Benz SL 63 AMG 2013г. - завръщането
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Benz SL 63 AMG 2013г. - завръщането
Хубав, грозен, въпрос на вкус. Аз обаче залагам, че 30% от живота му през първите 3 години ще премине в сервиз
както всички нови мерцедеси.

колата е уникална, не знам какви ги говорите
видях я в женева и след това по-обстойно в мерцедес велта
изчакайте да видите нещо с очите си преди да го осъждате
а какъв звук вади..
видях я в женева и след това по-обстойно в мерцедес велта
изчакайте да видите нещо с очите си преди да го осъждате
а какъв звук вади..

No bling at the Ring
тва ми звучи малко в стил "плейметката тази година е много грозна", ама никой не би й простил 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
на живо не изглежда никак зле 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:на живо не изглежда никак зле
кой не би се съгласил с теб?
този не е АМГ, но още не мога да се оправя със снимките
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring
spacepl написа:Хубав, грозен, въпрос на вкус. Аз обаче залагам, че 30% от живота му през първите 3 години ще премине в сервизкакто всички нови мерцедеси.
НЯма такова нещо, това е мерцедес!!!

Е.Димитров написа:Витанов написа:Много грозни станаха новите автомобили, направо се чудя какво ще караме след 15на г. пак ли старите каручкина това чудо нема се кача ако ще и 5к. да струва и 3 на 100 да гори
![]()
![]()
![]()
Tе от мерцедес не се целят у сегмента 5к лева.да знаеш
Абе прав си, ама качеството им е за 5к лева разбираш ли.... иначе стрелят високо с хубавия кожен салон и 12 степенния автомат

Мое мнение

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Витанов написа:spacepl написа:Хубав, грозен, въпрос на вкус. Аз обаче залагам, че 30% от живота му през първите 3 години ще премине в сервизкакто всички нови мерцедеси.
НЯма такова нещо, това е мерцедес!!!
Е.Димитров написа:Витанов написа:Много грозни станаха новите автомобили, направо се чудя какво ще караме след 15на г. пак ли старите каручкина това чудо нема се кача ако ще и 5к. да струва и 3 на 100 да гори
![]()
![]()
![]()
Tе от мерцедес не се целят у сегмента 5к лева.да знаеш
Абе прав си, ама качеството им е за 5к лева разбираш ли.... иначе стрелят високо с хубавия кожен салон и 12 степенния автоматбоклуци..!
Мое мнение
бе да ти кажа от 2007ма насам се пооправиха. още имат безумни проблеми за сегмента и парите си ама... кво... то и перфектната жена си има своите моменти

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
spacepl написа:Хубав, грозен, въпрос на вкус. Аз обаче залагам, че 30% от живота му през първите 3 години ще премине в сервизкакто всички нови мерцедеси.
ти колко чисто нови мерцедеса смени , че си така убедителен

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
nightdriver написа:ms написа: ..............
...и сега като и забият dci-то на рено и ще цъфне и ще върже
Специално този мотор не е никак лош. От МБ няма да се минат така лесно ...

Чакам храната ...

alx написа:бе да ти кажа от 2007ма насам се пооправиха. още имат безумни проблеми за сегмента и парите си ама... кво... то и перфектната жена си има своите моменти
Като фен на старите им модели искрено се надявам да се оправят, че след някоя друга година по бедните като нас като си купят Е-класичка на старо да и се радват както едно време се радваха на 124ките и си ги караха на по 800 000км. дръгели без сериозни ремонти.. ама едва ли

с0ри за

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
а аз да попитам - колко от вас са го виждалЕ наживо тоя изключително гаден кенеф
такива приказки слушах и за Е-класата, и за цедката купе, ама наживо само мълчание и после цъкане.....

такива приказки слушах и за Е-класата, и за цедката купе, ама наживо само мълчание и после цъкане.....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Механджията написа:...такива приказки слушах и за Е-класата, и за цедката купе, ама наживо само мълчание и после цъкане.....
шЪ мЪ 'звиняваш, ама Е-класата си е грозна отвсякъде

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ms написа:Механджията написа:...такива приказки слушах и за Е-класата, и за цедката купе, ама наживо само мълчание и после цъкане.....
шЪ мЪ 'звиняваш, ама Е-класата си е грозна отвсякъде
И аз така виках , когато и гледах снимките от нета . На живо е супер красива кола . Комшиите са с такава , май с някакъв АМГ пакет - наситина красива кола . Вътре е малко старомодно оформено но изглежда много , много скъпарско .
нищо скъпарско не виждам в това отзад да изглежда като Соната от 2004

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
AngelG написа:spacepl написа:Хубав, грозен, въпрос на вкус. Аз обаче залагам, че 30% от живота му през първите 3 години ще премине в сервизкакто всички нови мерцедеси.
ти колко чисто нови мерцедеса смени , че си така убедителен
Ами не аз ама много близък приятел със джиБ за 300 хиляди лева го продаде точно преди да му изтече гаранцията, че го достраша да го кара след това, като видя какво е преди това

ПС: Ти лично трябва ли да паднеш от третия етаж за да разбереш, че е неприятно?
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5