Кличко vs Чар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кличко vs Чар

Кличко
61
95%
Чар
3
5%

Общо гласове : 64
Потребител
Аватар

Re: Кличко vs Чар

Мнение от Johnnie1 » 10 Сеп 2012, 13:56

кой българин по-точно ще победи Кличко, че не разбрах? Нищо против постиженията на Пулеви, ама сравнението е абсурдно. най-малкото заради опита, който има Кличко.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 10 Сеп 2012, 15:06

bum_bum написа:
///ivanE30 написа:кличко е голям .. но в тоя мач на мен не ми хареса нещо незнам какво но не ми хареса...скоро много скоро ще падне и си мисля че пак ние Българите ще имаме пръст в тая работа :roll:

И аз не знам какво не ти е харесало ама май ги бъркаш нещо двамата. Тоя, дето игра оня ден няма как да падне от българин, щото няма да играе с него ;)

май май ще играе па незнам :mhihi:

Johnnie1 написа:кой българин по-точно ще победи Кличко, че не разбрах? Нищо против постиженията на Пулеви, ама сравнението е абсурдно. най-малкото заради опита, който има Кличко.

Ти гледал ли си мач на кобрата ?

Честно казано Кличко с неговия зомби дансе стил не го чака нищо добро срещу ПулеВ (заб. само кобрата може да се бие с него, не за друго ама Тервел се води аматьор ...), ама това си е мое виждане. Иначе кое му е абсурдното на сравнението ? Пулев му предстоят доста години професионална кариера и точно сега е момента да се бие срещу Кличко, не за друга ама я изкара и 2013 я не ...

п.п. иначе това което стана с Чар е същото което сполетя и Кличко на времето. Ако беше продължил повече време мача (7-8 рунд) все ми се струва че щеше да избухне. Трябва да видя с кого точно игра Чар(имам някъде на двд компилация от бокс срещи) и игра със същата тактика: По висок противник и чакаше да се измори и отпусне и го тръшна точно с 4-5 удара точно когато никой не очакваше ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 10 Сеп 2012, 15:19

Само едно уточнение, че кобрата, АКО победи в този мач, може да се изправи срещу Владимир, а не Виталий !! Владимир е само с 4г по-възрастен от кобрата (35) ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 10 Сеп 2012, 20:18

и аз да вметна, че мачовете на братята ги дават винаги и по RTL който е напълно безплатен канал. Лично аз там ги гледам...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 11 Сеп 2012, 8:31

latrel написа:Само едно уточнение, че кобрата, АКО победи в този мач, може да се изправи срещу Владимир, а не Виталий !! Владимир е само с 4г по-възрастен от кобрата (35) ;)

Владимир - Виталий, кво ти пука, нашиО и двамата ще ги бие, като контрольори в градския :banghead: :banghead: :banghead:

И аз бих желал да се бия с тях, за 1 нокаут дето ще отнеса, ще си гушна поне 2-3 мил $, така че затова нашето момче толкова го бутат напред.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Сеп 2012, 11:41

Трудно може да се вадят изводи за Кубрат по няколкото мача, които има до сега. А е и 6-ти в ранглистата, а Владимир е първи,държи титлите от доста време и ги е опазил в продължение на 12 мача.

Кубрат до сега не се е бил с никой, който е по-напред от 24-ти. Аз не виждам шанс, дори да бие този преди него- Поветкин, камо ли Владимир. Препъни камъка за Кубрат при аматьорите беше Камареле, а тоя Поветкин го е драл поне 3 пъти на големи първенства. До колкото може някакви изводи да се вадят мач или няма да има скоро или резултата няма да ни хареса.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Woooah! » 11 Сеп 2012, 13:46

така го изкара все едно двата пояса на кобрата са подарени ... няма смисъл да обсъждаме какви са му шансовете, самият факт че има шанса да се бие с най-добрите в момента е показателен и за неговата форма.

п.п. Защо злобеете срещу кобрата само немога да разбера ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Сеп 2012, 17:27

Естествено, че не са подарени. Казвам, че имат по-малка стойност от тези на Владимир и съответно придобиването им е по-лесно от неговите.

Като българин много ясно, че ще се радвам да се бие и да победи. Просто гледам обективно на нещата.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 11 Сеп 2012, 23:33

GKuzmanov написа:
bum_bum написа:
///ivanE30 написа:
Ти гледал ли си мач на кобрата ?

Честно казано Кличко с неговия зомби дансе стил не го чака нищо добро срещу ПулеВ (заб. само кобрата може да се бие с него, не за друго ама Тервел се води аматьор ...), ама това си е мое виждане. Иначе кое му е абсурдното на сравнението ? Пулев му предстоят доста години професионална кариера и точно сега е момента да се бие срещу Кличко, не за друга ама я изкара и 2013 я не ...

преди имаше един клиширан американски въпрос "майк тайсън или мохамед али", перифразирано с други думи сила или ум? най-добрите бойци емеляненко, мохамед али и кличко, всички имат тонове спокойствие. дали Кобрата ще се сдържи, ако му се изплюят в лицето както чисора на владимир? едва ли :) ще се радвам, ако българин спечели разбира се, просто особено владимир е много тактичен и има желязно самообладание.. а последното е ключов фактор за всяка една победа, не само в бокса.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 29 Сеп 2012, 20:59

21:45 започва мача на Кобрата
може да се гледа по Диема

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 29 Сеп 2012, 22:48

Кобрата направо мина през Устинов :box:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 29 Сеп 2012, 22:58

Бая го би. Даже като му гледах физиономията на Устинов ми дожаля по едно време

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46i

Мнение от NIKMAN » 29 Сеп 2012, 23:07

Нещо много лесно приклекна Устинов при нокаута.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 29 Сеп 2012, 23:11

NIKMAN написа:Нещо много лесно приклекна Устинов при нокаута.

Нещо имаш предвид?

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 29 Сеп 2012, 23:16

NIKMAN написа:Нещо много лесно приклекна Устинов при нокаута.

Айде стига глупости :censored: :banghead: . Направо го смаза, и да не беше нокаут, пак мачът беше за нашия - браво :bgflag: :clap:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата