е това вече е много.. (дупка 1 бмв 0)
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
колата е частна..
аз просто не знам какво могат да пълнят като отново се наводнихме. то за къде по напред?
говориха че в софия само има над 2000 километра в нужда от ремонт. по доста приети цени това ни слага по 1млн на километър за нормална настилка така че не ми се вярва нещо да се направи. а то пълненето... след една седмица същото.
аз просто не знам какво могат да пълнят като отново се наводнихме. то за къде по напред?
говориха че в софия само има над 2000 километра в нужда от ремонт. по доста приети цени това ни слага по 1млн на километър за нормална настилка така че не ми се вярва нещо да се направи. а то пълненето... след една седмица същото.
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Писна ми от тая скапана държава беееее!!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Рап Министър написа:май резервоара на седмицата е дал фира
Не,в дупката е имало вода.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28934
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Aз видях Светльо sve, минути след като беше спраскал двете Фулди и ми стана лошо
Ей, дупката не беше голяма ма с такъв остър ръб, че ми иде да ги обеся всичките отговорни
Георги Пенчев

Ей, дупката не беше голяма ма с такъв остър ръб, че ми иде да ги обеся всичките отговорни

Георги Пенчев
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Гледам днес новините и какво голяма дупка на Дрган Цанков
На следващия репортаж дават любимия ни кмет да чете приказки 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
Отностно дупката-пукач на яки Fuldi( много готини джанти
) - като сте снимали дупката и колата сте направили екстра - приятел си върна щетите от подобен инцидент. С материала - в Общината и с малко търпение, воля и умение и ще го обезпечат. Знам, че за у нас звучи като Стивън Спилбърг да сади картофи, ама....ставало е!!! 

Дай 102% от себе си! Винаги...
- Гост
-

Триметрова дупка на столичен булевард разкри долната земя
там ше праят снимките на Властелина на Пръстените 4

Огромен кратер зейна на столичния булевард "Драган Цанков" в резултат от пропадане на пътната настилка в късния понеделнишки следобед. Това се случи на ключовото за софийския трафик кръстовище с булевард "Пейо Яворов" до телевизионната кула.
Дупката с диаметър над три метра наложи отцепване на булевард "Драган Цанков", което закономерно предизвика поредното изнервящо задръстване.
Дълбочината на кратера не бе изяснена, тъй като той е пълен с вода, но бе по-малко от два метра. Цистерна дойде на мястото, за да почисти водата.
Като по чудо няма пострадали от инцидента. В момента на свличането е светела жълта светлина на светофара и колите не са се движили.
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4