Строителни фирми / Покупка на апартамент
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Re: Строителни фирми / Покупка на апартамент
Аз ти предлагам намери си някое местенце около 800 кв.м. в село близо до София. Намери си читава бригада и си построй къща която ти си харесваш. Плюсовете няма да ти ги изброявам пред това да се затвориш в бетонова кутийка. Цената разбира се винаги е определяща, като теглиш чертата накрая къщата хем ти е излиза по евтина, ти си правиш разпределението, спокойствието и тишината, свободата да си правиш каквото ти скимне на двора и т.н.
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Re: Строителни фирми / Покупка на апартамент
Здравейте,
благодаря за изчерпателните отговори. Бяха полезни !
Направил съм си филтри в сайтовете за имоти и ги гледам периодично. И се запознавам с всички селски пинизи на брокерите ... качва се апартамент който виси в сайта от месеци и с описание периодично сменяно от типа, страхотна оферта от тази седмица и се слага датата
Искам жилище в Младост те ме офертират постоянно за страхотна оферта в Горубляне
Както и да е, имам търпение и незнам дали съм прав, но не очаквам цените да избухнат скоро нагоре. Работата ми е такава, че следя икономическото състояние на страните в ЕС ...
Иначе относно къщата. Мразя едно нещо най много и това е да вися в задръствания. Търся локация с градски транспорт да не съм спонсор на Лукойл
Къща за запой имам на 120,130км
Пък и в този регион са за по 7-10 000лв къщите, 2 етажни 
благодаря за изчерпателните отговори. Бяха полезни !

Направил съм си филтри в сайтовете за имоти и ги гледам периодично. И се запознавам с всички селски пинизи на брокерите ... качва се апартамент който виси в сайта от месеци и с описание периодично сменяно от типа, страхотна оферта от тази седмица и се слага датата

Иначе относно къщата. Мразя едно нещо най много и това е да вися в задръствания. Търся локация с градски транспорт да не съм спонсор на Лукойл

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3