Взривове на пътен възел Петолъчката

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Взривове на пътен възел Петолъчката

Мнение от kulov » 11 Юни 2012, 12:09

било е ад.
5ък срещу събота пътувахме и спряхме на ОМВ на петолъчката за почивка. всъщност до ОМВ. самата бензиностанция беше затворена. приближаваме да видим какво става - външните витрини - някъде 3 х 3 метра на сол на земята, окачени тавани вътре пропаднали и куп други поражения.
не ми се мисли...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 11 Юни 2012, 16:15

mmaxx написа:Аз съм направо изумен от това което се случва. Миг-29 пада и се разбива ей така , бомби гърмят в Челопечене , сега при петолъчката.... Тези военни толкова ли не могат да си опазят снарядите и машините? За мен е редно министъра директно да си подаде оставката , това е абсолютна излагация. Жалко за починалите и ранени хора :(

Голяма компетенция си!
Тези складове не са военни, а и не само миговете падат, и за падането на един миг може да има хиляди причини!Ти въобще имаш ли 18?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 13 Юни 2012, 21:07

Eй сега гледах новините по канал 1. Имаше интервю с човек който е работил там, пострадал е и обяснява случилото се със искра от струга.

- Какво разглобявахте ?
- Ми едни обли модели по принцип ....
- Ами сега ?
- Ми едни такива като бурета ...

Питам аз, може ли толкова сериозна и отговорна работа да се работи от човек, който дава такива отговори. :kuku:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Юни 2012, 21:27

Може.Тия всичките са подписали декларация за това и има сигурно поне 5 години давност след като напуснат.Тия смешните журналистически изцепки че работели там хора от от кол и въже събрани едва ли не неграмотни просто не отговарят на истината.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 13 Юни 2012, 21:32

Искаш да кажеш, че тоя дето едвам си върза лафа е супер грамотния бомбаджия, който се прави пред журналистите, че не може да обясни какви модели боеприпаси са обезвреждали ? :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Юни 2012, 21:42

Тва точно съм го изтървал.Обаче аз на журналист не вярвам па ако ще да се разцепи през кръста.Такива безскруполни наглеци са че като надушат сензация стават като гестаповци на разпит .Без да се интересуват какво му е на човека насреща ги разпорват направо само и само да си кажат думичките дето трябва да се чуят.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата