Как са нещата в UK и Ирландия?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Как са нещата в UK и Ирландия?
xpl0d написа:acho.rs написа:xpl0d написа:acho.rs написа:За да се нанесеш в квартира ти искат около 1200 евро депозит и още толкова за първия наем.
![]()
![]()
Еб*м ти и квартирите, тез хептен са полудели
Защо - много ли ти се вижда ? За тия пари получаваш или 2 етажна къща или 3стаен апартамент , пълно обзавеждане , плазми , кожени канапета и тн . 4 човека спокойно живеят в нещо подобно , което прави 300 евро на човек . Депозита го връщат . Те караваните дет ти текат на главата не са много по-евтини
Там е работата, че не ми трябва нито двуетажна къща нито 3-стаен апартамент. С чужди хора съм живял достатъчно, докато бях студент и сега въобще не ми се живее с някой външен. На мен ми трябва едностаен някакъв, обзаведен нали с всичкото му там. Но като гледам подобна квартира с разходите надали ще е нещо под 500-600 евра, което обезсмисля иначе нелошите заплати.
Това никъде няма да ти е по-малко от 600 евро , освен в някое шотландско забутано селце ...
Ти мислиш да се установяваш да живееш там или да изкараш кинти и да се върнеш . Защото ако е 2рото то е в остро противоречие с желанито за самостоятелно жилище

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е, няма как да зная. Ако ми хареса оставам, ако не ми хареса се махам.

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Ако си САМ в стая, но делиш една КЪЩА - пак имаш лично пространство и, ако искаш, спокойно може и да не се засичаш с другите в къщата. Само за пералнята, печката и хладилника евентуално ще имате допирни точки
Според мен това е добър вариант - аз лично засичах съквартирантите си доста рядко, а живеех с още 7 човека! Главно докато ползвах фурната разменяхме 2-3 приказки
(Е, и с банята е малко на смени и на изчакване...) Аз лично мисля, че като за начало е добре - хем да се запознаеш с хора и да имаш компания, хем да се ориентираш в страната и града, и хем докато си намериш работа ще ти е по-евтино:) И след това ще прецениш кое те устройва повече и дали искаш да си сам или с други хора, както и къде точно в града искаш да имаш квартира. Защото гледайки Дъблин на карта е едно, ама като поживееш малко и свикнеш с нещата става по-различно.
Но така или иначе решението си е твое

- xpl0d
-
-
Pisobella написа:Ако си САМ в стая, но делиш една КЪЩА - пак имаш лично пространство и, ако искаш, спокойно може и да не се засичаш с другите в къщата. Само за пералнята, печката и хладилника евентуално ще имате допирни точкиСпоред мен това е добър вариант - аз лично засичах съквартирантите си доста рядко, а живеех с още 7 човека! Главно докато ползвах фурната разменяхме 2-3 приказки
(Е, и с банята е малко на смени и на изчакване...) Аз лично мисля, че като за начало е добре - хем да се запознаеш с хора и да имаш компания, хем да се ориентираш в страната и града, и хем докато си намериш работа ще ти е по-евтино:) И след това ще прецениш кое те устройва повече и дали искаш да си сам или с други хора, както и къде точно в града искаш да имаш квартира. Защото гледайки Дъблин на карта е едно, ама като поживееш малко и свикнеш с нещата става по-различно.

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Ами съобразяване си е, да. Ама поне си сам в стая и имаш лично пространство някакво. И най-вече - излиза ти по-евтино
И имаш компания за по една бира и приказки!
Ти сам си прецени дали да даваш по 1000 евро за квартира, сметки и пътни разходи си струва. Че може и доста повече да ти излезе.

Ти сам си прецени дали да даваш по 1000 евро за квартира, сметки и пътни разходи си струва. Че може и доста повече да ти излезе.
- xpl0d
-
-
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3