Мис България 2006
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
и повечето са бивши сервиьорки,барманки и всякакви от тоя бранш.Абе повече няма да пиша в тази тема ,защото само се нервирам,няма смисъл да обсъждам нещо което слабо ме интересува,имам да решавам доста научни задачиemcho_k написа:evans написа:абе това манекенки ли са ,то в България всяка втора се прави на манекенка,дошла от село и ще ми става манекенка,чакайте че ще се исмея![]()
![]()
ебати простотията.
Тва е горчивата истина
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
прооооооокииииииииишшшшшшшшш
А НЕЩО ЗА ДО**АВАНЕ? СВИРЧИЦА ТОВА ОНОВА?

А НЕЩО ЗА ДО**АВАНЕ? СВИРЧИЦА ТОВА ОНОВА?

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Гост
-
Georgi написа:Вие се бъзикате,ама работата е тъжна ,ако наистина така се определят победителките.Това за сетен път доказва в каква вандалско-аборигенска държава живеем
ти как мислиш че се определят .. пак и те се знае неколко дена преди тфа коя е 1ва да не мислиш че се решава в последната секунда както го дават по ТВто ... нали се праи хореография танци манци финалните 10 ала бала .. пак и ако идеш на конкурса ще видиш че от публиката да избереш 10 случайни са много по готини от миските

bam-bam написа:
ти как мислиш че се определят .. пак и те се знае неколко дена преди тфа коя е 1ва да не мислиш че се решава в последната секунда както го дават по ТВто ... нали се праи хореография танци манци финалните 10 ала бала .. пак и ако идеш на конкурса ще видиш че от публиката да избереш 10 случайни са много по готини от миските
Аве не е точно така ама мога да се съглася с теб(прочети ми предни пост)..... Межу другото в VISAGES имаше 2 девойки от Благоевград -близначки и са големи пушки... На един конкурс МИС СВЯТ БЪЛГАРИЯ станаха на 2-ри подгласнички.. питай ги как!!!
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Определено г-ца М.Пандева ми хареса най-много,а днес видях,4е тя е спечелила 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Гост
-
FASH1ON написа:bam-bam написа:
Аве не е точно така ама мога да се съглася с теб(прочети ми предни пост)..... Межу другото в VISAGES имаше 2 девойки от Благоевград -близначки и са големи пушки... На един конкурс МИС СВЯТ БЪЛГАРИЯ станаха на 2-ри подгласнички.. питай ги как!!!
няма нужда да ги питам ... бтв едната се омъжи ,другата ходеше с некаф калъф върнал се от Америка с некфа грозно тунингована синя малка пичеловка идвал е на божура ... иначе що мислиш жената се отказа от визаж ... друго е да си умна и красива и да си знаеш цената ... еххх цена нема човек убивам за нея

- Azrail
- UFO Pilot
-
Случайно един ден ми попадна в ръцете един много интересен каталог... Вътре ги имаше всички български топ-манекенки, но странното беше, че имаше и цифрички под снимките... Повече няма да казвам, да не ме набият 

MORE BEER!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Azrail написа:Случайно един ден ми попадна в ръцете един много интересен каталог... Вътре ги имаше всички български топ-манекенки, но странното беше, че имаше и цифрички под снимките... Повече няма да казвам, да не ме набият
Какъв знак имаше след цифричките? Сантиметри или евро? Или и двете

- Azrail
- UFO Pilot
-
Иво написа:Какъв знак имаше след цифричките? Сантиметри или евро? Или и двете![]()
![]()
Всякакви размери : габарити, дълбочина, товароподемност, колко харчи на час празен ход...

MORE BEER!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Хехе, не... Доколкото знам би трябвало да е "свръх секретен" и се разпространява само между тесен кръг от хора... Така поне съм чувал де 

MORE BEER!
- П И Л Е Н Ц Е
- Потребител
-
- Кара: Е46 320
The 5th element написа:Определено г-ца М.Пандева ми хареса най-много,а днес видях,4е тя е спечелила
тя не е ли победителка на вестник 24 часа
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4