VIVACOM Duo: Net + TV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: VIVACOM Duo: Net + TV

Мнение от Демирев » 23 Окт 2012, 17:30

F3P написа:
Leon написа:....Нататък само по темата.
Единственият който ги ползва

Ти си единствения, който ги ползва безплатно, като рекламно лице!

Мен ме дои вивашита по 50 лв. на месец за дуо! И депозита никъде не те уведомяват че го връщат на части и то чак след четвъртия месец и то само след като са платени три поредни сметки в ранен срок!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Окт 2012, 18:11

F3P написа:

Интересно кой освен мен беше писал нещо по темата :?: Единственият който ги ползва и реши да пише явно съм аз, но явно не пиша достатъчно по темата :dunno:

.

Аз писах. ;)
За човек без претенции, като мен, услугата на Виваком е добра. Нет-а е достатъчно добър за сърфиране в нет-а, теглене на филми и т.н, въобще не разбирам какво е fiber net или каквото и да е. Като отидеш в магазина, служителите казват за кое се плаща допълнително, а иси го пише в брошурата и в договора, ако някой не чете - в него си е вината, в моя случай аз имам основният пакет (както казах това е ми е достатъчно). Отделно ползвам и мобилните услуги на Виваком и успяха доста да ме спечялат с 50% на месечната такса за първите 6 месеца :mhihi: .
Някой спомена Близуу и техния подобен пакет.... - ами тяхната услуга в 50 пъти повече куца от който и е да е друг доставчик, а ако ще и за 3лв. на месец да си дават пакета....
На края на месеца сметката да дойде към 30лв. заедно с дом.телефон :dunno:

ПС. Не съм нито рекламно лице на Виваком, нито имам нещо общо с тях различно от клиент-доставчик!!!

Аватар

Мнение от F3P » 23 Окт 2012, 18:34

Демирев, заради теб сега ще ми теглят едно конско :banghead:

((:BuKcu:)) написа:... Не съм нито рекламно лице на Виваком, нито имам нещо общо с тях различно от клиент-доставчик!!!

Късно е чадо да се обясняваш: доволна си от услугите => значи ги хвалиш => значи си рекламно лице. То и аз имам толкова общо с тях колкото и ти ама на- карат ме да доказвам, че "нямам сестра" ;)

И знам, че ти и още някой бяхте писали :winky: Аз просто обърнах повече внимание на темата.

Демирев написа:Ти си единствения, който ги ползва безплатно, като рекламно лице!

Мен ме дои вивашита по 50 лв. на месец за дуо! И депозита никъде не те уведомяват че го връщат на части и то чак след четвъртия месец и то само след като са платени три поредни сметки в ранен срок!

Ти колко плащаш е твой проблем- казах вече, че уловки има и се чете ВНИМАТЕЛНО като се подписва договора. Да си чел, да не си спал.
И за твое лично успокоение- плащам си. Даже този месец ще са 32,10 лв.

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 23 Окт 2012, 19:57

((:BuKcu:)) написа:На края на месеца сметката да дойде към 30лв. заедно с дом.телефон

Толкова е за служители на виваком - иначе 13.80 лв. е таксата само за стац.телефон.

Никъде в договора не е упоменато нищо за депозит и връщането му.

Викси - на адсл ейч ди филм се тегли 7 денонощия. Само мазохисти теглят филми през адсл.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Окт 2012, 9:05

Демирев написа:
((:BuKcu:)) написа:На края на месеца сметката да дойде към 30лв. заедно с дом.телефон

Толкова е за служители на виваком - иначе 13.80 лв. е таксата само за стац.телефон.

Никъде в договора не е упоменато нищо за депозит и връщането му.

Викси - на адсл ейч ди филм се тегли 7 денонощия. Само мазохисти теглят филми през адсл.

7.90 е таксата на дом.тел., демек най-ниската. И не съм служител на Виваком, по дяволите :mhihi:
Депозит не са искали.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Окт 2012, 10:43

F3P написа:

Понеже гледам, че си модератор- изтрий ми мненията в темата. Аз ги редактирах за да не те дразнят и да не се виждат, ама нали съм нов и трябва одобрение ;)

Интересно кой освен мен беше писал нещо по темата :?: Единственият който ги ползва и реши да пише явно съм аз, но явно не пиша достатъчно по темата :dunno:

Успех на автора с избор на доставчик.

Хайде без да играем картата "модератора ме подтиска, засегнат съм"... Едно е да изразиш мнение, плюсове, минуси и т.н., съвсем друго е да хвалиш на общо основание. Понеже съм си описвал подробното одисеята с Виваком, за мен там няма плюсове, освен любезните мейли, които ти пишат като сигнализираш за технически проблем. Да не говорим, че доставчика ми, който те купиха, ми даваше домашен телефон без такса, те обещаха да запазят номера и да съм без такса, но месец по-късно ми обясниха, че такъв филм няма и трябва да ми сменят номера и да им давам по 13.80/месец. Останалата част няма да я описвам, но моля, без поприкрити намеци за модераторството ;)
Never mistake motion for action...

Аватар

Мнение от F3P » 24 Окт 2012, 11:41

Leon написа:Хайде без да играем картата "модератора ме подтиска, засегнат съм"...

Прекаляваш с изводите нещо- не ми приписвай неща дето не съм казвал. Далеч си от положението "модераторът ме подтиска", а и аз не съм се оплаквал от такива неща. Но щом смятате, че правя реклама на БТК аз няма да ви дразня и да ви развалям спокойствието (твоето, на Демирев и който още решиш)- затрих всичко което съм писал.

Ти и Демирев казвате изрично да не доближава БТК без да имате преки наблюдения върху конкретната услуга, аз казвам да не изключва варианта БТК без да провери лично нещата. Значи ако аз съм рекламно лице (пак е по-добре- BuKcu я обявиха за служител на БТК), то вие двамата сте поредните хейтъри дето пишат срещу нещо на общо основание. Чудя се кое ли е по-лошо от двете :dunno:

ПС: Ако аз питам за пакетите на Мтел и някой ми разясни подробно личният си опит (с преобладаващи добри впечатления) то същият ще е рекламен агент на Мтел ли :?:

ПС2:
Leon написа:... Нататък само по темата.

Понеже определено не пишем по темата като прочетеш дотук няма да е лошо да минеш с гумичката и да затриеш излишните неща.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Окт 2012, 12:18

Кой от сателитните оператори има най-много спортни канали? Уж булсатком имат тв плюс по който дават някои изключителни мачове, но пък няма никакви чужди спортни канали?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 24 Окт 2012, 13:15

F3P написа:Ти и Демирев казвате изрично да не доближава БТК без да имате преки наблюдения върху конкретната услуга, аз казвам да не изключва варианта БТК без да провери лично нещата.

Ти очевадно си болен фен на виваком.
Абонат съм на Виваком Дуо Нет+ТВ сателитна + 30тв.канала +ХД Лайт от 1 октомври. На стац.тел с адсл от началото на 2006г.

Тази снимка на която си постнал сметката си към виваком как ти излиза на приемника? При мен на вивакомския приемник на съобщения стои няма - а на статус черен екран.

Ето ти снимка да ми видиш далечните наблюдения...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 24 Окт 2012, 13:22

((:BuKcu:)) написа:7.90 е таксата на дом.тел., демек най-ниската.
Депозит не са искали.

Този план е най-коварния! При него си плащаш по 13 ст. всяка минута и ако го говориш предимно през деня от 8 до 20ч. сметката бързо отлита на 20-25лв. на месец само за стац.телефон. За да се вмъкнеш в осемте лева трябва само след 20ч. да говориш.
- докато на 14 лв. мес.такса имаш поне безплатни минути бол - 3600 и говориш спокойно през деня.

Депозит 30 лв. искат на Дуо Нет+ТВ.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 24 Окт 2012, 14:16

© написа:Кой от сателитните оператори има най-много спортни канали? Уж булсатком имат тв плюс по който дават някои изключителни мачове, но пък няма никакви чужди спортни канали?

Чуждите спортни канали са адски скъпи за дистрибуция, затова всички ги избягват. И това в случай, че съответния канал изобщо има права да излъчва спортовете извън основната си територия. Едва ли ще намериш много и на Виваком. Близу имат като че ли най-много, но питаш за сателитен. Булсат си оправиха доста качеството на сигнала, но откъм брой канали не са кой знае какво. Може би догодина като си пуснат собствен сателит...

Аватар

Мнение от F3P » 24 Окт 2012, 16:36

Що ли си губя времето (и това на мод-а дето ще одобрява или не мнението) да се обяснявам на някакъв хейтър :dunno:

Демирев написа:Тази снимка на която си постнал сметката си към виваком как ти излиза на приемника? При мен на вивакомския приемник на съобщения стои няма - а на статус черен екран.

Ето ти снимка да ми видиш далечните наблюдения...

Като гледам имаш точно НИКАКВИ наблюдения над това за което питаше автора- за оптика каквато са му предложили. Тоест съм бил прав- ти си просто хейтър. Но поне си хейтър с основание- не познавам и 1 човек който да ползва адсл и да не ги псува до 29-то коляно. Ама друг път преди да даваш "компетентни" мнения чети внимателно за какво става дума.

Дали долните картинки (извинете за качеството, ама с 2Мп толкова излиза) ще ти помогнат да се сетиш как сметката ми излиза на екрана:

Изображение Изображение
Май при теб не изглеждат така нещата, нали :?:
Жокер №1- приемникът ми е бял и в него НЕ влиза коаксиален кабел.
Жокер №2- нямам стационарен телефон от 8-10 години.

И съм 100% сигурен, че казах ако офертата е за АДСЛ + сателит (тоест това което ти ползваш) дори да не си и помисля- това си е гавра с клиента по всички параграфи. Ама сигурно си го изпуснал :dunno:
Но понеже обясних положението и казах да си прецени какво му предлагат понеже услугите са на нормално ниво при оптика- ей това вече го видя (една част от него, но го забеляза) и веднага станах рекламен агент.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 24 Окт 2012, 19:05

Следващата лична нападка ще донесе почивка от форума и на двете страни!

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Окт 2012, 19:52

Близу не ги искам :mhihi:
Иначе пуснах булсатком, обаче: гледам колегите пишат за БТВ екшън ХД - няма го, Ринг БГ ХД - няма го и изобщо ХД каналите не са кой знае колко. Единствено ТВ плюс е добре че дават испанското първенство и някои по трудни за БНТ мачове

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 24 Окт 2012, 23:56

БТВ екшън не знам да има ХД, само излъчват 16:9 картина, може някой с това да се бърка. Ринг изобщо не съм си правил труда да го търся.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата