Всички в Брюксел даваха България за пример
Модератор: Общи модератори
Re: Всички в Брюксел даваха България за пример
Аз лично много се изкефих като пътувах преди дни до морето по бургаската магистрала и минах покраи хилядите декари насаждения и слънчоглед.
Като се сетя за пътя от Сливен до Бургас преди 2-3 години и намирам разликата,може и малка но я има нали ?
Като се сетя за пътя от Сливен до Бургас преди 2-3 години и намирам разликата,може и малка но я има нали ?

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
v_p_m написа:Аз лично много се изкефих като пътувах преди дни до морето по бургаската магистрала и минах покраи хилядите декари насаждения и слънчоглед.
Нищо лично ама що не спря да си нашмулиш 2-3 чувала със слънчоглед да си платиш с него бензина до морето........
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
b.bonev написа:v_p_m написа:Аз лично много се изкефих като пътувах преди дни до морето по бургаската магистрала и минах покраи хилядите декари насаждения и слънчоглед.
Нищо лично ама що не спря да си нашмулиш 2-3 чувала със слънчоглед да си платиш с него бензина до морето........
Нищо лично ама не съм на принципа "без пари ли е и шамари да дават се редя" ......
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Би трябвало,потребители регистрирани и веднага пускащи някаква политическа тема да се баннат без никакво предупреждение и обяснения.
Това съобщение е пуснато от някой гербераст ,без никакво основание или съпричастност към клуба на БМВ ,което мирише на някаква платена реклама.
Алармирам собствениците и админите да вземат мерки.
Благодаря
Това съобщение е пуснато от някой гербераст ,без никакво основание или съпричастност към клуба на БМВ ,което мирише на някаква платена реклама.
Благодаря

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Е.Димитров написа:Би трябвало,потребители регистрирани и веднага пускащи някаква политическа тема да се баннат без никакво предупреждение и обяснения.
Благодаря
Хахахахаха, 'гербераст'

Фен съм ти колега!

Е.Димитров написа:Би трябвало,потребители регистрирани и веднага пускащи някаква политическа тема да се баннат без никакво предупреждение и обяснения.
Благодаря
Те нещо много взе да алармираш напоследък, така да се каже

Ма верно трябва да се въведе ново правило във форума: "Който поства позитивни неща за България, вместо да плюе всичко българско и да възхвалява други дебелогъзести и не чак толкова народи бива баннат без предупреждение."

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:Ма верно трябва да се въведе ново правило във форума: "Който поства позитивни неща за България, вместо да плюе всичко българско и да възхвалява други дебелогъзести и не чак толкова народи бива баннат без предупреждение."
Никой не е против това да се публикуват позитивни неща за страната ни, ама в конкретния случай, ако поне малко четеш между редовете става дума за задочни хвалби и самореклама не на България, а на партия ГЕРБ, ако не си го разбрал

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Никой не е против това да се публикуват позитивни неща за страната ни, ама в конкретния случай, ако поне малко четеш между редовете става дума за задочни хвалби и самореклама не на България, а на партия ГЕРБ, ако не си го разбралКоето в констекста на шоковото поскъпване на ток, природен газ, съкращения и всички други безумия в държавата, струпали се на главата на нашего брата си е откровен цинизъм.
Егати логиката - тва начи докато има нещо криво в БГ (а то винаги ще има) - да не казваме, че има нещо право

И тая магистрала все някой я е построил (или отрязал лентичката респективно

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Той Гошко и самичък достатъчно се "фаля", сигурно щото е умряла циганката, дето му беше пиар
И обратно на твоето мнение, не мисля, че Боко е построил магистралата, ама нашето момче понеже обича с чужда пита помен да прави и лентички да реже и да се прави на шут по медиите
Тя е плод на труда на стотици хиляди работници, инженери и на милиардите, които данъкоплатците са внесли в хазната, ама ти случайно да го чуда вожда-слънце да каже някоя добра дума за тия хора?!
Сори, може и хубави работи да има от тия управници, ама аз лично не съм видял нито едно

Сори, може и хубави работи да има от тия управници, ама аз лично не съм видял нито едно

saleen написа:Тя е плод на труда на стотици хиляди работници, инженери и на милиардите, които данъкоплатците са внесли в хазната, ама ти случайно да го чуда вожда-слънце да каже някоя добра дума за тия хора?!
Не! Това е лъжа! Бат Бойко взе една кирка и една кофа с асфалт и сам построи магистралата!

Пак говориш глупости начи! Естествено, че не я е построил той и това всеки го знае! И да не би да искаш при откриването да прочете имената на всички, които са я строили?!

saleen написа:Сори, може и хубави работи да има от тия управници, ама аз лично не съм видял нито едно
Аха, гледам пишеш във форума - начи не си кьорав. Коментираме нова хубава магистрала. А това е автомобилен форум. И ти не си видял нищо хубаво...

Като гледам циганката на бойко, дето го хвали не е умряла!
- saleen
- старши ентусиаст
-
Само със самохвалство и рязане на лентички ако ставаше...
Магистралата колега flame ще ме зарадва когато видя на нея Бойко, Цвъчко и Дянков да се грижат за добрия сексуален тонус на тираджиите...
Магистралата колега flame ще ме зарадва когато видя на нея Бойко, Цвъчко и Дянков да се грижат за добрия сексуален тонус на тираджиите...
напънала се баба да пръцне, но се посрала...! другарите ако можеха щяха пак да колят и бесят срещу лоша дума за партията майка!!
сега в по-мек вариант, бан на всеки, който харесва поздравленията от ЕС за добре свършена работа !!! + бонус титла "гербераст"...!
на фона на черните точки - спрените фондове, доклади за корупция, отвличания, убийства, имахме нужда от поне една бяла такава. да, не се яде буквално, но за последната 1г имаме нови 500 румънски фирми, както и 1700 гръцки.колкото повече ни хвалят за реална свършена работа и реформи, толкова повече ще привличаме инвеститори..
сериозни инвеститори няма да дойдат, докато нямаме ефективна съдебната система и така старателно плютите магистрали. съответно добра съдебна система при хора, които са си гласували опрощение на всички дивотии няма как да има. разбрах че ЕК ще отмени закона за амнистията и тогава премиера ще може да изпълни обещанието си което всички хора в страната искат да видят- крадци и грабители зад решетките.
сега в по-мек вариант, бан на всеки, който харесва поздравленията от ЕС за добре свършена работа !!! + бонус титла "гербераст"...!
на фона на черните точки - спрените фондове, доклади за корупция, отвличания, убийства, имахме нужда от поне една бяла такава. да, не се яде буквално, но за последната 1г имаме нови 500 румънски фирми, както и 1700 гръцки.колкото повече ни хвалят за реална свършена работа и реформи, толкова повече ще привличаме инвеститори..
сериозни инвеститори няма да дойдат, докато нямаме ефективна съдебната система и така старателно плютите магистрали. съответно добра съдебна система при хора, които са си гласували опрощение на всички дивотии няма как да има. разбрах че ЕК ще отмени закона за амнистията и тогава премиера ще може да изпълни обещанието си което всички хора в страната искат да видят- крадци и грабители зад решетките.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Малко не е в стила на форума ама тия глупаци корумпирани от някакви организации със сложни имена са ни повишили кредитния рейтинг и сега сме на първо място на Балканите - далече пред Турция и Румъния , Гърция няма да я споменаваме . На ръба сме да стигнем ниво - А 
Ама той Бат Бойки ги подкупил да ни вдигат кредитния рейтинг
Хайде сега песимистите да видят конспирацията , как това се прави за да вземем пари по-лесно и да ни заробят със заеми ...
Да бе - те другите европейски държави са в такъв разцвет , че раздават безплатен бензин и бележат нечуван икономически растеж а за тва нещо - дефицит - даже не са и чували

Ама той Бат Бойки ги подкупил да ни вдигат кредитния рейтинг

b.bonev написа:v_p_m написа:Аз лично много се изкефих като пътувах преди дни до морето по бургаската магистрала и минах покраи хилядите декари насаждения и слънчоглед.
Да бе - те другите европейски държави са в такъв разцвет , че раздават безплатен бензин и бележат нечуван икономически растеж а за тва нещо - дефицит - даже не са и чували

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ачо, каква турция, Румъния ве, кво първо място
....те един пожар бате дето гори ама гори...и пак чакат на боко пожарникаро...
Така същата работа държавата, гори, ония викат овладяно е, нищо и нема...
Леле верно ли има такива капаци...

Така същата работа държавата, гори, ония викат овладяно е, нищо и нема...
Леле верно ли има такива капаци...