Спечелих зелена карта :)
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: Спечелих зелена карта :)
cod-cdbp написа:По мое мнение УСА затъва, с всеки изминал ден все повече. Опитват се да поддържат стандарта, който имат, макар и изкуствено, но в един момент балона ще се спука и ще има голямо бау.
защо не ни просветлиш от къде го изгради това мнение, понеже имам чувството че само хейтваш завистливо...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Projektzwo написа:cod-cdbp написа:По мое мнение УСА затъва, с всеки изминал ден все повече. Опитват се да поддържат стандарта, който имат, макар и изкуствено, но в един момент балона ще се спука и ще има голямо бау.
защо не ни просветлиш от къде го изгради това мнение, понеже имам чувството че само хейтваш завистливо...
Вноса на петрол, спрямо добива, като съотнощение непрекъснато се увеличава, разни "дребни неща" от сорта на външен дълг също.

И много много други параметри

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
cod-cdbp написа:Projektzwo написа:cod-cdbp написа:По мое мнение УСА затъва, с всеки изминал ден все повече. Опитват се да поддържат стандарта, който имат, макар и изкуствено, но в един момент балона ще се спука и ще има голямо бау.
Вноса на петрол, спрямо добива, като съотнощение непрекъснато се увеличава, разни "дребни неща" от сорта на външен дълг също.
ясно, гроздето киселее стабилно от твоята камбанария...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Projektzwo написа:cod-cdbp написа:Projektzwo написа:cod-cdbp написа:По мое мнение УСА затъва, с всеки изминал ден все повече. Опитват се да поддържат стандарта, който имат, макар и изкуствено, но в един момент балона ще се спука и ще има голямо бау.
ясно, гроздето киселее стабилно от твоята камбанария...
А бе не е като да не съм го видял с очите си

Просто не желая да обръщаме темата на подобен спор. Просто изразих мнението си.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
cod-cdbp написа:А бе не е като да не съм го видял с очите си
Ми ако си бил в Аляска, Уайоминг или някой друг забутан и забравен от господа щат е напълно нормално да не ти е харесал престоя

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
cod-cdbp написа:Вноса на петрол, спрямо добива, като съотнощение непрекъснато се увеличава, разни "дребни неща" от сорта на външен дълг също.
междо другото точно това съотношение пада в същност. особено с новите залежи на природен газ.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
cod-cdbp написа:По мое мнение УСА затъва, с всеки изминал ден все повече. Опитват се да поддържат стандарта, който имат, макар и изкуствено, но в един момент балона ще се спука и ще има голямо бау.
То пък ние и Европата сме цъфнали, та вързали отвсякъде. Номера е кой както се уреди. А най-неправилно е на Щатите да се гледа като на едно цяло и да се правят генерални изводи. Има хубави места, има и скапани щати, дето разни селтаци с карирани ризи и бейзболни шапки цял ден се чудят каква простотия да сътворят. В Америка има еди колко си милиона бедни, безработни, малко повече средна класа и няколко милиона свръх богати копелета. Къде ще попадне един емигрант е въпрос на късмет..........и способности, квалификация, акъл, амбиции, владеене на език, начален капитал, контакти, обкръжение ..... Зелената карта обаче не осигурява на притежателя си всички тези качества.

Най-лесно е за химиците и сапьорите защото веднага могат да си намерят работа по специалността в някой регионален клон на Алкайда

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
аз лично бих отишъл да постоя макс 1-2 години и толкова. американците с тяхното аналитично мислене са коренно различни от нас, европейците и цялата им система (за която ще си бачкаш стабилно) е различна и не ми допада особено. има плюсове ама има и негативни страни като здравното им осигуряване, на светлинни години от страни от европа и англия.
- xpl0d
-
-
Някой успя ли да си провери ентрито? Аз трети ден не успявам
Звъннах им директно да питам по телефона не може ли, ама ме отрязоха, трябвало през сайта 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
xpl0d написа:Някой успя ли да си провери ентрито? Аз трети ден не успявамЗвъннах им директно да питам по телефона не може ли, ама ме отрязоха, трябвало през сайта
вече бачка, аз съм греда

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
kiko написа:xpl0d написа:Някой успя ли да си провери ентрито? Аз трети ден не успявамЗвъннах им директно да питам по телефона не може ли, ама ме отрязоха, трябвало през сайта
вече бачка, аз съм греда
+1

- xpl0d
-
-
sean-john написа:kiko написа:xpl0d написа:Някой успя ли да си провери ентрито? Аз трети ден не успявамЗвъннах им директно да питам по телефона не може ли, ама ме отрязоха, трябвало през сайта
вече бачка, аз съм греда
+1
+1 Eб*м го, ще чакаме или да падне шенгена или октомври месец или догодина

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Честито, колега. Върви поне изкарай една добро образование там. Дали ще е магистратура нещо или бакалавър, вече не те знам до къде си, но си заслужава. Пък като понатрупаш опит ела, отвори си една фирма/представителство в България и си питай питанката.
- xpl0d
-
-
Jim Beam написа:Честито, колега. Върви поне изкарай една добро образование там. Дали ще е магистратура нещо или бакалавър, вече не те знам до къде си, но си заслужава. Пък като понатрупаш опит ела, отвори си една фирма/представителство в България и си питай питанката.
Maй не разбра колега. И при мене е греда, като на останалите колеги, къде са писали.

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4