Разстреляха Иван Тодоров - Доктора
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Гост
-
жалко за човека беше добър и грижовен баща ... а и пред нарастващата епидемия от птичи грип всеки доктор би бил от полза да се справим по бързо с бедствието
ше кажат ама нали наеш после ...
бтв някои знае ли още колко от по известните имена останаха живи ?
освен маргините някои друг има ли ... даже може да си напраим облогче кога ще доиде и техния ред
Лека нощ и всичко най-добро....
Най грозното е, че след като го убиха всички почнаха да разправят той бил човек на този на онзи и на не знам кои си още!!! Ми мааму до де беше жиф що не казахте че власта е зад него, а ся когато го няма, всички сме такива подлизурковци дет ги е страх да кажат истината и за тва скоро това нема да се сварши!!!
освен маргините някои друг има ли ... даже може да си напраим облогче кога ще доиде и техния ред

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Re: Разстреляха Иван Тодоров - Доктора
Терзийски написа:Убитият в “Лозенец” мъж е Иван Тодоров .....
Не можах да спя заради това - толкова добър човек - отдаден на обществото....
ge_a написа:Ми мааму до де беше жиф що не казахте че власта е зад него, а ся когато го няма, всички сме такива подлизурковци дет ги е страх да кажат истината и за тва скоро това нема да се сварши!!!
е, това например е публична тайна...
в.к "Сега"Той бе смятан за една от водещите фигури в контрабандата, заедно със Самоковеца и Киро Японеца. През април 2003 г. оцеля при атентат, при който бе взривен бронираният му мерцедес. Малко сред това в пресата се появиха снимки, на които той играе карти на яхта в Монако с тогавашните министри Милен Велчев, Пламен Петров и депутата Мирослав Севлиевски.

Милен Велчев (например) беше външен министър на България, че се кандидатира за кмет на София през 2005 г.... та кучето си лаеееееее, кервана си вървиии... дали сега ще го коментираме или приживе, всеки си прави квото си иска, а ние само броим жертвите, като странични наблюдатели

аве, къде е оня списък с убийствата от последните 2-3 години... да видим колко е набъбнал?
Да караш Peugeot е страст!
bam-bam написа:жалко за човека беше добър и грижовен баща ... а и пред нарастващата епидемия от птичи грип всеки доктор би бил от полза да се справим по бързо с бедствиетоНай грозното е, че след като го убиха всички почнаха да разправят той бил човек на този на онзи и на не знам кои си още!!! Ми мааму до де беше жиф що не казахте че власта е зад него, а ся когато го няма, всички сме такива подлизурковци дет ги е страх да кажат истината и за тва скоро това нема да се сварши!!!
освен маргините някои друг има ли ... даже може да си напраим облогче кога ще доиде и техния ред![]()
Златко Баретата,Киро Japana, и още сумати които си въртят далаверките а ние не сме и чували за тях![]()
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Братята Красимир и Николай Маринови – Маргините засега не са били разпитвани за убийството на Иван Тодоров-Доктора. За БНР следователят по делото срещу Маргините Андрей Цветанов не отрече, че от двамата мъже могат да бъдат изискани обяснения за покушението.
www.focus-news.net
www.focus-news.net
оцф-0фля
дрън-дрън та пляс. преди 5 минути ме преджобиха /куките/ се едно съм некъф престъпник
дано по-скоро да хванат "неизвестния" убиец

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ge_a написа:Най грозното е, че след като го убиха всички почнаха да разправят той бил човек на този на онзи и на не знам кои си още!!! Ми мааму до де беше жиф що не казахте че власта е зад него, а ся когато го няма, всички сме такива подлизурковци дет ги е страх да кажат истината и за тва скоро това нема да се сварши!!!
П.С. Това от мен, и е мое мнение !!!
Хехе, тия неща са обществена тайна, даже по вестниците пише кой какъв е, с какво се занимава, за кого работи, къде отиват парите и т.н. Даже и без детайли, схемите ги има по вестниците. Само "официалните" лица са като трите мамуни "не видях, не чух, не знам"... И обяснението за това го има по вестниците, ама голяма работа... Европа ли?

Never mistake motion for action...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
bam-bam написа:бтв някои знае ли още колко от по известните имена останаха живи ?
освен маргините някои друг има ли ... даже може да си напраим облогче кога ще доиде и техния ред![]()
....
Аз май се сещам коя ще е следващата мишена

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: оцф-0фля
те за друго са те джобилиОФИЦИАЛЕН написа:дрън-дрън та пляс. преди 5 минути ме преджобиха /куките/ се едно съм некъф престъпник![]()

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
X-citer написа:bam-bam написа:бтв някои знае ли още колко от по известните имена останаха живи ?
....
Аз май се сещам коя ще е следващата мишенаПак са двама братя, които напоследък доста се скриха от публичния живот
Или някой партиен лидер с пи*ка кабрио

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
PROSTAKA написа:Bimmer написа:И са к'во ша праи'м без доктора![]()
![]()
![]()
Ша си го преместим в другия крачол![]()
джобен тенис,

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
GIORCETO написа:Cobra написа:Не ви прави чест тая тема с тия коментари на всичките!!!
Ти как се обади се едно е работил за тебе или тряя му сваляме шапка за нещо ...
А ти надявам се че не ми се правиш на хитър?
Само щИ кажа че за споминал се човек или добро или нищо,
.....та затова в спорове не ми се влиза с остроумни тийнове

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
GIORCETO написа:Cobra написа:Не ви прави чест тая тема с тия коментари на всичките!!!
Ти как се обади се едно е работил за тебе или тряя му сваляме шапка за нещо ...
А ти надявам се че не ми се правиш на хитър?
Само щИ кажа че за споминал се човек или добро или нищо,
.....та затова в спорове не ми се влиза с остроумни тийнове

60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4