Намирате портфейл?
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Намирате портфейл?
За мен това да намериш портфейл в които има документи и пари и го върнеш на собственика без парите е равносилно на кражба. То просто е паднало или забравено. Имаш лични данни и знаеш чия собственост са парите, след като ги вземеш от там какъв си? Та на въпроса ... ще върна портфейла.
Друг е въпроса ако намериш пари без каквито и да е жокерчета на кой са
Друг е въпроса ако намериш пари без каквито и да е жокерчета на кой са

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Еми пак ги носиш в най близкото РПУ .И те са хора все пак.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Намирал съм и с повече и си го върнах....ама този на когото го върнах,беше абсолютен РЪБ
не стига,че имаше самолетни билети паспорти всяква валута ми и едно нормално благодаря не каза...като се замисля,той май не се и трогна,че го е загубил
Мой приятел си изгуби неговия - вътре какво ли не,заминаваха в чужбина и за късмет го намира ,някакъв човек,който е доста напред в материала - 2 дена го е издирвал и го донесе на крак на момчето - а момчето го търси вече 2 месеца да го почерпи за едното благодаря - уви пича е зает
Ми не бих ги взел - сега ако Кroki бе дал ,малко по-голяма сума да кажем 10к вече ще се замисля

Мой приятел си изгуби неговия - вътре какво ли не,заминаваха в чужбина и за късмет го намира ,някакъв човек,който е доста напред в материала - 2 дена го е издирвал и го донесе на крак на момчето - а момчето го търси вече 2 месеца да го почерпи за едното благодаря - уви пича е зает

Ми не бих ги взел - сега ако Кroki бе дал ,малко по-голяма сума да кажем 10к вече ще се замисля
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Дадох отговор,че вземам парите и връщам документите на човека,но като се замисля,може би ще реша на място,не за друго,ами защото по някой път ми става жал за хора в трудно положение,а и живеем в такава държава.Просто за човек с много пари тая хилядарка му е била за джобни,ма за човек дет ги е събирал сума време си е загуба сериозна.Много често намирам пари!
Веднъж бях спал в общежитието на едно Уни в една приятелка и сутринта си тръгвам,ма бяхме се напили вечерта и решавам да си взема автобуса да не ми вземат книжката.И на спирката 20 човека,отиваме ние и аз виждам в краката на единия купчинка пари-от 10 метра ги забелязах а той виси там и не ги вижда,стигнах до него вдигнах ги и директно в очи го гледам и викат ваши ли са? Той не,и всички останали от спирката отрекоха и аз ги прибрах в джоб без да ги броя без нищо.Викам айде снощните разточителства ми се възвърнаха.И точно минутка преди да дойде автобуса минава едно момиче,облечено адски семпло,върви,плаче и се оглежда,ама плаче здраво.И на мен ми светна,викам нещо търсиш ли и тя вика-да загубих си паричките и един веднага вика-И колко бяха? и то каза детето-точната сума и аз вадя парите от джоба-гледам толкова са-дадох и ги и тя плаче и ми тика 10 лева у ръката-вика не мога да ти дам повече,тея са ми за цял месец,от едно село съм и нашите не могат да ми помагат с повече-бедно студентче-направо ми се обърна всичко,викам прибирай си паричките хайде и отивай.
После си представих како би станало ако беше дошъл автобуса и ми се доповръща чак
Но съм имал и случки в които съм намирал и съм бил твърдо убеден,че няма да ги връщам.Но незнам ако има документи и зависи от цифрата винаги си е до замисляне,това не е кражба,а късмет!
Веднъж бях спал в общежитието на едно Уни в една приятелка и сутринта си тръгвам,ма бяхме се напили вечерта и решавам да си взема автобуса да не ми вземат книжката.И на спирката 20 човека,отиваме ние и аз виждам в краката на единия купчинка пари-от 10 метра ги забелязах а той виси там и не ги вижда,стигнах до него вдигнах ги и директно в очи го гледам и викат ваши ли са? Той не,и всички останали от спирката отрекоха и аз ги прибрах в джоб без да ги броя без нищо.Викам айде снощните разточителства ми се възвърнаха.И точно минутка преди да дойде автобуса минава едно момиче,облечено адски семпло,върви,плаче и се оглежда,ама плаче здраво.И на мен ми светна,викам нещо търсиш ли и тя вика-да загубих си паричките и един веднага вика-И колко бяха? и то каза детето-точната сума и аз вадя парите от джоба-гледам толкова са-дадох и ги и тя плаче и ми тика 10 лева у ръката-вика не мога да ти дам повече,тея са ми за цял месец,от едно село съм и нашите не могат да ми помагат с повече-бедно студентче-направо ми се обърна всичко,викам прибирай си паричките хайде и отивай.
После си представих како би станало ако беше дошъл автобуса и ми се доповръща чак

Но съм имал и случки в които съм намирал и съм бил твърдо убеден,че няма да ги връщам.Но незнам ако има документи и зависи от цифрата винаги си е до замисляне,това не е кражба,а късмет!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е мисля, че тази сума е точната за този тест. Защото е по-малко вероятно някой да тръгне с 10 каймета в портфейла..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Имаше един виц:
- Ало, радио Вероника ли е? Намерих едно портмоне със 500 евро, 300 долара и 200 лева на Иван Петров Иванов от Люлин бл.123 вх.А ап.45.
- Браво, ние какво да направим господине?
- Ами поздравете го тоя човек с една хубава песен де
- Ало, радио Вероника ли е? Намерих едно портмоне със 500 евро, 300 долара и 200 лева на Иван Петров Иванов от Люлин бл.123 вх.А ап.45.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Kroki написа:Е мисля, че тази сума е точната за този тест. Защото е по-малко вероятно някой да тръгне с 10 каймета в портфейла..
10 каймето в евро са 10 банкноти

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Нямам предвид броя на банкнотите.. а самата сума, че не е малка!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
spacepl написа:Имаше един виц:

По темата: Най-вероятно ще го върна, не съм такъв, че да го взема. Намирал съм много телефони, скъпи, евтини ..
Имах случай, намерих телефон Водафон дето са по 10лв. Звъннах на "мама" и и обясних как изглеждам и къде съм да дойде детето да си го вземе. Дойде детето дадох му телефона, а то ми подаде 10лв. и ми каза "Мама ми каза да ви ги дам". Казах му да си запази парите и да си купи нещо за хапване или пиене.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

В никакъв случай няма да ги дам в Полицията, защото не им вярвам.
На документите предполагам, ще има лична карта или някакъв адрес, нещо и ще отида и ще намеря човека. Парите също не са мои така, че който си ги е изкарал да си ги харчи.
Как можете да делите хората на човек без пари и на човек с пари. На кой му трябвали и на кой не му трябвали ...
Да ви кажа, всеки ще намери къде да намести и 1 лв. , да не говорим за повече. Парите са изкарани от друг, така че да си ги харчи 
Гледайте един филм "Предай нататък"
На документите предполагам, ще има лична карта или някакъв адрес, нещо и ще отида и ще намеря човека. Парите също не са мои така, че който си ги е изкарал да си ги харчи.
Как можете да делите хората на човек без пари и на човек с пари. На кой му трябвали и на кой не му трябвали ...

Гледайте един филм "Предай нататък"
Последна промяна vlad0 на 28 Май 2012, 12:37, променена общо 1 път
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Случи ми се преди около 10 години да намеря един такъв Портфеил с 400$.Първоначално мислех да ги взема,но ги върнах на човека и това беше едно от най-добрите решения в живота ми.Със собственика сме най-добри приятели вече 10Години а брат ми е щастливо женен за сестра му от 7години
!Човек не знае от къде ще му дойде късмета.

randity написа:spacepl написа:Имаше един виц:
Няма 123 блок в Люлин
![]()
.

http://www.bgmaps.com/link/3F2C5D7B2AD2 ... 0F0BC4FF1E

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Преди няколко години, тръгваме си от фитнеса с приятели и понеже само аз имах книжка ги развозвам по домовете. Карайки към къщата на първия виждам в огледалата как бяла 124-ка ме гони и ми присвятка отзад, бре викам кво иска тоя, минах в дясно да го пусна, той продължава. Спирам, слизам и тръгвам към него. Слиза от колата един циганин подава ми портфейла и ми разказва как в центъра на града (около 2км) на един завой видял как нещо пада от колата ми. Чак тогава се чатвам, че си оставих портфейла на тавана за да се съблека и явно съм се качил без него..
Та след тая случка дори няма да се замисля какво да направя.

Та след тая случка дори няма да се замисля какво да направя.

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Връщам парите,но няма да се занимавам с полицията,а ще отида до адреса на собственика на портфейла.Ще върна парите,защото така е редно,аз си имам един принцип,да се държа с хората така,както искам и те да се държат с мен(не,че ми е помогнало особено в живота
),също така,ако ги взема,съвестта ще ме изяде,аз съм от хората,който и най-малкото нещо им трови душата,дори да не кажа на някой благодаря за нещо незначително,отвътре ме гложди.Пък и 1000 лева не са хич малко пари,поне за мен,аз цяло лято бачках и пак не изкарах толкова,богат или беден,връщам парите,защото знам колко зор се изкарват,пък ако искат да ми благодарят,моята съвест да е чиста.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Не бих се и замислил да потърся човека във Facebook
Така намерих лична карта в едно кафе под дивана, потърсих го във fb, писах му, уговорихме се и му я върнах
Засега не ми се е случвало да намирам цял портфейл
А "изгубена вещ" и "полиция" не вървят в едно изречение

Така намерих лична карта в едно кафе под дивана, потърсих го във fb, писах му, уговорихме се и му я върнах

Засега не ми се е случвало да намирам цял портфейл

А "изгубена вещ" и "полиция" не вървят в едно изречение

74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5