Господин президент, май френд...
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Господин президент, май френд...
що не правиш по дупнишки?
като тоя отзад ти присветне с фаровете, ти му пристветни със стоповете
като тоя отзад ти присветне с фаровете, ти му пристветни със стоповете

No bling at the Ring
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Пилев написа:Нещо май убягва идеята на темата. Не е въпроса дали е редно или не да се кара в лява лента или присветва и т.н. А за липсата на колегиалност на форумни/клубни коли на пътя.
Е то тая липса на колегиалност се корени точно в манталитета на българина. Няма значение дали двамата са съфорумници и какви и да били. Нали уж трябва да сме равни на пътя! А в конкретния случай е още по-жалко, но... какво да се прави.
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Пак добре, че тоя с М-ката не е спрял и да ошамари БУМ БУМ, че му пречи, както става напоследък. 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
NIKMAN написа:Пак добре, че тоя с М-ката не е спрял и да ошамари БУМ БУМ, че му пречи, както става напоследък.

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Според мен е изключено да е бил "г-н президента", не му е първи събор и абсолютно не вярвам да се държи по този начин.
Иначе поведението за поведението на кола със стикери на форума -
Иначе поведението за поведението на кола със стикери на форума -

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Типично за смачканата ни държавица...
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
zBoost написа:NIKMAN написа:Пак добре, че тоя с М-ката не е спрял и да ошамари БУМ БУМ, че му пречи, както става напоследък.
![]()
Какво ме цитираш и ми се чудиш, чак пък съм и луд, ако имаш книжка и караш до сега не са ли ти скачали разни комплексари, че им пречиш.

форумни нинджи :Д
кво го опявате пича бързал е нервен е бил така си кара или така му е кеф.. се тая пичове.. ако ще ревем да почвам и аз да цивря от 50% от бмв-тата в пловдив който сигурно и незнаят че има и форум нооооооо те са много бързи и са БМВ-ТА и могат да засичат да се перят и да правят кви ли не простотии.. та тоя пич пресветкал нервно и голям проблем... то ко зема аз да се кося за такива дреболии то значи тряа да минавам към краиности..
П.П. Мен са ме засичали и са ми се извинявали в интерес на истината,но 4-5 пъти засичат жена ми по няколко пъти на 1 и същи път... демек щом не караме бмв значи не тряа да караме по тоя път по който минава бмв?...

П.П. Мен са ме засичали и са ми се извинявали в интерес на истината,но 4-5 пъти засичат жена ми по няколко пъти на 1 и същи път... демек щом не караме бмв значи не тряа да караме по тоя път по който минава бмв?...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ми не. имам кнжика,че даже ми остават 11 месеца до златен талон не е както да не съм карал. свиркали сме си и сме се псували само ама не затва те цитирам.
ти случайно да знаеш за кой говорим тука
надали точно до бой ще се стигне между въпросните хора така, че айде стига с фантастиките и недей да палиш така от четвърт като незнаеш 
ти случайно да знаеш за кой говорим тука

- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
Много добре знам за кой говорите, само че, не е сигурно дали колата е същата и кой е бил шофьора в нея. Аз приключвам коментара до тук, грозно е съфорумци да не се уважаваме където и да било. 

- zxsport
-
NIKMAN написа:Пак добре, че тоя с М-ката не е спрял и да ошамари БУМ БУМ, че му пречи, както става напоследък.
Както става ... ама става и обратното ... ти виждал ли си скоро как се прибират 2-ма баровци на бегом в Е60-та ?
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3