"ГРЕДА" - какви коли ни продават !
Модератор: Общи модератори
Re: "ГРЕДА" - какви коли ни продават !
а да допълня, имам един познат който скъсаните тампони на окачването си ги пълни с монтажен силикон

www.bmwпрофесори-bg.net
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
benzin написа:а да допълня, имам един познат който скъсаните тампони на окачването си ги пълни с монтажен силикон![]()
През колко 1 месец ги пълни наново

ATR-42/72
DLVasilev написа:benzin написа:а да допълня, имам един познат който скъсаните тампони на окачването си ги пълни с монтажен силикон![]()
каза че половин година не са мръднали и колата возела супер

www.bmwпрофесори-bg.net
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
benzin написа:DLVasilev написа:benzin написа:а да допълня, имам един познат който скъсаните тампони на окачването си ги пълни с монтажен силикон![]()
каза че половин година не са мръднали и колата возела супер
Само не му казвай, че със заминали амортисьори вози по-меко

ATR-42/72
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
По колите от Враца може да видите и други чудесии
Не казвам че всяка е така но процента клони към 90

Не казвам че всяка е така но процента клони към 90

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Докато има балъци които купуват такива коли, ще има и тарикати дето да ги продават.А такива тарикати има не само във Враца.

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Абе и мене ме извъртя един "чичо Стоян" от Враца. В смисъл, така се представи човека, който ми продаде светло-синьо БМВ 318is с думите "перфектно е". Аз понеже страшно много го харесах на външен вид, а и имах с мен "мой човек", който беше "разбирач" и каза мотора е ОК. Е, мотора беше ОК, но дадох 700 лв. за да стегна всичко по окачването
После като ме питаха в КАТ "от кой я купи тая кола" и аз им изръсих "ми от чичо Стоян" 

Вие па тука го оклепахте съвсем meto
Бил балък, че не гледал, проблема бил негов... не знам си кво. Сякаш тука всеки един от вас, като купува Е36, Е46 или квото и да е на такава завидна възраст, го купувате перфектно. Ма никаде не капело масълце, ма двигателя бил по сух и от най сухите летни дни в Дубай, ма никаде не хлопкало, тропкало, ма абсолютно всичко работело ПЕРФЕКТНО. Едва ли не, купувате индивидуал, излязъл чисто нов от завода и сте доволни. НЯМА човек в тоя форум, който да е купил БМВ 2ра ръка и да не е сменил поне едно нещо! Тия на друг ги разправяйте! Не виждам кво му скачате толкова че бил балък... дрън дрън. Човека просто нагледно ви показва кво го е изненадало и що за изобратателност има джамбазина
Не е такъв проблем, ще се смени въпросния тампон и нема да тупка.

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
metodi80 написа:Мой приятел си купи кола тук в моя град - Враца ....
Така се изродиха нещата, защото българите нямат пари и искат да си купят по-нов модел за пари, които не съответстват на реалната стойност на автомобила. И това не е единичен случай твоето, постоянно се случва. Пазара е такъв. Особено на по скъпите марки. Те идват в България само гробници, хубавите няма кой да ги погледне, не един път ми се е случвало, аз затова и се отказах от този бизнес. Пък после ревът...
Например, последната кола, която я купих за продажба и смених повече от половината окачване (включително и този тампон) и я продадох с 0 лева печалба. Напиши калко струва тази кола, каква е, и вероятно ще ти отговоря защо се е случило така.

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Подобни теми трябва да се сложат най-горе в подразделите за отделните модели, за да знаят хората какво ги очаква ако решат да си купуват БМВ от български джамбазин.
Както се казва - докато има балъци, ще има и тарикати, но не пречи да се опитаме да намалим бройката на първите.
Мен ако питате - ако човека реши да порови из БМВ форума преди да си купи колата, вече е на прав път.
Както се казва - докато има балъци, ще има и тарикати, но не пречи да се опитаме да намалим бройката на първите.
Мен ако питате - ако човека реши да порови из БМВ форума преди да си купи колата, вече е на прав път.
Touring & windsurf club
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Както каза колегата по-горе- докато има балъци ще има и тарикати...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Тоя джамбаз те почва още от обявата, а нататък си представям за какво иде реч.
Не съм я гледал колата и не знам в какво състояние, прост обявата ми изскочи случайно. Обърнете внимание на описанието.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Тоя джамбаз те почва още от обявата, а нататък си представям за какво иде реч.
Не съм я гледал колата и не знам в какво състояние, прост обявата ми изскочи случайно. Обърнете внимание на описанието.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Абе тая приказка "докато има балъци, ще има и тарикати" по принцип е вярна, но... в случая не бих казал. Още повече, че отправяте индиректна обида към Методи, който предостатъчно пъти се е доказал като човек, който знае как да си поддържа колата, но заради разни капацитети и той спря да пише... Това е кола на толкова години. Нали се сещате, че ако е наистина перфектна, то ще е на такава цена, че никой няма да я купи. Не че няма и такива автомобили из форума, и сами виждате, че седят с години, щото на първо място народа няма пари, а тия които имат си мислят, че била много скъпа... Щото видиш ли кола на 20 години било нереално да струва 3000лв., и сами знайки, че някоя по-евтина за да стане добра за каране ще се налеят пак толкова средства. Така че не издребнявайте с тия диагностики по реномираните сервизи. Аз като си купувах първата кола бях сам, без никакъв опит, пък си купих доста добър автомобил, на който сменях единствено консумативи. Сега отново ми предстои покупка и отново ще съм сам.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мой приятел си търсеше наскоро 46 за 5500 макс,ама да е с борд,диск,подлакътник,рекаро,газ,жанти,мулти волан и т.н.и взе една такава,ама с удар отред и отзад и фуги навсякъде.сега бере плодовете на наивността си
българчето иска да е експлозия за 5лв,ама не става

българчето иска да е експлозия за 5лв,ама не става
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Всичко гледа цената... цъкат мобилето да изкара обявите по цена и гледат първите пет - шест, нататъка не ги гледат.
Има и такива дето се "лъжат" да дойдат за по-скъпа кола (която е оправдано по-скъпа) и се почват едни "ама ти знаеш ли как има за 500 лева по-евитини... ама айде да ми свалиш на цената колкото тях" изобщо не ги вълнува, че онея са пълни кошари и като им откажеш да им свалиш толкова отиват и купуват евтиния кошник, полсе ревът какви коли се продавали...
Има и такива дето се "лъжат" да дойдат за по-скъпа кола (която е оправдано по-скъпа) и се почват едни "ама ти знаеш ли как има за 500 лева по-евитини... ама айде да ми свалиш на цената колкото тях" изобщо не ги вълнува, че онея са пълни кошари и като им откажеш да им свалиш толкова отиват и купуват евтиния кошник, полсе ревът какви коли се продавали...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Georgieff написа:Подобни теми трябва да се сложат най-горе в подразделите за отделните модели, за да знаят хората какво ги очаква ако решат да си купуват БМВ от български джамбазин.
Еми то е Е46 си има такава тема.
Задния мост на коли преди фейса си е проблем, не само тоя тампон, а купето си се разпаря.
Наистина "ремонта" на снимките е меко казано

Всеки се е парил от БГ автотърговците, и после се научава да гледа повече при покупката и да не избързва.
Ходовата част си е задължителна за проверка.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda