"Ние" и мотористите.
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: "Ние" и мотористите.
BMW_RIDER написа:sambeto написа:не може ли моториста да си изчака културно реда на светофара,и какво пък него ще го забави това ?
А сега ми отговори ти честно - като видиш ТИР да се влачи или да изпреварва в лява лента 10 минути въпреки ,че го прави със скорост близка до максималната позволена не се ли дразниш? Или го чакаш културно?.....
Е разбира се че се дразня братле,ама какво да направя айде кажи ми....нищо не мога да направя,дразня не дразня чакам го понеже е по голям от мене,чакам го защото при сблъсък с ТИР аз може и да опъна краката.....
Това ме кара да се замисля,и нищо не правя.Според мене редно е и моториста да се замисли,че при сблъсък с автомобил той ще има повече поражения и да не е рискова фигура.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Bushman написа:Моторът ми прави 136km/h на първа скорост....На прав равен асфалт просто няма начин да карам с 80.
И какво ти дава това право да вземеш да обясниш? Щото предполагам си наясно равен и прав асфалт има навсякъде, но реално ти е разрешено да правиш повече от 80 само на магистрала. Иначе по твоята логика, всеки с кола 200 коня и нагоре трябва да кара бързо, пардон, да лети ниско.
То миналата година вероятно някой с твойто мислеше ще да беше, като се помисли и той за безсмъртен, та с 200 включване на цариградско, отнемане на предимство и после го събираха на парчета в радиус от амнайсе стотин метра. Или като другия случай отпреди няколко дни в Люлин ли кой квартал беше ще излъжа, другия Маклауд къде пак не е дал предимство, врязва се в колата и хвърчи на !!!100!!!, повтарям !!!100!!! метра след удара.
С подобен типично български манталитет "машината ми е супер мощна, как ще се излагам аз да карам в ограниченията, не съм я взел да я карам пенсионерската" подобни примери ще са ежедневие. Ta колкото и да ви пази човек пак няма да има полза в края на краищата.
Bushman написа:Но не застрашавам никого.
Извинявай, случайно да си от онези експерти, следователи мисля ги наричаха, които ходят по разни катастрофи и установяват причините за произшествията, че си 100% убеден дали и кого застрашаваш?

Не е ли така? Какво повече дава едно БМВ от една Тойота или Хонда на същата цена. Защото съм сигурен, че тук мнозинството не кара БМВ модели 2011-2012. За 10-те бона, които струва едно 12 годишно БМВ може да си вземеш по-нова и по-добра кола от друга марка. А дори и да карате 2011 модел, нима не можете на много по изгодна цена да получите същите екстри и возене?
Между другото и аз съм моторист и аз мразя общия знаменател. "Как да ви пазим, като карате с 200+?" Ами не пазете тези, които карат така. Пазете тези, които се опитват да карат цивилизовано и се опитват да получат доза удоволствие с 130-150. Не вярвам вие да карате с 90 извънградско. Просто давайте мигачи и използвайте огледалата за обратно виждане. Давам пример с конкретна случка, която ми се случи преди около месец. Светофари, единия за наляво, другия за направо. Карам си напред, за да спра зад колоната, която ще завие наляво. В същия момент колоната тръгна и един (каква случайност, беше с БМВ) реши, че ще се престрои и направо го стори. Без мигач, явно не беше погледнал и в огледалото. Ами ако не бях успял да спра? Изсвирих му с клаксона, но реших че ще действам твърдо. Последвах го и видях къде спира. Наложи му се да си търси нови огледала и мигачи. Дано се е сетил защо.
С две думи искам да кажа "Нека да толерираме културните". Знам, че сред вас има и свестни хора, знам, че сред нас има и черни овце, но да се постараем да опазим нормалните хора.
Между другото и аз съм моторист и аз мразя общия знаменател. "Как да ви пазим, като карате с 200+?" Ами не пазете тези, които карат така. Пазете тези, които се опитват да карат цивилизовано и се опитват да получат доза удоволствие с 130-150. Не вярвам вие да карате с 90 извънградско. Просто давайте мигачи и използвайте огледалата за обратно виждане. Давам пример с конкретна случка, която ми се случи преди около месец. Светофари, единия за наляво, другия за направо. Карам си напред, за да спра зад колоната, която ще завие наляво. В същия момент колоната тръгна и един (каква случайност, беше с БМВ) реши, че ще се престрои и направо го стори. Без мигач, явно не беше погледнал и в огледалото. Ами ако не бях успял да спра? Изсвирих му с клаксона, но реших че ще действам твърдо. Последвах го и видях къде спира. Наложи му се да си търси нови огледала и мигачи. Дано се е сетил защо.
С две думи искам да кажа "Нека да толерираме културните". Знам, че сред вас има и свестни хора, знам, че сред нас има и черни овце, но да се постараем да опазим нормалните хора.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Dimitar88 написа: Последвах го и видях къде спира. Наложи му се да си търси нови огледала и мигачи. Дано се е сетил защо.
Така е... ти си поредният голям герой... и после обяснявай "нека толерираме културните"...
Полза от тая тема - никва.
Ще помоля да няма повече такива теми... за да не трябва безсмислено да се раздават наказания за неуважаване на администрацията на форума.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Чупещия огледала, ЧЕСТИТО!
Ся наред ми е Бушмена.Да ти е честит аватара
Ся наред ми е Бушмена.Да ти е честит аватара

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3