Какъв интернет да избера?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Какъв интернет да избера?

Мнение от xpl0d » 31 Авг 2012, 19:48

alx написа:
xpl0d написа:Megalan в момента поддържа еднакви скорости за download.

направи горния тест които написах и ми кажи какви резултати получаваш и какъв е пакета и колко струва.

Няма смисъл. Ако си малко запознат с материята(а, ако не ме лъже паметта беше на ТИ с IT) най-вероятно си наясно, че такива синтетични тестове са далеч от истината и реално изобщо не може да се разчита на истинността им. Аз като тръгна да свалям нещо, то е 99.9% торент и ако има достатъчно сийдъри си пълня скоростта без значение дали е БГ или US тракер...така де, то US реално няма, но чуждестранен да кажем.
Иначе съм с пакет 50мбит-а, само нет, без кабелна(но си имат локално тяхно си iptv с 20-30 канала) с бонус - през нощта +50% скорост. Първите 6 месеца по 5лв., останалите 6 - по 30лв. И пак да кажа - за около 9 месеца - нулев даунтайм. Лично за мен тва е много, много важно, даже и по-важно от максималната скорост, защото много често работя от вкъщи. И като няма нет се почва една борба със служебните донгъли, които са....меко казано ЗЛЕ. Та, така, може сега да има и по-добри оферти, но аз, като подписвах нямаше по-добра оферта от голям доставчик.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Re: Какъв интернет да избера?

Мнение от Манчев73 » 31 Авг 2012, 20:12

Ronka написа:Чудя се ... какъв интернет за вкъщи да избера?
Трябва ми за работа и за вкъщи :mhihi:
Стигнах до извода :
1.МТел лан или оптика ...
2.Виваком адсл или оптика ...

И забих ... имам няколко условия :
- да не ми надупчат апартамента,да не е да тегля филм 8 часа, да завали, да се прецака нета, да не мога да си пратя важния мейл към шефа и да го оправят след 20 дена :mrgreen:
- за съжаление и цената е фактор ... иии шукарийките безплатните,пари за рутер няма да дам

Накратко, искам бърза, стабилна връзка и добро обслужване :D Кой не иска ... :kuku:

Та моля за сериозни предложения ...

1.да
2.не
но каквото и да избереш,ако трябва,ще ти карам мб с колата в багажника,което е равно на оптика :mrgreen:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата