Докъде стига простотията във един форум

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 27 Фев 2006, 18:49

Aleks написа:
xenon написа:По въпроса с този Ати единствения ми коментар е, че има хора, които наистина са фенове на нещо си (автомобил, марка еди-кво си, отбор...), но тези, които се вманиачават до таква степен са направо болни ;) И аз обичам БМВ, може би е на първо място в моята собствена класация, ама чак пък толкова...айде моля ви :roll: :kuku:

И аз като Ати съм фен и то болен фен .И като се съберат няколко такива болни фенове имат форум и правят събори дето в тунинга не сте си и помисляли :twisted:
И като гледам маи нямаш работа тук ? :ahah:

Ами банни ме като нямам работа тук ;) Принципно няма да изгубя кой знае какво :roll: Аз и без това пиша рядко тук... :roll: Но това не е въпроса :confused: Ето, опитах се да ви изкажа по цивилизован начин моето мнение по въпроса и ти веднага се пръкна и почна да ми мутрееш... :roll: А ти като си болен фен има специализирани заведения за такива хора, посети някое такова и може и да те оправят ;)
Виж са съборите в тунинг.бг форума си прав. Айде ти ми обясни как и къде да съберем, нека бъдат, 10,000 човека ???????????
Май не схващаш целта, заради която изобщо си губя времето да пиша тук в момента, а? Май не прочете, че това, което се опитвам да ви кажа е, че НЕ ВСИЧКИ в онзи форум са идиоти, а?
Надявам се хората, които знаят за какво става въпрос по принцип ще ме разберат и ще се спрат, другите, които продължават да плюят ще си останат същите тъпаци като онези в нашия форум ;)
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Фев 2006, 18:59

Аз мисля,че на такива постове по другите форуми не трябва да се чувства никой длъжен да пише/отговаря тук,защото стават едни ненужни разправии :idea:
Когато човек е убеден в нещо,каквото и да му говорят на него му е все едно,просто усмихва се "протоколно" обръща се на другата страна и си продължава по пътя ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Фев 2006, 19:19

Ето за това не посещавам тоя тунинг форум, защото е пълен с дечурлига :evil: :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Мнение от Gentsa » 27 Фев 2006, 19:31

Комплексарчета........абе няма няма и излезе някой от некав форум и почва да се зяяжда с БМВ-еджиите.Разни хора с нисанчета,голфчета,сеатчета,астрички и вектрички...бива ли такова нещо бе?Явно не сте се качвали на бмв.Щяхте да знаете каква краста е.Сега който кара гти или гси,или нещо на което отзад пише 16в,си мисли че кара няква кола.Голяма грешка приятели.Колкото и да не ви се вярва,това са(както беше каза някой от тук) жалки опити на автомобилостроенето.....
Пък за Ати,не го познавам,вие също.Ама какво ви ебе вас дали е луд или болен,а?
И имаше един ебач,който последните 3 дни...ала бала... повече отколкото еди кой си за последните 3 месеца.Та на тоя полов атлет ще му кажа,че не всеки може да си позволи да гледа стадо овце,за да си утолява нагона. :1:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 27 Фев 2006, 19:50

КОГА "ИЗВЪН ТЕМАТА" ЩЕ ОМА МОДЕРАТ ЗА ДА МОЖЕ ТЕЯ ТЕМИ ДА СЕ ЗАКЛЮЧВАТ (ДАЖЕ ИЗТРИВАТ) ПРЕДИ ТОЗИ ФОРУМ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦИРК?

П.С. Не знам за какво става дума в темата в тунинг форума и не ме интерсува.., но явно пак се пише с/у БМВ Клуб'а.. затова ще помоля всеки които не иска да пада на нивото на хората в онзи фоум не ка въобще не влиза там и не пише в тази тема.. щото само кеф прайте на хората от там.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от МАЧКАТОР » 27 Фев 2006, 20:25

bravo написа:
БАЧКАТОР написа::shock: :shock: :shock: :? ебати олигофреная........

НО КОММЕНТ ще кажа само ........ :no: :bang: :bang: :bang: :puke: :1:
Реших че е по разумно да си редактирам мнението и да си изтрия псувните , защото не е нужно да падаме до тяхното ниво и ние.

Да ,по-добре е ,че си изтрил псувните , защото ми е интересно да ме напсуваш лично :D да те видя какъв мъжкар си кукло :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от МАЧКАТОР » 27 Фев 2006, 20:29

Pepsun написа:Мдаааа...бла,бла бла,ала-бала
пепсън..........абе ти ще дойдеш някакъв уникален педагог , прощавай ти да не си детска учителка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от МАЧКАТОР » 27 Фев 2006, 20:37

Gentsa написа:Комплексарчета........абе няма няма и излезе някой от некав форум и почва да се зяяжда с БМВ-еджиите.Разни хора с нисанчета,голфчета,сеатчета,астрички и вектрички...бива ли такова нещо бе?Явно не сте се качвали на бмв.Щяхте да знаете каква краста е.Сега който кара гти или гси,или нещо на което отзад пише 16в,си мисли че кара няква кола.Голяма грешка приятели.Колкото и да не ви се вярва,това са(както беше каза някой от тук) жалки опити на автомобилостроенето.....
абе гангстеро иванов-оакан сте :mhihi: аз имам КОЛА БМВ ,пиша го така ,защото тук така е правилно ,тааааааа мисълта ми е ,че винаги ще имам такава кола ,но въпреки това тя въобще не е краста ,нито пък някаква страаашно качествена марка.....аааа забравих пич-имам и едно фордче ,което никое БМВ в БГ. не може да му се опъне , щото това са едни уникално-бързи автомобили :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от МАЧКАТОР » 27 Фев 2006, 20:40

Penchev написа:Аз мисля,че на такива постове по другите форуми не трябва да се чувства никой длъжен да пише/отговаря тук,защото стават едни ненужни разправии :idea:
Когато човек е убеден в нещо,каквото и да му говорят на него му е все едно,просто усмихва се "протоколно" обръща се на другата страна и си продължава по пътя ...

Георги Пенчев
Пенчев , май само ти вникна в проблема и си изключително прав , радвам се ,че има хора ,мислещи като мен ;)

В онзи раздел всичко е бъзик ,но БМВ-феновете са се превъзбудили повече от нормалното :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 27 Фев 2006, 20:41

абе не се занимавайте с простотии :) са кво казал тоя кво написал оня.. се едно сме в детската градина

иначе бачкатора горе-долу съм с бачкатора:)
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 27 Фев 2006, 21:02

xenon написа:
Aleks написа:
xenon написа:По въпроса с този Ати единствения ми коментар е, че има хора, които наистина са фенове на нещо си (автомобил, марка еди-кво си, отбор...), но тези, които се вманиачават до таква степен са направо болни ;) И аз обичам БМВ, може би е на първо място в моята собствена класация, ама чак пък толкова...айде моля ви :roll: :kuku:

И аз като Ати съм фен и то болен фен .И като се съберат няколко такива болни фенове имат форум и правят събори дето в тунинга не сте си и помисляли :twisted:
И като гледам маи нямаш работа тук ? :ahah:

Ами банни ме като нямам работа тук ;) Принципно няма да изгубя кой знае какво :roll: Аз и без това пиша рядко тук... :roll: Но това не е въпроса :confused: Ето, опитах се да ви изкажа по цивилизован начин моето мнение по въпроса и ти веднага се пръкна и почна да ми мутрееш... :roll: А ти като си болен фен има специализирани заведения за такива хора, посети някое такова и може и да те оправят ;)
Виж са съборите в тунинг.бг форума си прав. Айде ти ми обясни как и къде да съберем, нека бъдат, 10,000 човека ???????????
Май не схващаш целта, заради която изобщо си губя времето да пиша тук в момента, а? Май не прочете, че това, което се опитвам да ви кажа е, че НЕ ВСИЧКИ в онзи форум са идиоти, а?
Надявам се хората, които знаят за какво става въпрос по принцип ще ме разберат и ще се спрат, другите, които продължават да плюят ще си останат същите тъпаци като онези в нашия форум ;)

ми да то техническите теми са ОТКРАДНАТИ и могат да се прочетат и във Вашия "форум', така че незнам какво правиш още тука?? :?: 8)
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Фев 2006, 21:16

за кво се палите толкова простотията върви по хората не по гората а в тунинга бълва направо!!Тоя кадето е пуснал тази тема сам сигурен че не може и 50% да се изкаже така грамотно както Ати пък камо ли да го напише така че убии глупака с мълчание и това е

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 27 Фев 2006, 22:01

Тия са селяни от най простите.Само това ще ги оправи тия :box:
Niki Lauda

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 28 Фев 2006, 0:03

дам много са зле , оба4е губат много от такива коментари ....... ;)
jba jbu jbadu jmuc bajuu

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от МАЧКАТОР » 28 Фев 2006, 0:04

Niki Lauda написа:Тия са селяни от най простите.Само това ще ги оправи тия :box:
нещо се обърка :mhihi: ако си нинджа-давай , издири ни ,убий ни 8) шматка :!: никога не пиши нещо ,ако не можеш да го изпълниш , или кажеш в очите лично :winky:

Според мен тази и онази тема трябва да се заключат ,защото от бъзик се получи ужасна свинщина :roll: а тоя пич АТИ не го заслужава ,как го разнесохме-ужас :mhihi: аз ще помоля админите в "тунинга" да я заключат, добре е и вие да направите същото драги админи, иначе сме обречени на тъпанарски нападки и други гадни работи :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата