Турския език - втори официален език в България !
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
ТОВА Е НА главния ПЪТ ЗА РУСЕvas2308 написа:madpetio написа:На мен скоро ми се случи следното...
тръгвам да влизам в ресторант в северо-източна БЪЛГАРИЯ и ми казват че ресторанта е турски и не сервират на БЪЛГАРИ![]()
Вече сме си под робство!!!
Я го кажи този ресторант къде е ? Голям шум дигнаха журналистите за едно заведение къдетъо отказали обслужване на циганин - къде са тези журналисти сега - дай да им покажем този ресторант![]()
![]()
Аз ако бях в ресторанта нямаше да изляза щях да седна и да чакам поне 1 час да видим ще сервират ли и да се направя че се обаждам на познат журналист.
![]()
![]()
малко преди Русе вляво има горичка
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Стига глупости кой ще им даде техния ез. да стане 2-ри ез. в Балгария.
= 

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
- lexus LS430
- Потребител
-
6том АТАКА и кмета на София са с нас , проблем4ето 6те бъде ре6ено . Ако трябва и реки от кръв 6те се леят , но няма да допуснем такава гнусотия да се слу4и и в БЪЛГАРИЯ 

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Аре кой не му харесва да си ходи. В България на български
. Кво е това новини на турски
ебати чувствам се чужденец в собствената си държава. То ако всяко малцинство си иска езика, новини, ефирно време каква държава сме ние
Само бой за тия и на който не му харесва да си събира багажа и вънка 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Днес четох статия вьв весник труд, че имало само кам 100-на подписа Но продължавали да сабират и до момента са сабрани около 6500 подписа в отделните общини.Дано парламента не се размекне и не одобри искането. 

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Абе хора престанете да се палите. Няма никакъв шанс това да се случи. А тези репортажи са манипулативни, както се каза по-горе. Ако се интересувате от футбол сравнете го с новините за трансферите. Непрекъснато наши играчи са спрягани за трансфери в не знам какви си отбори и т.н., но си остават по старите в 90% от случаите. Търсят се сензации разни и докато има хора, които да им се връзват ще продължават глупостите.

Абе това са глупости! Никой не иска турски за втори национален та дори и турците. Те и новини не искаха ... Пък тея новини в тях няма нищо скрито всичко казано на турски си го пише и на български и на всичкото отгоре са си приумица на ДПС, начин да покажат "силата " си. И не виждам пък какво толкова ви дразнят след като никой не ги гледа дали ги има или не все тая и на мен ми я все тая. А що не се дразните от филмите например? Ми че те 90% са на английски!
Цялата работа е просто спекулация! Плод на болни мазъци! И тръгнали ми някакви комплексарчета да се палят и репчат ми като си такъв патриот бъди патриот и като си изхвърляш боклука и си изпълняваш гражданските задължения!
Тъй че аре стига глупости да си гледаме живота и да не гледаме как да прецакваме така любимата на всички ни майка БЪЛГАРИЯ.
Цялата работа е просто спекулация! Плод на болни мазъци! И тръгнали ми някакви комплексарчета да се палят и репчат ми като си такъв патриот бъди патриот и като си изхвърляш боклука и си изпълняваш гражданските задължения!
Тъй че аре стига глупости да си гледаме живота и да не гледаме как да прецакваме така любимата на всички ни майка БЪЛГАРИЯ.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
В България сме и езика трябва да бъде само един и това да бъде българският.Турците на сапун.
Niki Lauda
ВМРО!!! Те с на ход, срещу такова безумие! не Атака!
Лично аз веднага бих разписала подписка - ПРОТИВ! Турците вън от България! И личните им карти върнати в МВР за претопяване. Да си заминават при братовчедите си! На личните им карти на тия "турци" пише - българин...
Без коментар!
Лично аз веднага бих разписала подписка - ПРОТИВ! Турците вън от България! И личните им карти върнати в МВР за претопяване. Да си заминават при братовчедите си! На личните им карти на тия "турци" пише - българин...
Без коментар!
Да караш Peugeot е страст!
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5