E39 или Е38 -Изборът?
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- MegaByte
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i/99г.
Re: E39 или Е38 -Изборът?
Е39 последното класическо БМВ, най- добрата кола за мен, точка.
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Не съм разбирач, виж само втория линк в горният ми пост... кажи ми какво й е? Скапана е щото й е ниска цената? То за 15 000лв може да си купиш уникалната седмица на 100 000 км (всъщност на три пъти повече) и след 1-2 месеца да е труп.. не значи, че колата като е повече пари е по-добра. Винаги има риск! Това все пак е употребяван автомобил.

kokala написа:Не съм разбирач, виж само втория линк в горният ми пост... кажи ми какво й е? Скапана е щото й е ниска цената?
Човека директно си е написал в обявата, че двигателят работи неравномерно, няма какво да се чудиш какво и е.

kokala написа:Не съм разбирач, виж само втория линк в горният ми пост... кажи ми какво й е? Скапана е щото й е ниска цената? То за 15 000лв може да си купиш уникалната седмица на 100 000 км (всъщност на три пъти повече) и след 1-2 месеца да е труп.. не значи, че колата като е повече пари е по-добра. Винаги има риск! Това все пак е употребяван автомобил.
ми специално за вторият линк си го пише - моторът работи неравномерно. Какво по ясно от това? Като искаш да се набутваш, отиваш и я взимаш. Те германците балъци и сигурно не са сетили да видят какво е, пък ние българите много хитри и все си мислим, че сме тарикати и ще ударим кьоравото....и се надяваме, че "само" смуче въздух.
както и да е.....единствено мога да помоля някой ако има линкове на е38 или е39 за по 4000к да ги постне, че да отида да си си взема две....
- kokala
- младши ентусиаст
-
Айде отиди и ги купи http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
даже 3 ти давам...
Иначе за горната обява не съм гледал, защото бързах да покажа някоя на 'Хаос'. Имате интернет, гледайте обяви и ще видите, че от Германия за тези пари, които са тук е38-ците, от там ще си вземете в пъти по-добра.
даже 3 ти давам...
Иначе за горната обява не съм гледал, защото бързах да покажа някоя на 'Хаос'. Имате интернет, гледайте обяви и ще видите, че от Германия за тези пари, които са тук е38-ците, от там ще си вземете в пъти по-добра.

kokala написа:Айде отиди и ги купи http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
даже 3 ти давам...
кокалче, или аз или ти нещо май не сме разбрали идеята на темата. сега търси се кенеф за около 6к или читава кола? или купуваме кенеф и започваме да си вярваме, че е читава?
тази първата (нищо чудно да е и първата слезнала от поточната линия) какво да я правим с този климатик в врътките и това смешно радио? Да не говорим, че още от снимката се вижда, че възглавницата на шофьора вече се е отваряла и, че ключалката на джабката виси.
втората не я виждам (сигурно е по - добре така).
а третата....с този праг...абе за теб няма ли значение, как изглежда колата?
- kokala
- младши ентусиаст
-
Ти не се ли видя кво написа? "единствено мога да помоля някой ако има линкове на е38 или е39 за по 4000к да ги постне, че да отида да си си взема две"
за тва ти ги показах. Ти да не си мислиш, че за тия пари ще си вземеш кола
Тия, които ти ги показах са пълни кенефи ама такава ти беше молбата. Сега пък претенции....
Аз спирам до тук, имате си нет следете си ги и ще видите
На колегата пожелавам успех и да се похвали като я вземе.

за тва ти ги показах. Ти да не си мислиш, че за тия пари ще си вземеш кола

Аз спирам до тук, имате си нет следете си ги и ще видите

На колегата пожелавам успех и да се похвали като я вземе.

kokala написа:Ти не се ли видя кво написа? "единствено мога да помоля някой ако има линкове на е38 или е39 за по 4000к да ги постне, че да отида да си си взема две"![]()
за тва ти ги показах. Ти да не си мислиш, че за тия пари ще си вземеш колаТия, които ти ги показах са пълни кенефи ама такава ти беше молбата. Сега пък претенции....
ясно..лаф да става...еми жалко, няма да ударя кьоравото...като ви чета, че за по 4к имало много читави е38 все си мислех, че и мен ще ме огрее, ама явно не.

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, от изчетените мнения дотук стигнах до извода ,че ще е Е38-ца. Някой спомена за докарване от Германия ..Ами това ще е последното, на което ще се спра .Първо- сега имам ужасно много работа и не мога да си позволя да ме няма цяла седмица, второ - имам малко дете ,което не мога да оставя самичко и трето - преди години визирам 2001 г. съм докарвал автомобили .Така си докарах е30-ката от Германия, след това е46-цата пак ,която по-късно продадох, е34-ката на времето като е взимах беше италиянка, сега май пак ще се наложи за Е38-цата да се ходи ..За мен не е проблем да отида до Германия, но фактора време е проблем пък и като знам там какви обиколки са ,пазарлъци и като сложиш транспорт , винетки и т.н. в крайна сметка се оказва малка разликата в цената към този момент. Плюс ще бъде ако се докара кола оттам ,че ще е в по-добро техническо състояние,но това може да стане само ако се купи директно от човека, а не от някоя борса.Обикновенно там борсите ги държат разни араби и сърби и по принцип няма кой знае каква разлика ако си купиш от тях автомобила и от нашият джамбазин тук .За да си купиш кола от човек трябва да имаш хора и най-вече да следиш обявите във вестника, който излизат рано, рано сутрин .А предвид колко е голяма Германия, ти докато отидеш да видиш автомобила някой друг вече те е изпреварил . Иначе преди години имаше бая обиколки - като се започне Нюрнберг, Лудвигсхафен , че даже се е случвало на времето да търся автомобил на познат и в Холандия- Тилбург , Бреда...Абе не ми се обикаля вече по света и да спя като бездомник в автомобила на австрийските Шелове като се връщам .... Не знам, но ще го мисля занапред и същевременно ще наблюдавам рубриката ''продава'' ако изпадне някоя по-свястна .... А иначе колкото до парите ...аз може и 7-8 да дам ама въпроса е наистина да си струва ,а не след това да стана редовен абонат на сервиза ...
Поздрави от мен !
Поздрави от мен !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- kokala
- младши ентусиаст
-
Че ти си запознат значи
По натам ако не си я купил все още ако си навит можем да измислим нещо.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
@2bar написа:предложение веднага мога да ти дам - читава е39 същият бюджет ама в евро. за читава е38 - започваш от 8000 ама пак в евро.
другото малко утопично ми се вижда - за около 3000 евро да намериш читава е39 или е38. за тези пари се намира читава е34.
На всеки му се иска колата му да държи висока цена , но Е38 да започват от 16 000 лева читавите, си е за бисери от форума ....
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
acho.rs написа:@2bar написа:предложение веднага мога да ти дам - читава е39 същият бюджет ама в евро. за читава е38 - започваш от 8000 ама пак в евро.
другото малко утопично ми се вижда - за около 3000 евро да намериш читава е39 или е38. за тези пари се намира читава е34.
На всеки му се иска колата му да държи висока цена , но Е38 да започват от 16 000 лева читавите, си е за бисери от форума ....
Еееее един път да съм съгласен с Ачо

За 15-16 хиляди лева,както някой тука се опитват да изкарат че струва една Е38-ца....било е,ама преди 4-5 години.
Сега нормална такава кола върви от 8 до 10 хиляди лева.
И понеже е възможно някой от тия хора да си дават мнение ей така,веднага ще и кажа,че не говоря наизуст....имах е39 ТДС,сега имам Е38 730Д.
По темата,разбира се че Е38 е за предпочитане

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Хаос написа:хайде нали ще "купуваш" Е38, покажи ми Е38-ца, трябва да е отлична и да е под 6000 евро от Германия
те немците доматите с колците, нали...
фейсова, до 150К пробег, до 6К евро - 4 автомобила
фейсова, до 150К пробег, до 10К - 46 автомобила... да ти говори нещо 4 от 46?
теб това ли ти е критерия за добра кола до 150к? Ако наистина само по това търсиш колите много жалко...
то в БГ всеки гледа километрите, ама никой не си признава, отиваш гледаш 10 годишна кола на 123к и тайно се надяваш да са истински

п.с. Е38 от преди фейслифт на фейслифт се прави доста лесно, по-лесно от Е39... даже тема има в Е38 подфорума.

Добре де какво мислите за тази колица.
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5