Помогнете да си намеря читаво БМВ
Модератор: Общи модератори
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Помогнете да си намеря читаво БМВ
ogata написа: Естествено - само ако ползваш брокерските услуги на нашия скъп колега, компетентен в много области разпростиращи се от гинекология, през политика и готварство, та чак до машиностроене - dirty m5 driver

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Dirty M5 driveR написа:ogata написа: Естествено - само ако ползваш брокерските услуги на нашия скъп колега, компетентен в много области разпростиращи се от гинекология, през политика и готварство, та чак до машиностроене - dirty m5 driver
Мерси, че забавляваш целия раздел! Някой китайски койловър да му препоръчаш на колегата?
С удоволствие. И една блъсната е36ца с хубави амортисьори ше му препоръчам ... кат за 2000 е добре, нали

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Аз не мога да разбера за какво ги пускате тия безсмислени теми? Просто следиш пазара и чакаш да ти хареса нещо... 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
///Maximalniq написа:Компакт-а ми е грозен.
Не мога да разбера на всички ли ви първите коли бяха за по 5-6 хиляди лева ?
Просто искаме да те предпазим от това, през което ние сме минали. Повечето сме правили компромиси при закупуването на колата, после почваш да си ги смяташ нещата първите няколко месеца, след това просто спираш, че нямат край

Иначе за колегата по горе с ваноса, кога пък си карал е36 с ванос, та знаеш колко е лошо?

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Не ми е проблем таблото на компакта (даже повече ми харесва от на Е36
) а това как изглежда отзад, но съм виждал компоти, които са ми харесвали със стопове с бял мигач.
http://www.cars.bg/u792851
Засега само това съм намерил, което да изглежда добре.

http://www.cars.bg/u792851
Засега само това съм намерил, което да изглежда добре.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Вчера един познат минава през нас (познат силно казно, миналата година по това време му продадох една кола за дъщеря му, тази лятото още една за него от това се познаваме), точно в същото време свалях една кола от Германия (на 20-тина километра от Дания е града от който е колата), заговорихме се и вика идвам да те питам за кола за един познат - иска да е дизел и до 2 000лв. аз му казвам, че няма шанс с този критерии и се обръщам към шофьора (на автовозчето) и му казвам "кажи му колко транспорт ти платих, да разбере че за 2 000лв няма как" и шофьора му казва "за тази 1 200лв" + има още около 100еуро разходи там, сиреч ти искаш кола за 250еуро да е дизел и да прилича на нормална кола 

Компакта е добра кола става за ежедневно използване и е доста приятно като возия особено ако е М-ка е супер наточено но не знам за тези пари единствено чиста да си купиш или някое 1.8 IS LPG със разбита предница
///Maximalniq написа:Единственото нещо, което е задължително е да е купе след 93г. (фейслифт), да е запазено и да няма ръжда !
фейслифта им е от септември 96та, преди това малко трудно..
- seriozen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Зет ми кара Е30 Coupe с перфектно купе, без точка ръжда, с чисто нова боя черен металик. Супер запазен салон, с перфектно окачване, включително нови амортесъори. Има само един минус - 316и е
- 100 коня. 1991 година мисля, че беше. Предполагам че ще се раздели с нея за около 2500 лева, щото иска комби да си купува.
Ако имаш мерак ми драсни един ЛС и ще те водя да видиш купето.

Ако имаш мерак ми драсни един ЛС и ще те водя да видиш купето.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
axel.folu написа:Компакта е добра кола става за ежедневно използване и е доста приятно като возия особено ако е М-ка е супер наточено но не знам за тези пари единствено чиста да си купиш или някое 1.8 IS LPG със разбита предница
М-ки компакти няма

ПП: За 2000 ИС с разбита предница, а за 2900-3000 дрифт кола... Вземете калкулатора и пощракайте малко, и ще ви се изяснят много неща.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Dirty M5 driveR написа:М-ки компакти няма![]()
Понякога се чудя как не ти писва, да говориш за неща, за които нямаш елементарно понятие и да се излагаш като неука кифладжийка

http://www.bmwblog.com/2010/02/06/did-b ... 2-compact/

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
ogata написа:Понякога се чудя как не ти писва, да говориш за неща, за които нямаш елементарно понятие и да се излагаш като неука кифладжийка![]()
http://www.bmwblog.com/2010/02/06/did-b ... 2-compact/
Шъ ми намериш ли некоя такваз дету съ прудава, че многу мъ кефи тая кола- дъ си я купя и дъ си я каръм

Очаквам сега да ми обясниш и как има 767и

Dirty M5 driveR написа:axel.folu написа:Компакта е добра кола става за ежедневно използване и е доста приятно като возия особено ако е М-ка е супер наточено но не знам за тези пари единствено чиста да си купиш или някое 1.8 IS LPG със разбита предница
М-ки компакти няма![]()
ПП: За 2000 ИС с разбита предница, а за 2900-3000 дрифт кола... Вземете калкулатора и пощракайте малко, и ще ви се изяснят много неща.
М-Пакетче приятелю
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Говорим за коли масово производство. Аз спирам обаче с тая тема, щото тя отдавна се изчерпа, и сега всеки гледа как да обърне думите на другия срещу него самия. А дали става дума за "М-пакетче" - не смятам, че е нужно да ми обяснява някой, чието изречение е 3 реда без нито един препинателен знак...
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
с 2к си купуваш кола за 1к и я стягаш за останалите пари. Това е закона. Няма смисъл да пляснеш всичките си пари за някоя барака и да стои пред блока. Послушай колегите, събери 5к като мен и си вземи нещо за 3500. Аз така направих. Бях много зарибен на тема бмв, щях да си взема Е36 Coupe 318is , обаче нашите ме спряха и ми казаха че за първа кола е най добре предното и бяха прави. Взех си Honda Accord 5gen и съм много доволен. Даже ми харесва повече от Is-ката която щях да взема. Огледай и Prelude, много са нахакани и са евтини. Ако крайно си решил да не събираш повече пари, на твое място бих взел Civic 5gen - здрави и широки вътре.
Honda civic 6GEN Климатик
Honda civic 6GEN Климатик

Последна промяна LizarD на 15 Окт 2012, 1:19, променена общо 1 път