Някой летял с Turkish Airlines?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Някой летял с Turkish Airlines?

Мнение от slav4o1 » 03 Мар 2012, 12:18

Може би това е най-добрата или една от най-добрите авиокомпнаии в света. Страхотно обслужване невероятно меню дори в Economy class. Летял съм Тирана - Истанбул с тях , не могат да се сравнят с алиталиа , бг еър и тн. Иначе видях някой пишеше за закъснения и тем подобно - летището Ataturk в Истанбул е огромно и просто в много случай закъснението е непредвидимо понякога се рулира и чака по 30мин на земята.. Видях спорове за Мд80ката - много е дърт но е комфортен, само да не си отзад че ще оглушееш :mhihi:

ЕДИТ; за картата доста фирми пишат че я искат при чек-ин но никога досега не са ми я искали :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 03 Мар 2012, 16:19

За мен Emirates Airlines са най-добрите откъм обслужване и комфорт...вътре все едно си в 5 звезден хотел.

За картата - мисля, че служи като документ за самоличност при някои авиолинии, но не съм много сигурна, до сега не са ми я искали.

Само на мен ли ми харесват Бг Еър :lol: и най-вече сандвича 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 03 Мар 2012, 16:34

cod-cdbp написа:
kemakozeE36 написа:А па ако искаш всичко да е на ниво пътувай с Lufthansa

Това и аз го подкрепям :yes: :smoke:

2 пъти съм летял с тях. Е, наспах се като в нас, хапнах като при баба и се нагледах на гаджета. :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 03 Мар 2012, 20:44

ogata написа:
cod-cdbp написа:
kemakozeE36 написа:А па ако искаш всичко да е на ниво пътувай с Lufthansa

Това и аз го подкрепям :yes: :smoke:

2 пъти съм летял с тях. Е, наспах се като в нас, хапнах като при баба и се нагледах на гаджета. :yes:

Aз като говоря не приказвам ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 04 Мар 2012, 2:15

anttonev написа:Днес ми "гепиха" дебитната карта и сега се сещам че пише че искат картата да се представи на летището при check-in. И сега като ми издадът нова карта, тя няма да е със същия номер като тая, с която съм направил плащането и става едно мазало. На вас искаха ли ви картата, с която сте направили плащането? За e-ticket става въпрос.

Не ми се е случвало да ми искат карта, ама не ми се е и случвало да купувам билети с карта винаги съм ги взимал през агенция за самолетни билети.

Предишна

Назад към Извън Темата