Курсове в София на БМВ каде ?
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Kris написа::OT:
За да не пускам нова тема искам да попитам тука. Някой да знае къде мога да изкарам D и Е категории /по втория начин/ и евентуално колко манги трее да приготвя?
Батка навсякаде можеш да го вземеш по 2-рия начин.При нас в Бургас си плащаш курса и после още 150 лева и си готов

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
Инструктора не те изпитва, а те учи , изпитва те човек от ДАИ, така че и при познат да си нищо не може да ти се гарантира.
Ако инструктора ти е добър и те научи да караш добре за изпита , няма никакво значение дали тои ти е познат или не.
Аз лично съм водил доста познати при него и всички са останали доволни.
Аз ти го препоръчвам и всеки които го знае ще ти го препоръча , а ти си решавай.
Ако инструктора ти е добър и те научи да караш добре за изпита , няма никакво значение дали тои ти е познат или не.
Аз лично съм водил доста познати при него и всички са останали доволни.
Аз ти го препоръчвам и всеки които го знае ще ти го препоръча , а ти си решавай.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Курсове в София на БМВ каде ?
Frenz0 написа:Искам да се запиша на курсове на БМВ в софия ако ми препоръчате нещо ще съм благодарен аз сам вижидал една бяла тройка много ми е мерак на нея ама телефона не го помна ако може да хелпнете
ти се запиши на некоя лада да скиваш ква е мъка там па после кат с ека4иш да убава кола да скиваш къв е лукса така каза мама и ме записа на лади4ка мъкааааааааааа нема хидравлика

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3