Помогнете да си намеря читаво БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Помогнете да си намеря читаво БМВ

Мнение от Dirty M5 driveR » 14 Окт 2012, 13:44

ogata написа: Естествено - само ако ползваш брокерските услуги на нашия скъп колега, компетентен в много области разпростиращи се от гинекология, през политика и готварство, та чак до машиностроене - dirty m5 driver :mhihi:

:mhihi: Мерси, че забавляваш целия раздел! Някой китайски койловър да му препоръчаш на колегата? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 14 Окт 2012, 13:46

Dirty M5 driveR написа:
ogata написа: Естествено - само ако ползваш брокерските услуги на нашия скъп колега, компетентен в много области разпростиращи се от гинекология, през политика и готварство, та чак до машиностроене - dirty m5 driver :mhihi:

:mhihi: Мерси, че забавляваш целия раздел! Някой китайски койловър да му препоръчаш на колегата? :mhihi:

С удоволствие. И една блъсната е36ца с хубави амортисьори ше му препоръчам ... кат за 2000 е добре, нали :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 14 Окт 2012, 13:47

Аз не мога да разбера за какво ги пускате тия безсмислени теми? Просто следиш пазара и чакаш да ти хареса нещо... :conf:
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 14 Окт 2012, 15:39

///Maximalniq написа:Компакт-а ми е грозен.

Не мога да разбера на всички ли ви първите коли бяха за по 5-6 хиляди лева ?

Просто искаме да те предпазим от това, през което ние сме минали. Повечето сме правили компромиси при закупуването на колата, после почваш да си ги смяташ нещата първите няколко месеца, след това просто спираш, че нямат край :mhihi: , а почнеш ли да правиш някакви модефикации, нема отърване. Бих ти препоръчал да прегледаш седаните и комбитата - по вероятно е да намериш по запазена. Компакта и аз го мислих за гаден, но предвид това, че е по нов, по лек, по евтин, може в бъдеще да си смениш таблото - според мен най важния мод на един компакт :winky: и с 3 тата врата си е и доста практичен. Немаловажно е това, че не страда от проблема с късането на шпилите на задния мост като при другите е36, а и със задно окачване от е30 е добра база за простотии в бъдеще :mrgreen:
Иначе за колегата по горе с ваноса, кога пък си карал е36 с ванос, та знаеш колко е лошо? :banghead:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 14 Окт 2012, 17:44

Не ми е проблем таблото на компакта (даже повече ми харесва от на Е36 :oops: ) а това как изглежда отзад, но съм виждал компоти, които са ми харесвали със стопове с бял мигач.

http://www.cars.bg/u792851

Засега само това съм намерил, което да изглежда добре.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 14 Окт 2012, 19:03

Вчера един познат минава през нас (познат силно казно, миналата година по това време му продадох една кола за дъщеря му, тази лятото още една за него от това се познаваме), точно в същото време свалях една кола от Германия (на 20-тина километра от Дания е града от който е колата), заговорихме се и вика идвам да те питам за кола за един познат - иска да е дизел и до 2 000лв. аз му казвам, че няма шанс с този критерии и се обръщам към шофьора (на автовозчето) и му казвам "кажи му колко транспорт ти платих, да разбере че за 2 000лв няма как" и шофьора му казва "за тази 1 200лв" + има още около 100еуро разходи там, сиреч ти искаш кола за 250еуро да е дизел и да прилича на нормална кола :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 14 Окт 2012, 19:17

Компакта е добра кола става за ежедневно използване и е доста приятно като возия особено ако е М-ка е супер наточено но не знам за тези пари единствено чиста да си купиш или някое 1.8 IS LPG със разбита предница

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 14 Окт 2012, 19:19

///Maximalniq написа:Единственото нещо, което е задължително е да е купе след 93г. (фейслифт), да е запазено и да няма ръжда !

фейслифта им е от септември 96та, преди това малко трудно..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от seriozen » 14 Окт 2012, 21:22

Зет ми кара Е30 Coupe с перфектно купе, без точка ръжда, с чисто нова боя черен металик. Супер запазен салон, с перфектно окачване, включително нови амортесъори. Има само един минус - 316и е :) - 100 коня. 1991 година мисля, че беше. Предполагам че ще се раздели с нея за около 2500 лева, щото иска комби да си купува.
Ако имаш мерак ми драсни един ЛС и ще те водя да видиш купето.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 14 Окт 2012, 22:00

axel.folu написа:Компакта е добра кола става за ежедневно използване и е доста приятно като возия особено ако е М-ка е супер наточено но не знам за тези пари единствено чиста да си купиш или някое 1.8 IS LPG със разбита предница

М-ки компакти няма :mhihi:

ПП: За 2000 ИС с разбита предница, а за 2900-3000 дрифт кола... Вземете калкулатора и пощракайте малко, и ще ви се изяснят много неща.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 14 Окт 2012, 22:05

Dirty M5 driveR написа:М-ки компакти няма :mhihi:

Понякога се чудя как не ти писва, да говориш за неща, за които нямаш елементарно понятие и да се излагаш като неука кифладжийка :roll:

http://www.bmwblog.com/2010/02/06/did-b ... 2-compact/
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар

Мнение от F3P » 14 Окт 2012, 22:15

ogata написа:Понякога се чудя как не ти писва, да говориш за неща, за които нямаш елементарно понятие и да се излагаш като неука кифладжийка :roll:

http://www.bmwblog.com/2010/02/06/did-b ... 2-compact/

Шъ ми намериш ли некоя такваз дету съ прудава, че многу мъ кефи тая кола- дъ си я купя и дъ си я каръм :?:

Очаквам сега да ми обясниш и как има 767и :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 14 Окт 2012, 22:15

Dirty M5 driveR написа:
axel.folu написа:Компакта е добра кола става за ежедневно използване и е доста приятно като возия особено ако е М-ка е супер наточено но не знам за тези пари единствено чиста да си купиш или някое 1.8 IS LPG със разбита предница

М-ки компакти няма :mhihi:

ПП: За 2000 ИС с разбита предница, а за 2900-3000 дрифт кола... Вземете калкулатора и пощракайте малко, и ще ви се изяснят много неща.

М-Пакетче приятелю

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 14 Окт 2012, 22:20

Говорим за коли масово производство. Аз спирам обаче с тая тема, щото тя отдавна се изчерпа, и сега всеки гледа как да обърне думите на другия срещу него самия. А дали става дума за "М-пакетче" - не смятам, че е нужно да ми обяснява някой, чието изречение е 3 реда без нито един препинателен знак...

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 15 Окт 2012, 1:12

с 2к си купуваш кола за 1к и я стягаш за останалите пари. Това е закона. Няма смисъл да пляснеш всичките си пари за някоя барака и да стои пред блока. Послушай колегите, събери 5к като мен и си вземи нещо за 3500. Аз така направих. Бях много зарибен на тема бмв, щях да си взема Е36 Coupe 318is , обаче нашите ме спряха и ми казаха че за първа кола е най добре предното и бяха прави. Взех си Honda Accord 5gen и съм много доволен. Даже ми харесва повече от Is-ката която щях да взема. Огледай и Prelude, много са нахакани и са евтини. Ако крайно си решил да не събираш повече пари, на твое място бих взел Civic 5gen - здрави и широки вътре.
Honda civic 6GEN Климатик ;)
Последна промяна LizarD на 15 Окт 2012, 1:19, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата