Гуми Event

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E30М52B28
Мечтае да кара: Ty-154

Re: Гуми Event

Мнение от DynoDigital » 02 Окт 2013, 22:27

EVENT гумите се произвеждат от LINGLONG :bchug:
(00==ОО==00)

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 03 Окт 2013, 7:20

Колеги някои да спомене нещо за Lassa? :oops:
Тази зима ще ми е първа с автоматик и съм пред голяма дилема за избора на зимни гуми :confused:
17-ки ми трябват :oops:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 03 Окт 2013, 7:28

Hito написа:Колеги някои да спомене нещо за Lassa? :oops:
Тази зима ще ми е първа с автоматик и съм пред голяма дилема за избора на зимни гуми :confused:

Ако си с 330д от подписа + 17-ки + автомат изборът е един: хубави нови гуми: Континентал, Гудиър.....
:yes:

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 03 Окт 2013, 7:32

barty написа:

Ако си с 330д от подписа + 17-ки + автомат изборът е един: хубави нови гуми: Континентал, Гудиър.....

С туй нЯщо съм........ :confused:
Преди време съм карал Lassa ,но на ръчка и бях мноооооооого доволен,и не знам сега на автомата как ще се представят.......евентуално :confused:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 03 Окт 2013, 8:28

За зимни гуми са много добри Gislaved имат доста голям грайфер около 9-10мм и много мек каучук
Continental Aktiengesellschaft
Central Brand Management Gislaved
Büttnerstraße 25
D-30165 Hannover

Пише ,че ги проезвеждат в Германия :yes:

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 03 Окт 2013, 13:19

Твърдо не китайски и според мен! Има евтини европейски марки подразделения на мишелин, дънлоп и тн големи марки, които са си много читави като качество, просто не плащаш за марката. Ласата също са добри гумета, доста време карах с такаива зимни и съм доволен.

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 03 Окт 2013, 13:26

Я, тая тема сега я виждам. И понеже няколко месеца лятото изкарах със задни EVENT 235/45/17...да си кажа :arrow: бягайте далече. Само леко да захладнее и задницата си ходи където поиска. А на мокро вече си като на кънки. Не стават.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 03 Окт 2013, 14:30

Турска шитня. Даже китайските са по-добре от тея боклИци :mhihi: Въобще не взимай подобен боклук.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Окт 2013, 14:40

Шитня, произвеждана от Бриджстон и Сабанчъ холдинг, които имат най-модерните заводи за всичко в Турция и финансират университет... :winky:
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 03 Окт 2013, 15:18

Именно на такова мислене разчитат и комшиите при рекламиране на шитните си :mhihi:

В Турция и Кастрол се произвежда, и Форд, и Рено, и Фиат и т.н. и всичко е във все модерни заводи. Ти би ли си купил който и да е продукт от тези + още стотиците неизброени марки/фирми/компании, но с щампа Made in Turkey? Aз не бих ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 03 Окт 2013, 15:32

Защо не би купил, колега?
Базирал ли си мнението си дори на 1 обективен факт или на чутото от разни недостоверни източници?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 03 Окт 2013, 16:09

Babuna написа:Защо не би купил, колега?
Базирал ли си мнението си дори на 1 обективен факт или на чутото от разни недостоверни източници?

За да се обоснова трябва да изпиша фермани. Long story short - гуми Ласса, компютри Кеспър и Експер, електроника Вестел и Арчелик, коли Форд, Фиат, Рено и т.н. не струват. Някои от продуктите са мейд ин чайна с етикет на дадената турска марка, някои са чисто турско производство. Общото за всичките - евтини боклуци, предназначени за два типа хора - бедни и търсещи най-евтиното и тъпи такива, на които им се втълпява, че от родното производство по-добро няма. Тва е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Окт 2013, 16:26

taratora написа:...

Мнението ти за турските стоки е останало от началото на 90-те...
Бил ли си в турски завод??? Бил ли си в Турция изобщо?
Гарантирам ти, че турското производство е много класи над българското например, което е тиражирано като невероятно...
И не са само рено, фиат и т.н. произвеждани в Турция.
BMW, мерцедес, ауди - половината им компоненти се правят в Турция.

За Сабанджъ холдинг какво да говорим - активи за 170 милиарда, 60 000 служители... Компания с активи 3 пъти повече от БВП на България сигурно произвежда най-големите боклуци...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 03 Окт 2013, 16:48

drago_pavlov написа:Мнението ти за турските стоки е останало от началото на 90-те...

Така си мислиш, защото си гладен дето се казва :mhihi:

drago_pavlov написа:Бил ли си в турски завод???

Щом съм ти писал, че всички са модерни ти как мислиш :mhihi:

drago_pavlov написа:Бил ли си в Турция изобщо?

Почти всеки месец съм в Истанбул. В най-лошия случай през месец. Брои ли се :mhihi:

drago_pavlov написа:Гарантирам ти, че турското производство е много класи над българското например

Това си е твое мнение. Аз моето съм си го изказал и не съм ангажирал никого с него, за разлика от теб ;)

drago_pavlov написа:И не са само рено, фиат и т.н. произвеждани в Турция.
BMW, мерцедес, ауди - половината им компоненти се правят в Турция.

Аз като каза т.н. имах вредвид наистина т.н., т.е. всички останали. Не знаех, че за теб БМВ, Мерцедес и Ауди не влизат в т.н. :mhihi:

drago_pavlov написа:За Сабанджъ холдинг какво да говорим

Най-добре нищо, щото тука вече 100% мога да ти гарантирам, че изобщо не си наясно кои са Сабанджъ, откъде ги имат тези милиарди и с цената на какво. Не гледай кво пише в Уикипедията и гугъла. Тва е само едната страна на медала ;)

drago_pavlov написа:активи за 170 милиарда, 60 000 служители... Компания с активи 3 пъти повече от БВП на България сигурно произвежда най-големите боклуци...

Толко па като са ти симпатични купувай си турски гуми, турска електроника, турска кола или турски авточасти :mhihi: Не виждам някой да те бие през ръцете да не го правиш :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Окт 2013, 16:53

И за да кажа нещо по същество, карал съм само един комплект гуми Ласа - 14'' зимни, нови от магазина, и след 3 зими се държаха чудесно, после ги дадохме с колата. Много ми се иска в България да се произвеждат такива "шитни" вместо единственият ни завод за гуми да работи, за да продава ток на НЕК, а аз да си купувам Continental с надпис Made in Romania. ;) За китайските гуми съм писал многократно - ако не ви пука за здравето и живота ви, карайте с такива.
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата