е това вече е много.. (дупка 1 бмв 0)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 15 Апр 2006, 19:54

колата е частна..

аз просто не знам какво могат да пълнят като отново се наводнихме. то за къде по напред?

говориха че в софия само има над 2000 километра в нужда от ремонт. по доста приети цени това ни слага по 1млн на километър за нормална настилка така че не ми се вярва нещо да се направи. а то пълненето... след една седмица същото.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 16 Апр 2006, 8:28

Не че при нас е много добре положението ,но определено в София -мамата си трака :) ,много са зле пътищата , аз карам с 20 на околовръстното . Поне има малко напредък вчера гледам са го пооправили :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sve » 16 Апр 2006, 14:39

Абе и да ги знаеш дупките пак няма оправия...

Ето това бе ефекта от минаване през дупка с 10-15 км/ч..... два броя десни гуми (а бяха с мустаците още)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 16 Апр 2006, 18:42

Писна ми от тая скапана държава беееее!! :ranting: :ranting: :banghead: :banghead:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 16 Апр 2006, 18:54

---Така е в нашата мила родина.Ще влезем в Европа,та чак ще я задминем с тези пътища. :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Апр 2006, 2:03

BMWgirl_Z8 написа:Писна ми от тая скапана държава беееее!! :ranting: :ranting: :banghead: :banghead:

мене пък си ме кефи нашта любима (шибана :mhihi: ) майка родина .. това което може да видите или преживеете тука другаде никъде го няма !
хората мечтаят за такива преживявания ... тай че кефете се по скоро :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 17 Апр 2006, 13:50

Рап Министър написа:май резервоара на седмицата е дал фира :shock:

Не,в дупката е имало вода.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28934
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xeterov » 17 Апр 2006, 20:32

GECATA BMW написа:Много ще съм радостен ако това БМВ е министерско :mhihi:

Министерските коли се купуват с парите на простосмъртните данъкоплатци ... и се ремонтират с парите на същите. :!:
Say what you mean, mean what you say.
Alonso vs. Hamilton
ИЗРОД

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Апр 2006, 22:18

Aз видях Светльо sve, минути след като беше спраскал двете Фулди и ми стана лошо :puke: :ranting: :maad: :bang:

Ей, дупката не беше голяма ма с такъв остър ръб, че ми иде да ги обеся всичките отговорни :evil:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 17 Апр 2006, 23:12

Гледам днес новините и какво голяма дупка на Дрган Цанков :evil: На следващия репортаж дават любимия ни кмет да чете приказки :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Putzmeister » 17 Апр 2006, 23:45

Отностно дупката-пукач на яки Fuldi( много готини джанти :) ) - като сте снимали дупката и колата сте направили екстра - приятел си върна щетите от подобен инцидент. С материала - в Общината и с малко търпение, воля и умение и ще го обезпечат. Знам, че за у нас звучи като Стивън Спилбърг да сади картофи, ама....ставало е!!! :lol:
Дай 102% от себе си! Винаги...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 18 Апр 2006, 13:41

Рап Министър написа:...... АКТ /за преминаване през дупка :shock: /

за несъобразена скорост

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 18 Апр 2006, 13:56

Изображение
Триметрова дупка на столичен булевард разкри долната земя
там ше праят снимките на Властелина на Пръстените 4 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Огромен кратер зейна на столичния булевард "Драган Цанков" в резултат от пропадане на пътната настилка в късния понеделнишки следобед. Това се случи на ключовото за софийския трафик кръстовище с булевард "Пейо Яворов" до телевизионната кула.
Дупката с диаметър над три метра наложи отцепване на булевард "Драган Цанков", което закономерно предизвика поредното изнервящо задръстване.

Дълбочината на кратера не бе изяснена, тъй като той е пълен с вода, но бе по-малко от два метра. Цистерна дойде на мястото, за да почисти водата.

Като по чудо няма пострадали от инцидента. В момента на свличането е светела жълта светлина на светофара и колите не са се движили.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата