Мис България 2006

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 26 Мар 2006, 15:52

evans написа:абе това манекенки ли са ,то в България всяка втора се прави на манекенка,дошла от село и ще ми става манекенка,чакайте че ще се исмея :mhihi: :mhihi: :mhihi:ебати простотията.

Тва е горчивата истина :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 26 Мар 2006, 17:31

emcho_k написа:
evans написа:абе това манекенки ли са ,то в България всяка втора се прави на манекенка,дошла от село и ще ми става манекенка,чакайте че ще се исмея :mhihi: :mhihi: :mhihi:ебати простотията.

Тва е горчивата истина :roll:
и повечето са бивши сервиьорки,барманки и всякакви от тоя бранш.Абе повече няма да пиша в тази тема ,защото само се нервирам,няма смисъл да обсъждам нещо което слабо ме интересува,имам да решавам доста научни задачи

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 26 Мар 2006, 18:31

прооооооокииииииииишшшшшшшшш

А НЕЩО ЗА ДО**АВАНЕ? СВИРЧИЦА ТОВА ОНОВА? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 26 Мар 2006, 19:59

Вие се бъзикате,ама работата е тъжна ,ако наистина така се определят победителките.Това за сетен път доказва в каква вандалско-аборигенска държава живеем :twisted:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Мар 2006, 2:59

Georgi написа:Вие се бъзикате,ама работата е тъжна ,ако наистина така се определят победителките.Това за сетен път доказва в каква вандалско-аборигенска държава живеем :twisted:

ти как мислиш че се определят .. пак и те се знае неколко дена преди тфа коя е 1ва да не мислиш че се решава в последната секунда както го дават по ТВто ... нали се праи хореография танци манци финалните 10 ала бала .. пак и ако идеш на конкурса ще видиш че от публиката да избереш 10 случайни са много по готини от миските :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FASH1ON » 27 Мар 2006, 19:02

bam-bam написа:
ти как мислиш че се определят .. пак и те се знае неколко дена преди тфа коя е 1ва да не мислиш че се решава в последната секунда както го дават по ТВто ... нали се праи хореография танци манци финалните 10 ала бала .. пак и ако идеш на конкурса ще видиш че от публиката да избереш 10 случайни са много по готини от миските :mhihi:

Аве не е точно така ама мога да се съглася с теб(прочети ми предни пост)..... Межу другото в VISAGES имаше 2 девойки от Благоевград -близначки и са големи пушки... На един конкурс МИС СВЯТ БЪЛГАРИЯ станаха на 2-ри подгласнички.. питай ги как!!!

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 27 Мар 2006, 19:27

Определено г-ца М.Пандева ми хареса най-много,а днес видях,4е тя е спечелила :!:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Мар 2006, 2:04

FASH1ON написа:
bam-bam написа:

Аве не е точно така ама мога да се съглася с теб(прочети ми предни пост)..... Межу другото в VISAGES имаше 2 девойки от Благоевград -близначки и са големи пушки... На един конкурс МИС СВЯТ БЪЛГАРИЯ станаха на 2-ри подгласнички.. питай ги как!!!

няма нужда да ги питам ... бтв едната се омъжи ,другата ходеше с некаф калъф върнал се от Америка с некфа грозно тунингована синя малка пичеловка идвал е на божура ... иначе що мислиш жената се отказа от визаж ... друго е да си умна и красива и да си знаеш цената ... еххх цена нема човек убивам за нея ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 28 Мар 2006, 3:30

Случайно един ден ми попадна в ръцете един много интересен каталог... Вътре ги имаше всички български топ-манекенки, но странното беше, че имаше и цифрички под снимките... Повече няма да казвам, да не ме набият :mhihi:
MORE BEER!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 28 Мар 2006, 4:34

Azrail написа:Случайно един ден ми попадна в ръцете един много интересен каталог... Вътре ги имаше всички български топ-манекенки, но странното беше, че имаше и цифрички под снимките... Повече няма да казвам, да не ме набият :mhihi:

Какъв знак имаше след цифричките? Сантиметри или евро? Или и двете :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 28 Мар 2006, 12:35

абе аз имам по-големи ци*и
от тия всичките заедно :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 28 Мар 2006, 13:06

Иво написа:Какъв знак имаше след цифричките? Сантиметри или евро? Или и двете :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Всякакви размери : габарити, дълбочина, товароподемност, колко харчи на час празен ход... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 28 Мар 2006, 15:13

Azrail написа:
Иво написа:Какъв знак имаше след цифричките? Сантиметри или евро? Или и двете :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Всякакви размери : габарити, дълбочина, товароподемност, колко харчи на час празен ход... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дай да мислиме нещо за тоя каталог :mhihi: :mhihi:
А отстъпки за БМВ клуба има ли? :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 28 Мар 2006, 15:26

Хехе, не... Доколкото знам би трябвало да е "свръх секретен" и се разпространява само между тесен кръг от хора... Така поне съм чувал де ;)
MORE BEER!

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320

Мнение от П И Л Е Н Ц Е » 28 Мар 2006, 16:23

The 5th element написа:Определено г-ца М.Пандева ми хареса най-много,а днес видях,4е тя е спечелила :!:

тя не е ли победителка на вестник 24 часа

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата