Волейбол 2012
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Волейбол 2012
Направо ми скъсиха живота. Толкова подарени точки, аххх... 
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Пълен провал!!!Искам да го чуя оня дъртанян на федерацията какво ще каже бурсука му със бурсук!!! 
П.П.Тоя ако го видя някъде ще го заплюя тоя наглец!!!
Последна промяна shark1986 на 08 Юли 2012, 21:16, променена общо 1 път
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Тошко Алексиев е толкова абен,че не може да изкара куче от бъзе....ама иначе национал !
А Найден Найденов освен "айде айде" друго не може ли да каже на тия момчета,и той ако му боядисаш вратата в друг цвят ше влезне У комшийте....ама иначе тренъор !
А Найден Найденов освен "айде айде" друго не може ли да каже на тия момчета,и той ако му боядисаш вратата в друг цвят ше влезне У комшийте....ама иначе тренъор !
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Защо плюете Тошко?Човека спечели две награди за един от най добрите играчи!Една спечели Братоев и по една от другите три отбора!Единствено Тошко е със две награди! 
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Волейбол 2012
Вие гледате ли тея мачове внимателно...Тошко е вдурвен такъв си е и Виктор бе най-добър блокировач ,но до там Тодоров не знаеше къде е само дето му казват еър теди ..ние нямаме сервиз а братоев не е готов за разпределител,ниски топки забити в мрежата безидейна игра,незнАм защо не вкАраха димитров нищо ...само едно се чудя какво стана с цецо не беше в залата...на този отбор му липсват 2 неща:
5 играча и 1 треньор!!
5 играча и 1 треньор!!
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
rado_rf написа:Направо ми скъсиха живота. Толкова подарени точки, аххх...
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Това с Жоро Братоев най-добър разпределител на финалите е най-големият виц
Разбира се, си ги аплодирах до последно и съм прегракнал от викане, но просто толкова си могат момчетата. На Олимпиадата ще ни опукат жестоко - 5-8 място е мираж според мен...дано съм лош пророк...
Gqbriel написа:Вие гледате ли тея мачове внимателно...Тошко е вдурвен такъв си е и Виктор бе най-добър блокировач ,но до там Тодоров не знаеше къде е само дето му казват еър теди ..ние нямаме сервиз а братоев не е готов за разпределител,ниски топки забити в мрежата безидейна игра,незнАм защо не вкАраха димитров нищо ...само едно се чудя какво стана с цецо не беше в залата...на този отбор му липсват 2 неща:
5 играча и 1 треньор!!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Gqbriel написа:на този отбор му липсват 2 неща:
5 играча и 1 треньор!!
като си тръгне и Владо, ще имаме нужда от 6 играча + трньор.
и това само заради дървените кратуни във федерацията

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Донякъде съм съгласен с обвиненията към федерацията ,само че се пропуска един факт:
А.Жеков - нямам желание да играя вече за националния отбор.
- липсва ми мотивация
М.Казийски - на въпроса защо не играте за хората,за тези в залата за националния отбор - е нали хората и отбора са Федерацията - е няма такъв ТЪП отговор
Владо отдавна си изпя песента,изморява се годинките тежат ,не може всички да са като Стенли от хамериканците,той може и да не играе на Олимпиадата...друго Теди Салпаров няма заместник - нито един,само този не Левски забравих как се казваше момчето...
Димитров трябваше да играе а не Жоро Братоев,не може това момче да играе в тези мачове - видя се....
Йосифов и Тодоров - просто не знаеха защо са на терена тези 2-та....
В.Братоев - той си е перде и тва е...но докато играеше Матей той се радваше като влиза ,а сега е титуляр има още да учи ,но върви напред споре мен...
Отзад - подредба НУЛА - незнам как 15 години ,не се намери един треньор ,да научи този отбор как се седи в защита и как се подсигурява
Матей ще играе на олимпиадата - убеден съм,Данчо лазаров - няма да напусне федерацията,но Стойчев ще се върне с много уговорки...
Момчетата са млади и не толкова опитни,трябва им психолог отдавна е ясно,че ние нямаме психика на победители - жалко но факт..
И въпреки всичко,останах без глас и пак ще остана и ще крещя и псувам като каруцар - защото този спорт е едно от малкото неща,които ме карат да се чувствам горд с отбора ни...

А.Жеков - нямам желание да играя вече за националния отбор.
- липсва ми мотивация
М.Казийски - на въпроса защо не играте за хората,за тези в залата за националния отбор - е нали хората и отбора са Федерацията - е няма такъв ТЪП отговор
Владо отдавна си изпя песента,изморява се годинките тежат ,не може всички да са като Стенли от хамериканците,той може и да не играе на Олимпиадата...друго Теди Салпаров няма заместник - нито един,само този не Левски забравих как се казваше момчето...
Димитров трябваше да играе а не Жоро Братоев,не може това момче да играе в тези мачове - видя се....
Йосифов и Тодоров - просто не знаеха защо са на терена тези 2-та....
В.Братоев - той си е перде и тва е...но докато играеше Матей той се радваше като влиза ,а сега е титуляр има още да учи ,но върви напред споре мен...
Отзад - подредба НУЛА - незнам как 15 години ,не се намери един треньор ,да научи този отбор как се седи в защита и как се подсигурява
Матей ще играе на олимпиадата - убеден съм,Данчо лазаров - няма да напусне федерацията,но Стойчев ще се върне с много уговорки...
Момчетата са млади и не толкова опитни,трябва им психолог отдавна е ясно,че ние нямаме психика на победители - жалко но факт..
И въпреки всичко,останах без глас и пак ще остана и ще крещя и псувам като каруцар - защото този спорт е едно от малкото неща,които ме карат да се чувствам горд с отбора ни...

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
като гледам колко разбирачи има из форума само, се чудя как сме на тоя хал. 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Convertible написа:като гледам колко разбирачи има из форума само, се чудя как сме на тоя хал.
Много ги обичам ей такива коментари - кажи ти ,след като ние не разбираме..
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3