да е със същия номер като тая, с която съм направил плащането и става едно мазало. На вас искаха ли ви картата, с която сте направили плащането? За e-ticket става въпрос.
Не ми се е случвало да ми искат карта, ама не ми се е и случвало да купувам билети с карта винаги съм ги взимал през агенция за самолетни билети.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3